Προς το περιεχόμενο

Μπουρμπουλίθρες στο τηλεφωνο....

scyther666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τότε που άλλαξα συσκευή (είχα ένα k750) και πήρα το Nokia N70 μου έχει τύχει ορισμένες φορές να κάνω μια κλήση και μόλις ανοίξει η γραμμή να ακούω μπουρμπουλίθρες (!!) ...

Και μάλιστα την πρώτη φορά που μου συνέβει αυτό το πράγμα μου κόπηκε το αίμα καθώς είναι ένας αρκετά ανατριχιαστικός ήχος και ...τα χρειάστηκα γιατί δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα να παίρνεις τηλ την κοπελιά σου στις 1:00 το βράδυ πχ να δείς αν πήγε ΟΚ σπίτι με το ταξί και να σου πετάγεται αυτό το πράγμα....

Την ίδια ακριβώς περίοδο άλλαξε και η κοπελιά μου συσκευή και επειδή τις περισσότερες κλήσεις τις κάνω σε εκείνη στην αρχή ήταν κάπως δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε ποιος έχει το πρόβλημα επείδη μου τύχαινε πάντα όταν καλούσα εκείνη...

Μου συνέβει όμως και χτές όταν έκανα μια κλήση σε καρτοκινητό Tim....

Η κοπελιά μου πιστεύει (χωρις όμως να είναι και 100% σιγουρη) πως της έχει συμβεί και εκείνης σε κλήση προς άλλο νουμερο απο το δικό μου...

Vodaphone έχω εγώ με συμβόλαιο και η κοπελιά μου με κάρτα....

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό το πράγμα?

Δημοσ.

ATG μου πέρασε απο το μυαλό αυτό για το δίκτυο....

Πως μπορώ να αλλάξω? είναι επιλογή απο το τηλέφωνο? Παω να το ψάξω τώρα...Υπάρχει καμμία διαφορά, πέρα απο την video κληση?

Δημοσ.
ATG μου πέρασε απο το μυαλό αυτό για το δίκτυο....

Πως μπορώ να αλλάξω? είναι επιλογή απο το τηλέφωνο? Παω να το ψάξω τώρα...Υπάρχει καμμία διαφορά, πέρα απο την video κληση?

Υπαρχει διαφορα, εκτως απο video κληση και απο ταχυτητες αν surfaris η μπανεις σε Vodafone Live, η ποιοτιτα της φωνης ειναι καλυτερη απο οτι σε 2g. Μην φανταστεις κατι τραγικα καλυτερο αλλα ειναι καλυτερη

Δημοσ.

τα λες πολυ καλα!γτ δεν το γυριζεις σε ταινια μικρου μηκους ολο αυτο και να το ανεβασεις πουθενα??θα παει πολυ καλα πιστευω!!χαχα!

σορυ για το οφ τοπικ αλλα μαρεσε το ποστ σου!

Δημοσ.

Αν αναφερόσουν σε εμένα |WISE| σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :P....

Αλλά για να μείνουμε στο θέμα που προφανώς με ενδιαφέρει....βρήκα μια επιλογή στις ρυθμίσεις δικτύου που λέει "Λειτουργία δικτύου" και έχει 2 επιλογές : "Διπλή λειτουργία" και "GSM"....σε αυτό αναφέρεσαι ATG?

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά....το άλλαξα σε GSM...τώρα θα περιμένω να δω αν θα ξανασυμβεί ....

προς το παρων κανένα πρόβλημα με την αλλαγή πάντως εκτός απο το ότι τα call me back της κοπελιας μου καμια φορά δε πετυχαίνουν με την πρώτη....ε..συνηθησμένα τα βουνα...

Δημοσ.

Oι μπουρμπουληθρες ακουγονται στο υποσεινηδητο σου γιατι αντι να βαζεις τη κοπελια σου να σε παιρνει απο το καρτοκινητο της(αν δεν ειναι ας το κανει a la carte) με χρεωση 1 λεπτο το λεπτο τη παιρνεις εσυ και πληρωνεις κερατιατικα(που λεει ο λογος)

Δημοσ.

Προς το παρών μου έχει ξεμείνει το best friends που είχα απο φαντάρος οπότε....όταν περάσει ο χρόνος για την επιδότηση που πήρα θα το γυρίσω σε κάρτα....

Αλλά μιας που το αναφέραμε, ξέρει κανείς για ένα πρόγραμμα της VF που έχεις μηδενικό πάγιο με συνδεση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...