Sadamiraq Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Λοιπον πηρα την καρτα εβαλα τελευταιους Drivers πηγα να κοιταξω πως παει η καρτα στα παιχνιδια και σε μερικα ειχα προβλημα Οπως στο οblivion και στο Sims 2 ενω σε καποια αλλα οπως pro street και cod4 ηταν μια χαρα.Να μερικες φοτο.
stm00192 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Προτου προβεις σε αγορά μητρικής δοκίμασε να βάλεις τους catalyst 8.2 και οχι τους 8.3. Σε πολλους εχει παρουσιαστεί παρομοιο πρόβλημα με τους 8.3. Κατοπιν σε δεύτερη φάση αμα δεν λυθη το προβλημα με το προηγουμενο δοκιμασε την καρτα σε καποιο αλλο υπολογιστη μπας και εχει η καρτα το προβλημα και πρπει να παει για rma. Κανε αυτά και αν δεν λυθει το προβληαμ το μιλάμε και για την μητρική!!
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 τετοια μου κανει κ μενα η δικια μου ( HD2900GT 256MB ) νομιζα οτι το κανει μονο σε παλια παιχνιδια. γιατι εβαλα το resident evil 1 κ μου εδειχνε την εικονα οπως στο ομπλιβιον αλλα με παρισοτερα σπασιματα με αποτελεσμα να μην βλεπω να παιξω!!!! τις προαλες ομωσ που εβαλα το καινουριο σολτιερ οφ φορτσον μου εκανε μικρα μικρα αλλα πολλα σπασιματα σε ολλο το παιχνιδι!!!! εχω δοκιμασει ολους τους οδηγους αλλα τιποτα!!!! 7,11 7,12 8,1 8,2 8,3 δεν μου το κανει ομως σε ολα μερικα πανε καλιτερα απο οτι περιμενα!!!!
Ailuros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Λοιπον πηρα την καρτα εβαλα τελευταιους Drivers πηγα να κοιταξω πως παει η καρτα στα παιχνιδια και σε μερικα ειχα προβλημα Οπως στο οblivion και στο Sims 2 ενω σε καποια αλλα οπως pro street και cod4 ηταν μια χαρα.Να μερικες φοτο..... Τι πιστευετε οτι παω για αλλαγη mobo? μιας και απο τι ειδα στο internet κι αλλα ατομα με την ιδια μητρικη ειχαν το ιδιο προβλημα. Εφόσον δεν στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια είναι μάλλον καθαρά θέμα λογισμικού και κάτα προέκταση οδηγών GPU.
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Προτου προβεις σε αγορά μητρικής δοκίμασε να βάλεις τους catalyst 8.2 και οχι τους 8.3. Σε πολλους εχει παρουσιαστεί παρομοιο πρόβλημα με τους 8.3. Κατοπιν σε δεύτερη φάση αμα δεν λυθη το προβλημα με το προηγουμενο δοκιμασε την καρτα σε καποιο αλλο υπολογιστη μπας και εχει η καρτα το προβλημα και πρπει να παει για rma.Κανε αυτά και αν δεν λυθει το προβληαμ το μιλάμε και για την μητρική!! Tην καρτα την πηρα μεταχειρισμενη απο ατομο το οποιο μου ειπε οτι δουλευει μια χαρα τον οποιο τον πιστευω γιατι αλλιως αν ειχε προβλημα η καρτα θα την πηγαινε ο ιδιος για rma.Θα δοκιμασους τους 8.2 Catalyst αλλα δεν πιστευω να γινει τπτ μιας και με τα drivers που ειρθαν με το cd υπηρχε το ιδιο προβλημα.Επισης να πω οτι ακομα και στην επιφανεια εργασιας βλεπω καποιες μικρες βουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.