fsbmaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Τα καπριστια της δεη μου κοστισαν προσωπικα 500Ε ....δυστηχως καμια αποζημιωση δεν δικαιουμαι απο τους πολιτισμενους υπαλληλους η υψηλα υφισταμενους της. Αυτη τη φορα τι πρεπει να παρω ? Εχω enermax Liberty 500W active pfc και πανω εναν 8400 ,gigabyte p35,3Δισκους σατα,1 dvd .Μου αρκει ενα ups το οποιο να μου δινει ΤΟ ΠΟΛΥ 10Λεπτα ισα ισα για να σβησει σωστα ο υπολογιστης και να ειναι προστατευμενος. Αυτη τη στιγμη εχω ενα πολυπριζο apc surge arrest το οποιο εκανε 30Ε .Τι Ups να παρω ?Προσοχη το τροφοδοτικο μου ειναι a-pfc και ξερω οτι δεν ειναι συμβατα με καποια ups. Κυριως με ενδιαφερει να εχει συνδεση usb και να μπορει να κανει μονο του shutdown
gdp77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Εγώ προτείνω Mustek 1000VA, που το δουλεύω 3 χρόνια με active pfc τροφοδοτικά και με έχει σώσει πολλές φορές. Όπου να 'ναι όμως θα ποστάρουν διάφοροι και θα σου πουν να πάρεις APC (+70-80% πιο ακριβά), γιατί είναι τα πιο ποιοτικά κτλ κτλ. Διαλέγεις και παίρνεις.
coolman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Το έχω αυτό το μαραφέτι. Σαν UPS δουλεύει πάρα πολύ καλά. 3 πράγματα με χάλασαν. 1. Ο ανεμιστήρας του κάνει θόρυβο και δεν κάνει για υπνοδωμάτιο. Όταν έχω χρόνο και όρεξη θα τον αλλάξω. 2. Ακούγεται το μπίπ όταν κοπεί το ρεύμα και δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσεις. Το άνοιξα και κατέστρεψα το buzzer . Μετά μου είπε φίλος γνώστης ότι αρκούσε να το καλύψω με μονωτική ταινία 3. Το winpower δεν είναι και ότι καλύτερο σαν πρόγραμμα. Java γαρ. Κατά τα άλλα δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου 2-3 χρόνια που το έχω.
fsbmaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 φιλε το συγκεκριμενο ups ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ με active pfc η απλα δεν σου δημιουργησε καποιο προβλημα ? Ψαχνω καποιο συμβατο. Οσο για τους υπερβολικους.... Ενα απλο θελω να κανει την δουλεια του και να ειναι συμβατο με a-pfc ουτε ημιτονα τελεια θελω να βγαζει ουτε να εχει 400 φιλτρα .Ενα απλο. Απλα θελω να ειναι συμβατο a-pfc και οχι να κανω πειραματα και να ζοριζω η το τροφοδοτικο μου η το ups. Επισης οταν λες ανεμηστηρα ποτε λειτουργει με θορυβο ? οταν ειναι σε μπαταρια η συνεχεια???? Η δεν ακουγεται οταν ειναι στο ρευμα ?
coolman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 φιλε το συγκεκριμενο ups ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ με active pfc η απλα δεν σου δημιουργησε καποιο προβλημα ? Ψαχνω καποιο συμβατο.Οσο για τους υπερβολικους.... Ενα απλο θελω να κανει την δουλεια του και να ειναι συμβατο με a-pfc ουτε ημιτονα τελεια θελω να βγαζει ουτε να εχει 400 φιλτρα .Ενα απλο. Απλα θελω να ειναι συμβατο a-pfc και οχι να κανω πειραματα και να ζοριζω η το τροφοδοτικο μου η το ups. Αν αυτό απευθύνεται σε μένα, δεν ξέρω. Δεν ξέρω καν τι είναι το active pfc. Απλά συμπλήρωσα το ακριβός από πάνω μου post με τις εμπειρίες μου ως κάτοχος. Επισης οταν λες ανεμηστηρα ποτε λειτουργει με θορυβο ? οταν ειναι σε μπαταρια η συνεχεια???? Η δεν ακουγεται οταν ειναι στο ρευμα ? Ακούγεται πολύ όταν είναι στην μπαταρία. Όταν απλά δουλεύει ακούγεται πιο λίγο αλλά και πάλι ενοχλεί σε χώρο όπου θα πρέπει να είναι ήσυχο.
ermis3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Έχω τo APC BACK-UPS RS 1000VA 230V http://www.apcc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR1000I και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο ανεμιστήρας δουλεύει μόνο όταν γίνεται διακοπή ρεύματος και έχει πρόγραμμα που κλείνει τον υπολογιστή σύμφωνα με τις δικές σου επιλογές.
gdp77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 φιλε το συγκεκριμενο ups ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ με active pfc η απλα δεν σου δημιουργησε καποιο προβλημα ? Ψαχνω καποιο συμβατο. Έχω δύο από αυτά, σε δύο μηχανήματα, επί τρία χρόνια. Έχουν δουλέψει άψογα με 5-6 active pfc τροφοδοτικά, διαφόρων εταιρειών (άλλαζα λόγω αναβαθμίσεων). Πίστεψε με, είναι συμβατό. Αν δε θες ανεμιστήρα, μπορείς να πας στα 800VA, που δεν έχει καθόλου. Το πρόγραμμά του είναι όντως σε java. Προσωπικά δεν το τρέχω καθόλου, δε μου χρειάζεται. (Ούτως ή άλλως προσπαθώ να έχω όσο πιο light λειτουργικό γίνεται και είναι αρχή μου να μην τρέχω το κάθε μπιχλιμπίδι της κάθε περιφερειακής συσκευής που έχω, εκτός από τα απολύτως απαραίτητα).
argiris77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αυτό το mge τι λέει? http://www.e-max.gr/peripherals/UPS/ups-mge-ups-mge-nova-avr-1250-usb_6433.php
fsbmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δηλαδη ειναι συμβατο το λεει στο manual ? Αυτο με ενδιαφερει..δεν ειμαι για πειραματα. Καποιος απο τους ειδικους ρε παιδια να μας πει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.