rigasrigas1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ADSM ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ VODAFONE. ME 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΔΙΝΕΙ 5 GB TO MHNA ΔΩΡΕΑΝ, ΑΠΟ SURFING ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ EINAI ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝΕ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ USB 3G MODEM,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 προσοχη με τα GB, ελπιζω να γνωριζεις τις τιμες αν τα ξεπερασεις και οτι αυτα τα 5GB καταναλωνονται οσο σερφαρεις και βλεπεις video ετσι?
rigasrigas1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 τις τιμες δε τις γνωριζω , αμα ξες πες μου μετα τα 5 γκιγκα, ευτυχως το software που ειναι ενσωματωμενο μεσα στο μοντεμ εχει μετρητη ωρας και μετρητη καταναλωσης ογκου οποτε ανα πασα στιγμη γνωριζω ποσα εχω ξοδεψει
expert1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 τις τιμες δε τις γνωριζω , αμα ξες πες μου μετα τα 5 γκιγκα,ευτυχως το software που ειναι ενσωματωμενο μεσα στο μοντεμ εχει μετρητη ωρας και μετρητη καταναλωσης ογκου οποτε ανα πασα στιγμη γνωριζω ποσα εχω ξοδεψει Φιλαρακι,προσεχε, ετσι και περασεις το οριο ειναι μισο ευρω το μεγαμπαιτ, και το ωραιο ειναι το οτι οι μετρητες μετρανε την τυφλα τους. Αν διαβασεις στα φορουμ κατι 300αρια που πληρωσανε χρηστες που ξεπερασαν το οριο και το τι εδειχναν οι μετρητες θα τραβας να μην πω τι ,οταν θα σουρθει ο λογαριασμος....
aekfc212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 5GB Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ?ΕΓΩ ΓΙΑ 60ΜΒ ΣΤΗΝ WIND ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ WID PLUS NON STOP ME ΧΡΕΩΣΑΝ 450 EΥΡΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.