genius_13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 έχουμε και λέμε,γυρίζω απο το σχολείο στις 12.20 και 15 λεπτά αργότερα κόβεται το ρεύμα (μπράβο ρε ΔΕΗ ...) αφήνω το PC κανα 20 λεπτο ανοιχτό που ήθελα να κάνω κάτι και το κλείνω,μιας και δεν εχω τι να κάνω λέω να καθαρίσω το PC εσωτερικά...αφού βγάζω όλες τις βίδες κλπ προσπαθώ να το ανοίξω για να πάρω τις σκόνες με ένα σκουπάκι αλλά μάταια,κάτι το εμπόδιζε...έτσι το άφησα δεν το έψαξα παραπάνω και και ξανά-εβαλα τις βίδες...μετά απο λίγο ήρθε το ρεύμα..πάω να ανοίξω το PC..ανοίγει αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη...περίεργο λέω...ανοίγω ένα μικρό καπάκι που έχει απο πίσω το λάπτοπ και βλέπω τα καλόδια της οθόνης,ένα απο τα δύο είχε βγει,προσπαθώ να το βάλω(δεν ειναι τοσο εύκολο)το βάζω τέλος πάντων αλλά παρατειρώ οτί βγαίνει πολύ εύκολα απο την θέση του,με το παραμικρό,έχω προσπαθήσει να ανοίξει ποοολές φορές το PC αλλά η οθόνη τίποτα,αχνοφαίνεται απο πίσω η επιφάνεια εργασίας κλπ αλλά σχεδόν δεν φαίνονται καθόλου...με δυσκολία μπορείς να κάνεις τερματισμό.. Λοιπόν έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό :shock: ασχολούμε εδώ και ώρες αλλά τίποτα
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 μαλον κατι δνε εχει κουμπωσει σωστα.τσεκαρε οτι το εχεις βαλει σωστα.συνηθως σε αυτες τις ταινιες πρωτα τραβας λιγο πανω το πλασιτκο που εχει με αυτακια σπρωχνεις μεσα το καλωδιο και μετα το κλεινεις αυτο
alt10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ασχετο αυτο αλλα μπορει και να βοηθησει περισι το καλοκαιρι σε εναν desktop που ειχα xp κωπηκε το ρευμα αλλα χωρις να πειραξω τιποτα η οθονη αχνοφαινοταν αλλα τελικα αποδειχθηκε προβλημα στα win (*οταν μπουταρε εβλεπα κανονικα την οθονη εναρξης αυτη με τα ασπρα γραμματα) .
genius_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Παιδιά προς το παρών βολεύτηκα με μία εξωτερική οθόνη,σήμερα το λαπτοπ θα πάει στον τεχνικό ώστε να δούμε τι γίνεται και μετά θα το στείλω στην μάνα μου και θα μου δώσει το καινούργιο το δικό της
genius_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Θα προσπαθήσω να το κρατήσω σε καλή κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.