glad1at0re Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Παίδες ξέρετε αν έχει βγει ή θα βγει κάποιο MMORPG για XBOX 360; Απ'όσο ξέρω αυτού του είδους τα παιχνίδια ήταν αποκλειστικά για PC ως τώρα. Έχω ακούσει φήμες για μελλοντικά σχέδια για κονσόλες αλλά δε το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το Age of Conan θα βγει και για xbox τον Μάιο, αν και ακόμα δε ξέρω αν οι servers θα είναι κοινοί με τους PC users. Αν κάποιος ξέρει κάτι για MMORPGs + κονσόλες, ας πει τίποτα..
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 το aoc θα κανει 1 χρονο να βγει στο xbox αν δεν κανω λαθος καλα πως θα παιξεις mmo χωρις πληκτρολογιο?
man_of_the_moon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Με αυτο.! Συν οτι μπορεις ανετα να βαλεισ στις USB ports του Χ360 οποιο πληκτρολογιο θες. Το θεμα ειναι κατα ποσο θα το υποστιριζει το παιχνιδι . Βεβαια υπαρχει και το voice chat .
kratistos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μάλλον το η φωνή είναι το μέλλον..σιγά μην γράφουμε τώρα στα mmorpg στο 360
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 να σε δω να κανεις crowd control με αυτο και τι στον κοσμο το huxley του χρονου μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.