Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Εχω μια ταινια HD με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους και καταληξη .mkv που ειναι 12GB. Θελω να την γραψω σε 3 dvd που να παιζουν σε επιτραπεζιο dvd player για να την δω στην tv. Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ??? Ευχαριστω.
adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 δε γινεται οπως ειναι πρεπει να τη μετατρεψεις σε dvd με καποιο προγραμμα στην τιβι θα τη δεις οπως ειναι μονο μεσω pc
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω.Αν την κανω dvd dual layer θα εχει καλυτερη ποιοτητα απο απλο dvd ????
Bourdoulas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ανάλογα με την διάρκεια της, ναι. Αν μιλάμε για παράδειγμα για μια δίωρη ταινία το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς καλύτερo σε dual layer. Απ' την άλλη σε μια ταινία διάρκειας μιας ώρας και κάτι δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω.Απο οτι ειδα στον media player ειναι 3+30 ωρες . Ειναι η ταινια Alexander.
axaxouxas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Σε καμια περιπτωση ομως High Definition .... Καθως η μετατροπη σε DVD θα καταστρεψει την αναλυση ... οποτε μην περιμενεις να δεις ΠΑΠΑΔΕΣ.... Μονο αν συνδεσεις την τηλεοραση σου με το pc σου μεσω HDMI καλωδιου και εφοσον η τηλεοραση σου ειναι LCD απο 1366χ768 και πανω .
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Σε καμια περιπτωση ομως High Definition .... Καθως η μετατροπη σε DVD θα καταστρεψει την αναλυση ... οποτε μην περιμενεις να δεις ΠΑΠΑΔΕΣ.... Μονο αν συνδεσεις την τηλεοραση σου με το pc σου μεσω HDMI καλωδιου και εφοσον η τηλεοραση σου ειναι LCD απο 1366χ768 και πανω . Ευχαριστω.Παντως η ποιοτητα θα ειναι πιο καλη απο απλο dvd ???
adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 πιθανως οχι αν δεν χρησιμοποιεις το pc με συνδεση hdmi δεν αξιζει να κατεβαζεις τοσο GB και μετα να κανεις πολυωρες μετατροπες και να καταληγεις σε ποιοτητα divx
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 πιθανως οχιαν δεν χρησιμοποιεις το pc με συνδεση hdmi δεν αξιζει να κατεβαζεις τοσο GB και μετα να κανεις πολυωρες μετατροπες και να καταληγεις σε ποιοτητα divx Ευχαριστω αλλα τα καλωδια μεσα στο σπιτι καταμεσης δεν μου πανε καθολου.Ουτε για 2 ωρες !!!!
adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 οπως εχουν ερθει τα πραγματα πρεπει να εχουμε ενα htpc για την τιβι τωρα πια αλλωστε δεν κοστιζει και πολυ εγω προς το παρον εχω 10μετρα καλωδια
DarkOrion Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δηλαδή για να καταλάβω. Ένα standalone dvd player, δεν μπορεί να παίξει αρχεία hd (π.χ. εγώ έχω μερικά αρχεία .mkv σε 720p)? Πρέπει ή να τα κάνουμε avi, ή να τα γράψουμε σε dvd, αλλά ούτως ή άλλως θα έχουμε απώλεια στην ποιότητα? Ο μόνος τρόπος είναι να γίνει σύνδεση με το pc, και αυτό σε hdmi είσοδο, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.