Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη ταινιας HD

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ταινια HD με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους και καταληξη .mkv που ειναι 12GB.

Θελω να την γραψω σε 3 dvd που να παιζουν σε επιτραπεζιο dvd player για να την δω στην tv.

Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

δε γινεται οπως ειναι

πρεπει να τη μετατρεψεις σε dvd με καποιο προγραμμα

στην τιβι θα τη δεις οπως ειναι μονο μεσω pc

Δημοσ.

Ανάλογα με την διάρκεια της, ναι. Αν μιλάμε για παράδειγμα για μια δίωρη ταινία το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς καλύτερo σε dual layer.

Απ' την άλλη σε μια ταινία διάρκειας μιας ώρας και κάτι δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά.

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση ομως High Definition ....

Καθως η μετατροπη σε DVD θα καταστρεψει την αναλυση ...

οποτε μην περιμενεις να δεις ΠΑΠΑΔΕΣ....

Μονο αν συνδεσεις την τηλεοραση σου με το pc σου μεσω HDMI καλωδιου και εφοσον η τηλεοραση σου ειναι LCD απο 1366χ768 και πανω .

Δημοσ.
Σε καμια περιπτωση ομως High Definition ....

Καθως η μετατροπη σε DVD θα καταστρεψει την αναλυση ...

οποτε μην περιμενεις να δεις ΠΑΠΑΔΕΣ....

Μονο αν συνδεσεις την τηλεοραση σου με το pc σου μεσω HDMI καλωδιου και εφοσον η τηλεοραση σου ειναι LCD απο 1366χ768 και πανω .

Ευχαριστω.Παντως η ποιοτητα θα ειναι πιο καλη απο απλο dvd ???

Δημοσ.

πιθανως οχι

αν δεν χρησιμοποιεις το pc με συνδεση hdmi δεν αξιζει να κατεβαζεις τοσο GB και μετα να κανεις πολυωρες μετατροπες και να καταληγεις σε ποιοτητα divx

Δημοσ.
πιθανως οχι

αν δεν χρησιμοποιεις το pc με συνδεση hdmi δεν αξιζει να κατεβαζεις τοσο GB και μετα να κανεις πολυωρες μετατροπες και να καταληγεις σε ποιοτητα divx

Ευχαριστω αλλα τα καλωδια μεσα στο σπιτι καταμεσης δεν μου πανε καθολου.Ουτε για 2 ωρες !!!!

Δημοσ.

οπως εχουν ερθει τα πραγματα πρεπει να εχουμε ενα htpc για την τιβι τωρα πια

αλλωστε δεν κοστιζει και πολυ

εγω προς το παρον εχω 10μετρα καλωδια

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω. Ένα standalone dvd player, δεν μπορεί να παίξει αρχεία hd (π.χ. εγώ έχω μερικά αρχεία .mkv σε 720p)? Πρέπει ή να τα κάνουμε avi, ή να τα γράψουμε σε dvd, αλλά ούτως ή άλλως θα έχουμε απώλεια στην ποιότητα? Ο μόνος τρόπος είναι να γίνει σύνδεση με το pc, και αυτό σε hdmi είσοδο, έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...