Προς το περιεχόμενο

Επιπεδα ήχου σε fan

Savvas17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Αποφάσισα να αναβαθμίσω την ψύξη του υπολογιστη μου για λίγο overclock. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή κάποιου καλού και αθόρυβου fan(80mm). Τι πρέπει να προσέξω? Περισσότερα rpm και λιγότερα dba?

Οποιεσδηποτε απόψεις ευπροσδεκτες :-) !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο προηγούμενό μου κοτί είχα τους AKASA 80mm οι οποίοι είναι σε αυτήν την κατηγορία και είναι καλοί ανεμιστήρες.

εάν υποστηρίζει το κουτί σου 120mm fans θα είσαι και καλυτερα απο θέμα ψύξης και απο θόρυβο.

αντικειμενικά ότι καλυτερο έχω δεί σε 80mm είναι τα silenx ixtrema pro. έχω ένα να ψύχει την 8800GT και δεν ακούγεται τίποτα απολύτως.

μπορείς να τα βρείς εδώ

εάν όμως αποφασίσεις να πάρεις 120mm κοίτα στο θέμα "ανεμηστηράκια 120mm" και θα βρείς ότι θέλεις...

Φίλε Vice ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το κουτί μου υποστηρίζει μονο 80mm. Αυτη την στιγμή έχω στο κουτί μου ενα ανεμιστηράκι των 80 και οταν ξεκινά ο υπολογιστής κανει εναν πολυ αποκρουστικο ήχο και μετα σταματά. Γι' αυτο θελω να το αλλάξω και να βάλω ακόμα ενα για καλύτερη ψύξη. Τα ανεμιστηράκια που αναφέρω πιο πάνω θα κάνουν πολυ θόρυβο?

Φίλε Vice ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το κουτί μου υποστηρίζει μονο 80mm. Αυτη την στιγμή έχω στο κουτί μου ενα ανεμιστηράκι των 80 και οταν ξεκινά ο υπολογιστής κανει εναν πολυ αποκρουστικο ήχο και μετα σταματά. Γι' αυτο θελω να το αλλάξω και να βάλω ακόμα ενα για καλύτερη ψύξη. Τα ανεμιστηράκια που αναφέρω πιο πάνω θα κάνουν πολυ θόρυβο?

σε σχέση με αυτά που σου προτείνω θα κάνουν περισσότερο θόρυβο. 21,5 dba λέει ενώ αυτά που σου λέω έχουν 14dba (αν και πιστεύω οτι είναι γύρω στα 16dba). από cfm (ψύξη) στα ίδια είναι και τα 2.

αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα τόσο πολυ πάρε silenx. άσε που σου δίνει και 2 χρόνια εγγύηση το Πλαισιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...