Προς το περιεχόμενο

αγορα πολυ φθηνου laptop!!

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα!ψαχνω για εναν φορητο μονο για ιντερνετ.δηλαδη δεν θελω ουτε καλη καρτα γραφικων,ουτε ραμ,ουτε κατι που να σχετιζεται με επιδοσεις.απλα να μπορω να τον συνδεω με το desktop και να κανω τη δουλεια μου.θα θελα μονο να χει καμια 100αρα σκληρο.

μπορω να βρω καποιο? (καιρουριο κατα προτιμηση)

αν εχετε να μου προτεινετε κατι...

ευχαριστω!!

Δημοσ.
παιδες καλησπερα!ψαχνω για εναν φορητο μονο για ιντερνετ.δηλαδη δεν θελω ουτε καλη καρτα γραφικων,ουτε ραμ,ουτε κατι που να σχετιζεται με επιδοσεις.απλα να μπορω να τον συνδεω με το desktop και να κανω τη δουλεια μου.θα θελα μονο να χει καμια 100αρα σκληρο.

μπορω να βρω καποιο? (καιρουριο κατα προτιμηση)

αν εχετε να μου προτεινετε κατι...

ευχαριστω!!

για καινούργιο Acer Extensa 5220-050508Mi, κάτι λιγότερο από 430 ευρώ.

αλλιώς used.

Δημοσ.
ASUS EEE PC701 4G SURF BLACK @ 320?

40? φθηνότερο αν το παραγγείλεις από Αγγλία.

Αν προσθέσεις και τα μεταφορικά συνεχίζει να ειναι 40? φθηνότερο?

Στείλε link αν μπορείς γιατι με ενδιαφέρει άμεσα...

Δημοσ.

χαχα!λουκουμοσκονη ε?

φιλε gdp πολυ καλο φαινεται(για τα λεφτα του)

αλλα....4 gb σκληρος?χαχαχαχχα!4 μαζι με τα windows???

δηλαδη αμα τσιμπησω και τον σκληρο παει γυρω στα 400...μμμ...για να δουμε!

Δημοσ.

Εγω παλι θα προτεινα να ανεβαινες στα 600 ευρω που θα βρεις διπλοπυρηνο 2gb ram και στανταρ 100gb+ σκληρο.

Το asus εκτος οτι παραειναι αδυναμο,δεν εχει dvd-r και η οθονη του ειναι ιδιαιτερα μικρη.

Apo 539

Kαι 600

Και αν σε προβληματιζει η ποιοτητα βλεπεις και τον asus η εναλλακτικα εαν μπορεις να ζησεις με 1gb ραμ δες τον lg που ειναι στα ~620 ευρω.

Δημοσ.

Φίλε topos, τα μηχανήματα που προτείνεις με Vista, είναι ΠΟΛΥ πιο αργά από το ΕΕΕ με Linux. Από τη στιγμή που θέλει λύση, όπως λέει ΜΟΝΟ για internet το eee + εξωτερικός 2,5" 100GB θα τον καλύψει απόλυτα. Για το θέμα της οθόνης, έχεις δίκιο. Αν δεν τον καλύπτει, πρέπει αναγκαστικά να πάει σε ακριβότερες λύσεις, ξεκινώντας από τις προτάσεις σου.

My 2 cents.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...