grdimis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αν κρίνω από το εγκεφαλογράφημά σου....πραγματικά επίπεδο. καλα μην ξεφευγετε Θα κλεισει το ποστ αν μιλαμε ετσι αναμεταξυ μας Το ποστ ανοιξε γιατι δεν μπορει να μπει καποιος στον λογαριασμο του.
manosmr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 καλα μην ξεφευγετε Θα κλεισει το ποστ αν μιλαμε ετσι αναμεταξυ μας Το ποστ ανοιξε γιατι δεν μπορει να μπει καποιος στον λογαριασμο του. Ναι ναι σωστά! Το ποστ ανοιξε γιατί ο τύπος που έχει το "βάρα με" κλείστηκε απέξω
tempo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 όλα καλά είναι, καλό είναι να υπάρχουν και ο καθένας διαλέγει αυτό (ή αυτά) που τον εξυπηρετεί καλύτερα....
jim_tron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που πραγματικά ασχολήθηκαν έστω και λίγο με το πρόλημα που είχα... όσο για τις γελοιότητες που γράφτηκαν δεν ξέρω τι να πω... πάντος το πρόβλημα το έλυσα με την βοήθεια απο το λίνκ που έχει μέσα στην ιστοσελίδα που λέει live help η κάπως έτσι...
manosmr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που πραγματικά ασχολήθηκαν έστω και λίγο με το πρόλημα που είχα... όσο για τις γελοιότητες που γράφτηκαν δεν ξέρω τι να πω... πάντος το πρόβλημα το έλυσα με την βοήθεια απο το λίνκ που έχει μέσα στην ιστοσελίδα που λέει live help η κάπως έτσι... Μετά την κοκκινοσκουφίτσα να σου και η χιονάτη! Πρώτα μας τα κάνεις πεπόνια με τα σπαμ και ύστερα μας το παίζεις αλβανός τουρίστας. Ωπα ρε μεγάλε!
manosmr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 όλα καλά είναι, καλό είναι να υπάρχουν και ο καθένας διαλέγει αυτό (ή αυτά) που τον εξυπηρετεί καλύτερα.... Καλώς ή κακώς φίλε μου, το μόνο που απέμεινε της προκοπής είναι το http://www.124sold.gr. Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσουν ψηλά το επίπεδο αυτοί και ότι θα παραδειγματιστούν από τα λάθη των άλλων.
jim_tron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μετά την κοκκινοσκουφίτσα να σου και η χιονάτη! Πρώτα μας τα κάνεις πεπόνια με τα σπαμ και ύστερα μας το παίζεις αλβανός τουρίστας. Ωπα ρε μεγάλε! Φιλε μου πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλημα που έχεις φάει να πιστεύεις οτι το σιτε αυτο ειναι δικό μου, πραγματικά... αυτη η εικόνα δεν μπορώ να καταλάβω τι στοιχείο είναι που δείχνει οτι ειναι δικό μου. Αν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ οτι ειναι δικό μου... δεν είναι και έγκλημα... αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.