papeipa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 θελω να αγορασω TV-Tuner για το laptop μου και θελω να ρωτησω τα εξης: 1)εχει διαφορα αν ειναι usb ή expresscard (ταχυτητα, ποιοτητα κεραιας-εικονας) 2)για να την υποστηριζουν τα Vista παιζει ρολο το αν ειναι Ηybrid ή οχι? 3)εχει κανεις να μου προτεινει μια οικονομικη λυση χωρις μεγαλο συμβιβασμο στην ποιοτητα που να λειτουργει σε Vista? 4)η εικονα με τη δοθεισα κεραια ειναι κατω του μετριου?εαν ειναι δεχεται εξωτερικη πηγη? θα με ενδιεφερε επισης να ειναι αρκετα φορητη (οχι πολλα καλωδια)
nikosl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 expresscard φυσικά γιατί έχει απείρως μεγαλύτερο bandwidth από το usb και είναι καλύτερη σαν υλοποίηση θύρα για εφαρμογές όπως πχ κάρτα τηλεόρασης. Επίσης και σε firewire βγαίνουν ποιοτικότατες κάρτες....
papeipa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 επισης παιζει ρολο το αν ειναι ΗD ή οχι ? θα υποστηριχθει στο μελλον?? αυτη αξιζει?: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808036 την βλεπουν τα vista?
zourman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα. Ηybrid ονομάζουνε τις κάρτες ή τα στικάκια που παράλληλα με την tv "βγάζουνε" και ραδιόφωνο. Επίσης, ανάλογα με το "στήσιμο" που πας να κάνεις στο laptop σου επιλέγεις ανάμεσα σε express card ή usb stick. Αν για παράδειγμα θέλεις tv και παράλληλα χρησιμοποιείς αλλιώς την express card τότε τι γίνεται; Αν πάλι στο σπίτι δίπλα σου έχεις tv που σε ικανοποιεί και θέλεις να έχεις ένα απλό tuner για να χαζέψεις σε μια εκδρομή χωρίς να θέλεις να έχεις όγκο τότε πας σε στικάκι (και αυτό αν έχεις ελεύθερη θύρα). Όσο για HD πρέπει να προσέξεις την ανάλυση του tuner. Σωστός ο nikosΙ για το bandwidth.
papeipa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 οποτε δεδομενου οτι δεν προκειται να αξιοποιησω με καποιον αλλο τροπο την expresscard, συνισταται να την προτιμησω απο την usb...απο αποψη bandwidth αλλα και απο αποψη ποιοτητας σηματος κεραιας? (ή δεν παιζει ρολό?) μεχρι τωρα νομιζα παντως οτι Hybrid = αναλογικο (Secam/PAL) αλλα και DVB-T. εαν καταληξω σε expresscard slot εχετε καποια προτιμηση σε καρτα?
papeipa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 σημειωτεον , με ενδιαφερει να εχει ενσωματωμενη κεραια αλλα και εισοδο για κλασσικο καλωδιο κεραιας...
irahara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 επισης παιζει ρολο το αν ειναι ΗD ή οχι ? θα υποστηριχθει στο μελλον??αυτη αξιζει?: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808036 την βλεπουν τα vista? Με αυτήν την κάρτα μπορείς να μετατρέψεις VHS σε DVD;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 expresscard φυσικά γιατί έχει απείρως μεγαλύτερο bandwidth από το usb και είναι καλύτερη σαν υλοποίηση θύρα για εφαρμογές όπως πχ κάρτα τηλεόρασης. Επίσης και σε firewire βγαίνουν ποιοτικότατες κάρτες.... Γι να μπει τετοια καρτα πρεπει να εχει αναλογη εξοδο και το laptop. Ετσι δεν ειναι ????Ρωταω για το vaio της κορης μου.
zourman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Φίλε μου, η λογική λέει πως ο ένας από τους δυο μας κάνει λάθος. Αν είναι λάθος η δικιά μου άποψη ζητώ συγνώμη για την μη σκόπιμη παραπληροφόρηση. Ίσως επειδή και εγώ προσπαθώ να βγάλω μια άκρη με το δικό μου laptop. Όσο για την κεραία, νομίζω πως (νομίζω) αν υπάρχει εγκατάσταση είναι προτιμότερη από την μικρή εκτός και αν στην περιοχή σου έχεις τρελλό σήμα.
Lemuria Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μεχρι πριν 2 χρονια ως hybrid εννοουσαμε τις καρτες που εχουν και δεκτη ραδιοφωνου....Οταν αρχισαν να παραγονται οι καρτες με δεκτη για επιγεια ψηφιακα καναλια τοτε αρχισε να διαφημιζονται οι hybrid καρτες που φυσικα συνδυαζαν αναλογικο και ψηφιακο σημα.. Κατα κανονα ολες αυτες που υποστηριζουν και ψηφιακο σημα εχουν και ραδιοφωνο...δεν εχω βρει καποια στην αγορα που να μην εχει ραδιοφωνο...Οποτε πρακτικα δεν εχει νοημα τι εννοει ο καθενας με το hybrid.... Δεν θα βρειτε παντως hybrid με αναλογικο και ραδιο μονο εκτος και αν το διευκρινιζει....
zourman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Χα χα χα! Φίλε από Λεμουρία (συγνώμη, που είναι η Λεμουρία επειδή δεν γνωρίζω) έγραψες! Είδα την απάντησή σου και ξέσπασα σε γέλια! Την πάτησα χοντρά! Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχε και 3η λύση(η σωστή)! Ήδη με είχε προβληματίσει η απάντηση του φίλου Papeipa και αναρωτιόμουν αν την είπα! Σ' ευχαριστώ που μ' έβγαλες από μια κρίση ηθικού!
aristotelhs2060 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εγω πηρα προσφατα αυτην εδω για το laptop μου AVerTV Hybrid Express με fm radio http:// http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808115 απολυτα ευχαρηστημενος.μπαινει και καλωδιο tv in εκτος απο τη κεραια.δεν εχει remote control αλλα αλλαζει καναλια με το remote control του υπολογιστη.εκτος των αλλων υποστηριζει ολα τα windows λειτουργικα συστηματα xp και vista.εχει drivers ακομα και για x64 vista..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.