skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Υπαρχει καποια εναλλακτικη διαδρομη για να μην υποστω παλι την παρασκευη την ταλαιπωρια του να κανεις 5 ωρες το Αθηνα - Λαμία? Ευχαριστω.
DAVE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Να αποφύγεις το πέταλο δε νομίζω οτι υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος από την εθνική. Αφού άνοιξαν και το δρόμο στον Αγ.Κωνσταντίνο ένα μικρό κομμάτι είναι πλέον το δύσκολο. Λίγη υπομονή και έφτασες
Typhoon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Έχει τόση κίνηση στο Πέταλο αυτή την εποχή? Γιατί αν δεν κολλήσεις πουθενά φτάνεις σε 2 ωρίτσες Λαμία.
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι εχει πολυ κινηση τις παρασκευες.Δημιουργειται 6 χιλιομετρα ουρα.Μου ειπε ενα φιλαρακι να στριψω απο θηβα και μεσω μπραλου να βγω θερμοπυλες!
dimitris74 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι εχει πολυ κινηση τις παρασκευες.Δημιουργειται 6 χιλιομετρα ουρα.Μου ειπε ενα φιλαρακι να στριψω απο θηβα και μεσω μπραλου να βγω θερμοπυλες! στριβεις απο καστρο και μετα τον ορχομενο και πριν την λιβαδεια παιρνεις τον δρομο προς αμφικλεια.απο κει εχει ταμπελες που λεει προς λαμια, δρομος με αρκετες στροφες και σε βγαζει στον μπραλο. απο τον μπραλο κατεβαινεις θερμοπυλες και μετα λαμια. αν θυμαμαι καλα ειναι μιαμιση ωρα διαδρομη με σχετικα χαλαρη οδήγηση.
Typhoon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ο δρόμος από Μπράλο έχει πολλές στροφές όμως, ακόμα και σχετικά χαλαρά είναι κάπως κουραστικός (ή διασκεδαστικός εξαρτάται πως το βλέπει κανείς!). Εγώ πάντως προτιμώ να ταξιδεύω ώρες που δεν έχει κίνηση για να αποφεύγω τις ουρές.
vasso286 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι είναι 30 χιλιόμετρα παραπάνω. Πάντως γλυτώνεις και διόδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μια συνηθισμένη Παρασκευή δεν έχει και τόση κίνηση, ειδικά μετά την παράδοση του έργου του Α.κωνσταντίνου νομίζω ότι όλος αυτός ο κύκλος που σχεδιάζεις μάλλον θα λειτουργήσει αντίστροφα. Δεν συμφέρει.
vasso286 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Βέβαια την ερχόμενη Παρασκευή παίζει 4ήμερο για μερικούς εξ υμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.