Προς το περιεχόμενο

Αποφυγή πέταλου του Μαλιακού

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εναλλακτικη διαδρομη για να μην υποστω παλι την παρασκευη την ταλαιπωρια του να κανεις 5 ωρες το Αθηνα - Λαμία?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Να αποφύγεις το πέταλο δε νομίζω οτι υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος από την εθνική. Αφού άνοιξαν και το δρόμο στον Αγ.Κωνσταντίνο ένα μικρό κομμάτι είναι πλέον το δύσκολο. Λίγη υπομονή και έφτασες

Δημοσ.

Έχει τόση κίνηση στο Πέταλο αυτή την εποχή? Γιατί αν δεν κολλήσεις πουθενά φτάνεις σε 2 ωρίτσες Λαμία.

Δημοσ.

Ναι εχει πολυ κινηση τις παρασκευες.Δημιουργειται 6 χιλιομετρα ουρα.Μου ειπε ενα φιλαρακι να στριψω απο θηβα και μεσω μπραλου να βγω θερμοπυλες!

Δημοσ.
Ναι εχει πολυ κινηση τις παρασκευες.Δημιουργειται 6 χιλιομετρα ουρα.Μου ειπε ενα φιλαρακι να στριψω απο θηβα και μεσω μπραλου να βγω θερμοπυλες!

στριβεις απο καστρο και μετα τον ορχομενο και πριν την λιβαδεια παιρνεις τον δρομο προς αμφικλεια.απο κει εχει ταμπελες που λεει προς λαμια, δρομος με αρκετες στροφες και σε βγαζει στον μπραλο.

απο τον μπραλο κατεβαινεις θερμοπυλες και μετα λαμια.

αν θυμαμαι καλα ειναι μιαμιση ωρα διαδρομη με σχετικα χαλαρη οδήγηση.

Δημοσ.

Ο δρόμος από Μπράλο έχει πολλές στροφές όμως, ακόμα και σχετικά χαλαρά είναι κάπως κουραστικός (ή διασκεδαστικός εξαρτάται πως το βλέπει κανείς!). Εγώ πάντως προτιμώ να ταξιδεύω ώρες που δεν έχει κίνηση για να αποφεύγω τις ουρές.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια συνηθισμένη Παρασκευή δεν έχει και τόση κίνηση, ειδικά μετά την παράδοση του έργου του Α.κωνσταντίνου νομίζω ότι όλος αυτός ο κύκλος που σχεδιάζεις μάλλον θα λειτουργήσει αντίστροφα. Δεν συμφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...