PeloPidaS Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 mhn mou peite pws den katalavate pws zhtaw to tragoudi apo thn diafhmhsh ths kolonias straight pou pernei o geranos ena amaxi kai to vazei mesa se ena mhxanhma kai to kanoun phta!!!
MTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 Μη μου πεις ότι δεν βαριέσαι να κάνεις ένα search στο forum;;; Έχει αναφερθεί και μια και δυο και τρεις φορές... Motorpsycho - Stalemate
PeloPidaS Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 thnx an kai den mou arese to ufaki tou mtg.tha ta dokimasw kai ta duo kai opoio einai.
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 Δημοσ. 29 Απριλίου 2002 O MTG πιστεύω όπως και πιο παλιοί εδώ μέσα δεν έχουμε κανένα λόγο να δημιουργούμε κόντρες ή δε ξέρω & γω τι άλλο, αλλά έχουμε πει χιλιάδες φορές να κάνετε search πριν κάνετε post ένα θέμα για το λόγο οτι απο τα 40-50 topic που υπάρχουν στο forum ένα μεγάλο ποσοστό έχει ειπωθεί εδώ & καιρό απο άλλους. Οποιος έχει απορίες σχετικά με τη διαδικασία του search στο forum μπορεί να μου στείλει mail & να του εξηγήσω. Για το συμφέρον όλων μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.