Προς το περιεχόμενο

καρτα για pes8

filthgrinder.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω κ μερικες μερες παλευω να παιξω το pro 2008 στο pc μου αλλα προφανως δεν το σηκωνει η καρτα μου[intel 251mb εργοστασιο]. επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν φταει η καρτα διοτι στο εγχειριδιο του pro λεει οτι παιζει και με 256mb, ρωταω αν αξιζει να παρω καινουρια και αν ναι,ποια?[μεχρι 150 ευρα]

Δημοσ.

εγω παλι εχω την geforce 7600 GS και που και που με πεταει στα καλα καθουμενα εκει που παιζω.συνηθως οταν παει να το σωσει με πεταει εξω.

μηπως φταιει η ram μου?1 gb ειναι.η μηπως φταει το ιδιο το παιχνιδι αφου δεν ειναι αυθεντικο?

Δημοσ.

το pro αυτό έχει αρκετές απαιτήσεις και γενικά θέλει αρκετά καλή κάρτα γραφικών.

μήπως η κάρτα σου είναι ενσωματωμένη στη μητρική?

δεν ξέρουμε το επόμενο pro αν θα θέλει καλύτερη κάρτα ή χειρότερη (λογικά καλύτερη θα θέλει) αλλά κανείς δεν ξέρει..

Δημοσ.
πω ρε γμτ!!79 ε για την 8600,89 ε για τον seagate...που θα παει αυτη η κατασταση??:fear::cry::shock:

είδες η ακρίβεια στις μέρες μας..τι θα κάνουμε με αυτό..

σιγουρα η να παρω μια 512?

με 512 θα είσαι καλύτερα για το μέλλον..

απλά με 512 δεν ξερώ μήπως θες και τροφοδοτικό καλύτερο..

Δημοσ.
[...]

με 512 θα είσαι καλύτερα για το μέλλον..

απλά με 512 δεν ξερώ μήπως θες και τροφοδοτικό καλύτερο..

Δεν έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ρεύμα λόγω των επιπλέον 256MB (οk ίσως θέλει 5watt παραπάνω).

Αλλά ούτε έχουν να του προσφέρουν κάτι από άποψη επιδόσεων τα extra MB σε μια τόσο αδύναμη-μέτρια κάρτα. Πιο μεγάλο κέρδος θα είχε αν έπαιρνε μια 8600gt με ddr3 μνήμη κι όχι με ddr2, που χει αυτή, αλλά και πάλι δε συμφέρει οικονομικά.

Δημοσ.
Δεν έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ρεύμα λόγω των επιπλέον 256MB (οk ίσως θέλει 5watt παραπάνω).

Αλλά ούτε έχουν να του προσφέρουν κάτι από άποψη επιδόσεων τα extra MB σε μια τόσο αδύναμη-μέτρια κάρτα. Πιο μεγάλο κέρδος θα είχε αν έπαιρνε μια 8600gt με ddr3 μνήμη κι όχι με ddr2, που χει αυτή, αλλά και πάλι δε συμφέρει οικονομικά.

η κάρτα αυτή έχει ddr2 μνήμη.

παίζει κανένα ρόλο με το τι μνήμη έχει η mobo ?

πχ αν έχεις DDR θα υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.
η κάρτα αυτή έχει ddr2 μνήμη.

παίζει κανένα ρόλο με το τι μνήμη έχει η mobo ?

πχ αν έχεις DDR θα υπάρχει πρόβλημα?

Όχι είναι τελείως άσχετο το τι μνήμη έχει η κάρτα γραφικών με το τι μνήμη δέχεται η μητρική.

Δημοσ.

Έλεος ρε παλικάρια. Χρόνια τώρα γράφεται εδώ μέσα, ότι δεν κάνουν τα MB της μνήμης την κάρτα, αλλά το τσίπ που έχει πάνω...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: "γειά σας, θέλω μιά κάρτα 256 :P. Μάλιστα. Μία των 50 ή των 300 ευρώ?"

Δημοσ.

Μη τρελενομαστε κιολας. 8600 για να παιξουμε προ?

στο λαπτοπ μου το παλιο το παιζα ψιλοκαλα με οτι να ναι καρτα γραφικων(ουτε καν ξερω τι ηταν)...Κατι αλλο φταιει στανταρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...