Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα που δημιουργεί υπολογιστής σε σκληρούς (!)

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής ενός φίλου με εξαίρεση τον C: (σκληρό του πρόσφατα φορμαρισμένου λειτουργικού), δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους σκληρούς κανονικά με το εικονίδιό τους.

Το εικονίδιο που βγάζει π.χ στον H: είναι αυτό που βγάζουν τα win. όταν δεν ξέρουν με ποιο πρόγραμμα ανοίγει ένα αρχείο.

Όταν μάλιστα προσπαθήσεις να ανοίξεις τον σκληρό, σε ρωτάει με τι πρόγραμμα θέλεις να ανοίξει.

Και ενώ όλα αυτά τα έβλεπα και χαζογελούσα λέγωντας πως η Microsoft μας κρύβει ακόμα εκπλήξεις, έκανα την μλκ. να συνδέσω τον εξωτερικό μου (WD passport) πάνω να δω αν θα τον αναγνωρίσει.

Όχι μόνο δεν τον αναγνώρισε, αλλά πλέον δεν τον αναγνωρίζει ούτε στο Pc της δουλειάς! (στο δικό μου δεν δοκίμασα ακόμα)... :confused:

Λύση υπάρχει, καθώς άμα πατήσεις run-> h:\ τον ανοίγει κανονικά, αλλά γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

screenshot: (από το PC της δουλειάς)

<a href=cfohlg3yqe025ddkcilm.jpg' alt='cfohlg3yq

• Super Moderators
Δημοσ.

στο pc μου το ίδιο πράγμα είχε κάνει το Alcohol 120%...αν το έχεις installed βγάλτο και ίσως φτιάξει (σε μένα πάντως έφτιαξε)

Δημοσ.
στο pc μου το ίδιο πράγμα είχε κάνει το Alcohol 120%...αν το έχεις installed βγάλτο και ίσως φτιάξει (σε μένα πάντως έφτιαξε)

...ναι μόνο που αν πρόσεξες λέει πως το ζήτημα άρχισε αφού πριν είχε συνδέσει τον εξωτερικό του στο pc του φίλου που είχε αρχικά το ίδιο "ζόρι"...

@liopyr :...έτσι ακριβώς.

Μάλιστα,κάπου έχει πάρει τ' αυτί μου μια βρώμα,κατά την οποία μπορεί να παίζει και το εξής:

Κάτι τέτοιους ιούς τους αμολάει η κυβέρνηση,για να 'χουμε εμείς ν' ασχολιόμαστε,και να μην παίρνουμε χαμπάρι,ενώ αυτοί πάνε και ψηφίζουν νύχτα τ' ασφαλιστικά,ξεπουλάνε την ελλάδα δεξιά κι αριστερά,κ.ο.κ. ....

Δημοσ.

Εχω το ίδιο πρόβλημα χωρίς να έχω εγκαταστήσει Alcohol. Εκτός από το run, μάλλον είναι πιο εύκολο να πας στο My computer και να γράψεις στο address bar το όνομα του δίσκου. Η πλάκα είναι ότι αν του πεις να "μάθει" (open with ...) να ανοίγει το δίσκο με τον explorer, σε γράφει κανονικά.

Πρέπει να φταίει κάποιο spyware, πιθανότατα ένα με όνομα kavo από το οποίο έχει κολλήσει κόσμος και κοσμάκης. Μόλις έγινε αντιληπτό, το antivirus ή το ansitspyware σου έσβησε το autorun info των δίσκων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...