_christos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδια όποιος γνωρίζει αυτο το μοντέλο ας με βοηθήσει γιατι δεν ευκαιρώ να περιμένω 100 ώρες στην γραμμη της forthnet... Το router αυτο το έχω 4 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, το προβλημα του έιναι ότι ενώ συγχρονίζει την γραμμη την χάνει μετα απο πολύ΄λίγο με αποτέλεσμα να κανει συνέχεια disconnect...΄Τι μπορει να φταίει? Το παράξενο είναι ότι δεν άλλαξα κάτι ούτε πείραξα κατι στα φιλτρα... Να επισημάνω οτι έχω ένα παλίο μοντεμ το οποίο ουδεν πρόβλημα έχει με κάτι τέτοιο και αναγκάζομαι να μπαίνω τωρα με το μοντεμ Οποιος μπορει please help!
mikroulis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Οι αποσυνδέσεις χωρίς να έχουν γίνει αλλαγές στις ρυθμίσεις του router ίσως οφείλονται σε αναβαθμίσεις στο κέντρο DSLAM του παροχέα internet. Αυτό διορθώνεται χωρίς να απαιτείται κάτι από τον χρήστη.
_christos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Στο παλιο το μοντεμ πως δεν συμβαίνει αυτο? Δλδ αν ισχυει αυτο θα πρεπει να μείνω με το μοντεμ μέχρι να το φτιάξουν ή πρεπει να πάρω και να το αναφέρω γιατι χάνω ταχυτητα που την πληρωνω..
liopyr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει στο παλιό σου modem επειδή κλειδώνει σε πολύ μικρότερες ταχύτητες. Συμβαίνουν καμμιά φορά στην forthnet αυτά τα disc. για τεχν. λόγους,πιθανόν δοκιμάζουν αν μπορεί να κλειδώσει πιο ψηλά δεν ξέρω ακριβώς,(λεπτομέρειες τέτοιες ο Poulinos:p) αλλά δεν κρατάνε πάνω από μία μέρα αυτά τα προβλήματα. Αν είναι πολύ εκνευριστικό, δούλεψε μια-δυο μέρες με το παλιό modem.
_christos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Eυχαριστω για τις απαντησεις Δυστυχως ειναι πολυ εκνευριστικό, και ειναι εδω και 2-3 μέρες αυτο ,όλη την μέρα, δεν μπορει να κλειδώσει πάνω απο μισο λεπτο!!!
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 αν μας πει στα ποσα κλειδωνεις με το ενα στα ποσα κλειδωνεις με το αλλο τι ειναι το αλλο ρουτερ αν εχεις δοκιμασει τριτο ρουτερ και τα χαρακτηριστικα γραμμης θα ειναι μια μεγαλη βοηθεια.
_christos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 με το siemens δεν ξέρω στα πόσα κλειδώνει (το μονο που βλέπω ειναι αυτο μεσα απο το στατους ADSL Speed (DS/US) 17892/1021 Kbps )με το μοντεμ F200 ειναι στα 8, και εχω asdl over pstn.Τρίτο router προς το παρον δεν έχω δοκιμάσει...το μονο που παίζει είναι να δοκιμάσω ενος φίλου που ειναι και αυτο siemens cl110
100 010 00 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 κοιτα το Downstream SNR sto siemens. Τα 8db-9db ειναι το οριο των αποσυνδεσεων και μη κλειδωματος του internet led (no ip)
_christos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Που ακριβως βρισκεται αυτο?Στο μεταξύ σήμερα δεν με συνδέει καν με το router
Black Demis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 hmmmm και σε έναν φίλο μου στην πολίχνη Θεσσαλονίκης άρχισε να κάνει το ίδιο....είναι με LINKSYS WAG200G δοκιμάσαμε να βάλουμε PPPoA και PPPoE αλλά τίποτα μετά του έφερα ένα από τα siemens cl 110 που έχω πάλη τα ίδια απλός όχι τόσο συχνά τι να πω δεν καταφέραμε και πολλά.... ΑΑΑΑ ναι κάτι ακομα το βράδυ κάπου μετά της 11 ηρέμησε κάπως αλλά πάλι το πρωί άρχισε τα ίδια τι να πω άκρη δεν βγάλαμε.... Αυτός κλειδώνει καπου στα 14mbps Noise Margin 3.2 dB Line Attenuation 33.1 dB
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 α) κοιτα στο status black.... με Noise Margin 3.2 dB, στη θεση σου θα το σεταριζα με adsl+ ή G.dmt αν ηθελα να μου κλειδωνει χωρις προβληματα, αν εχει 24mbit.... PPPOE-LLC
Black Demis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 α) κοιτα στο status black.... με Noise Margin 3.2 dB, στη θεση σου θα το σεταριζα με adsl+ ή G.dmt αν ηθελα να μου κλειδωνει χωρις προβληματα, αν εχει 24mbit.... PPPOE-LLC Ειναι τώρα σε adsl+...Αλλα πάλι τα Disconnects ποτάμι....Δοκιμάσαμε σχεδόν όλους του συνδυασμούς....Το μόνο που λειτουργεί όπως και στων φίλο μας εδώ ειναι ένα modem από παλιά σύνδεση το crypto f201....
_christos_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Πηρα τελικα τηλ.στην forthnet και αρχησε η τηλεφωνήτρια να μου λεει ότι μαλλον η γραμμη μου δε σηκωνει τοση ταχυτητα και λεω καλα τόσους μηνες πως την σηκωνε?Ε μπορει να διαβρωθηκε τπτ κτλ...Ενα σωρο δικαιολογίες.Τελικα κατι άλλαξε στην γραμμη και μου χαμηλωσε σε 16 απο 17 την ταχύτητα...Φαίνεται πιο σταθερο..προς το παρόν. Στο μεταξυ ρωτησα γιατι ειναι απαραδεκτη η γραμμη καθημαρινα εδω και τοσους μηνες μετα το απόγευμα και ακουσον ακουσον μου λέει ειναι θεμα explorer δλδ λεω αν βαλω firefox θα ειναι καλύτερα?Μου απαντα αναλόγος.Αν λεει κατεβαζω ταυτοχρονα θα δω λεει μεγαλυτερη ταχυτητα.ΛΕω αυτο το ξέρω αλλά δεν θελα να κατεβαζω ταυτοχρονα.. Καλα απο διακιολογίες ειναι καλα μαθημενοι.Δλδ το πρωι πως δεν υπάρχει προβλημα και υπάρχει μετα το απογευμα
Black Demis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω παιδιά στον φίλο μου κρέμασαν εντελώς τα πράγματα δεν κάνει σύνδεση καν....
_christos_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μετα απο τόσεςς ώρες που δηθεν φτιαχτηκε το προβλημα , παλι τα ιδια.Πολλες φορες δε μπορω καν να συνδεθω.Το ιδιο και ενας φίλος που έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.