jonakis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδες... Θελω να αγορασω εναν εκτυπωτη ή πολυμηχανημα(δεν με νοιαζει και πολυ) με 2 χαρακτηριστικα! 1)Να κανεις εκτυπωσεις χωρις περιθωριο,full page 2)Να ειναι ασυρματος. Τι καλο προτεινεται μεχρι 150 ? ? Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Για δες αυτό: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=OfficeAutoMachine&cp_id=136669 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris_sm Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 η γνωμη μου ειναι παντως να κοιταξεις για HP,εχει μεγαλη εμπειρια στο χωρο αυτο,στην δουλεια εχουμε printers,scanner,φαχ και δουλευουν 24ωρα τα τελευται 5 χρονια χωρις προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Παιδες τελικα τσιμπησα το Lexmark X4850 και ειναι σουπερ!!! Αθορυβο ,ταχυτατο, εχει wifi και εκτυπωνει αντιγραφει σκαναρει! Το προτεινω... thanks παντως για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 πόσο τo μαλλί και πόσο τα χρώματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τελειος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ναι ποσα το πήρες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzogoula Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Παιδες τελικα τσιμπησα το Lexmark X4850 και ειναι σουπερ!!!Αθορυβο ,ταχυτατο, εχει wifi και εκτυπωνει αντιγραφει σκαναρει! Το προτεινω... thanks παντως για τις απαντησεις σας. πες λιγο τιμες για ολα!να ξερουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Λοιπον τον πηρα 185? απο τοπικο καταστημα. Αν ψαξετε στον skroutz.gr νομιζω παιζει και με 150-160 ?. Τα μελανια παιζουν γυρω στα 12? το μαυρο και 17? το χρωματιστο... Παντως παιδια ειναι πραγματικα πολυ καλος. Και το κυριοτερο ειναι οτι δεν μπλεκεις με καλωδια κλπ.Μονο ρευματακι. Ξεχασα να αναφερω οτι παιζει και οθονουλα LCD με πληροφοριες ρυθμισεις κλπ, εχει και card reader και PictBridge. Τα αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.Θέλω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα.Λέω να μην δώσω πολλά λεφτά...Το πολυμηχάνημα το θέλω πιο πολύ για να υπάρχει αν χρειαστεί,αν και θα το χρησιμοποιώ αρκετά για σκανάρισμα αποκομμάτων κλπ.Κατά τ' άλλα,που και που καμιά εκτύπωση και σπάνια εκτύπωση φωτογραφιών. Έχω βρει 2, EPSON STYLUS DX4450 και LEXMARK X1250 INKJET MFP. Τι έχετε να πείτε γι αυτά ? Επίσης από άποψη μελανιών τι γίνεται ? Για φωτοτυπίες και εκτύπωση φωτογραφιών θέλει άλλα μελάνια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.