Προς το περιεχόμενο

απορια με e-sata

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ πιθανον τις επομενες μερες να μου ερθει ο δισκος της western digital my book home edition 1tb. Το συγκεκριμενο μοντελο εχει και θυρα e-sata! ως θυρα η e-sata με απαγορευει στο να αποσυνδεω το δισκο την ωρα που ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος διοτι θα καει ο δισκος? ή αυτο ίσχυε μονο παλιοτερα στη τεχνολογια των δίσκων pata?

Δημοσ.

Ωχ. παίζει κάτι τέτοιο? Γιατί έχω και γω έναν Seagate 500άρη και μόλις τον συνέδεσα με e-sata...

Τον είχα usb τόοσ καιρό... Άντε να δούμε και καμιά διαφορά στις ταχύτητες...

Επισκέπτης
Δημοσ.

To SATA γενικώς (όχι μόνο το e-sata), υποστηρίζει hot swapping. Απλά φροντίστε να περαστούν οι drivers του controller (π.χ. Intel Matrix Storage Manager), ώστε να δίνουν και τη δυνατότητα για ασφαλή κατάργηση υλικού

Δημοσ.
Πολυ πιθανον τις επομενες μερες να μου ερθει ο δισκος της western digital my book home edition 1tb. Το συγκεκριμενο μοντελο εχει και θυρα e-sata!

Εχω το ίδιον εδώ και 6 μήνες αλλά δεν έχει eSATA αλλά μόνο USB. Εντελώς αθόρυβος. Καμία σχέση με τους μικρότερους. Σκέφτομαι όμως να τον κάνω εσωτερικό.

1) Αν ξηλώσω το κουτί δεν θα πρέπει να βρω μέσα μια κλασσική SATA σύνδεση+power ;

2) Αν τελικά συνδεθεί, θα χρειαστεί format ή το PC θα τον δει άμεσα ;

Δημοσ.

Τελικά άνοιξα έναν Mybook 250GB διετίας ακολουθώντας τη διαδικασία της παραπάνω σελίδας. Εύκολη διαδικασία. Την πάτησα όμως γιατί τελικά από μέσα βγήκε ένας ωραίος ... IDE δίσκος. Απο ότι φαίνεται, μόνο στους καινούργιους Mybook βάζουν SATA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...