Προς το περιεχόμενο

ENERMAX COOLGUARD Απορία

BiSoNaSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ρε σεις παιδιά, αυτο το Coolguard του Enermax infiniti , Αντι να βάζει σε λειτουργία μόνο τα Fαns βάζει και σε λειτουργια και τους σκληρους.

Δηλαδή Το PC σβήνει, μετα απο ενα δευτερόλεπτο ξαναπαιρνει ρευμα ( και οι σληροι) και μετα απο 5 sec σβήνει πάλι .

Γενικά έχω 5 Σκληρους και δεν μου αρέσει καθόλου ο ήχος που κάνουν στο Spin down shut off, στο καπάκι power On και spin up, και στο καπάκι πάλι Spin down shut off.

Είναι δυνατόν εκει στην ENERMAX να είναι τοσο #$%%@^# που για 5 δευτερόλεπτα και κάλα να κρυώσει το PC ενεργοποιούνται και επιβαρύνονται οι σκληροι , και ΧΩΡΙΣ να έχουν επιλογή στο PSU να το απενεργοποιήσεις ???

ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να απενεργοποιηθει ??? ή να μήν ενεργοποιούνται οι σκληροι με το coolguard ??

Ξέρει κανένας ρε παιδια?? Και αυτο το Support της enermax Ολο Down είναι.. Ελεος..

Δημοσ.

Δεν ξερω τι διαολο παιζει παντως και εμενα οι σκληροι ενεργοποιουνται με το cool guard...Δεν θυμαμαι μηπως εχω στο ιδιο καλωδιο τροφοδοσιας τους σκληρους και καποιο fan οποτε ενεργοποιουνται ολα μαζι...Εσυ πως εχεις συνδεδεμενους τους σκληρους?(εννοω τροφοδοσια...)

Δημοσ.
Δεν ξερω τι διαολο παιζει παντως και εμενα οι σκληροι ενεργοποιουνται με το cool guard...Δεν θυμαμαι μηπως εχω στο ιδιο καλωδιο τροφοδοσιας τους σκληρους και καποιο fan οποτε ενεργοποιουνται ολα μαζι...Εσυ πως εχεις συνδεδεμενους τους σκληρους?(εννοω τροφοδοσια...)

Πως να τα έχω μωρέ Normal τα έχω. Φυσιολογικά μοιρασμένα . Απο ότι κατάλαβα δίνει POwer σε όλα τα modules . ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, δοκίμασα δίαφορους συνδιασμούς , και δινει POwer Παντου. Δεν είναι θεμα συμδεσμολογίας , σε ολους απο οτι διάβασα αυτό κάνει . Οι ανθρωποι ειναι απίστευτοι , να μην εχουν βάλει επιλογή να το απενεργοποιείς , αμα είναι να αυξάνει την ζωη των PC componets 20% και να μειώνει την Ζώη των HD 20% να το βράσω. Και καλά να έχεις έναν Σκληρο. Εδω μιλάμε για 5 Σκληρους. Ακούω τον θόρυβο που κάνουν αναψε σβησε , και με πιανει η καρδια μου.

Λυση Επίσημη δεν υπάρχει, Ψαχνω μήπως υπάρχει καμιά πατέντα τουλάχιστον να το απενεργοποιήσουμε, η να αποφύγουμε την τροφοδοσια των Σκληρών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...