anpetsalis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 σκευτομαι να κανω μια αγορα απο το e-bay και σηγκεκριμενα ενα laptop...οχι τιποτα σοβαρο μονο αμα βρω κατι πολυ φτηνο... βρισκω καποια αλλα ειναι εμπιστο να αγορασω laptop απο το e-bay? ακομα καλο ειναι να το παρω απο ευρωπη η γενικα αυτα που κανουν shiping worldwide? και κατι ασχετο πως μπορω να κανω αναζητηση και να μου εμφανισει μονο οσα ειναι μονο για shiping sto europe??? thanks...
al-ex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 σκευτομαι να κανω μια αγορα απο το e-bay και σηγκεκριμενα ενα laptop...οχι τιποτα σοβαρο μονο αμα βρω κατι πολυ φτηνο...βρισκω καποια αλλα ειναι εμπιστο να αγορασω laptop απο το e-bay? ακομα καλο ειναι να το παρω απο ευρωπη η γενικα αυτα που κανουν shiping worldwide? και κατι ασχετο πως μπορω να κανω αναζητηση και να μου εμφανισει μονο οσα ειναι μονο για shiping sto europe??? thanks... Σχετικα καλες τιμες βρισκεις μονο στο αμερικανικο e-bay, αλλα εαν πληρωσεις τελωνειο οχι μονο δε συμφερει, αλλα υπαρχει περιπτωση να σου ερθει και ακριβοτερο απο το να το αγοραζες στην Ελλαδα. Απο ευρωπη δε ξερω αν αξιζουν οι τιμες, αλλα να σημειωσεις οτι στη Γαλλια (σιγουρα) και στη Γερμανια(αν δε κανω λαθος) τα πληκτρολογια ειναι διαφορετικα. Παντως τελωνειο δε πληρωνεις για αγορα απο ευρωπη
nick_csd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 νομιζω οτι τελωνειο δεν πληρωνεις και απο αμερικη αλλα μονο αν στο στειλουν με usps
iNorganic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Τελωνειο πληρωνεις αμα το προιον ερχεται απο χωρα εκτος Ε.Ε κ η αξια του ειναι πανω απο 40$.Το οτι στο στελνουν με usps η οτι στο δηλωνουν ως gift απλα μειωνει τις πιθανοτητες το να μην περασει. Προσεξε πολυ παντως γιατι στα μεταχειρισμενα παιζουν διαφορα κ στο τελος μπορει να μην ικανοποιηθεις απο αυτο που αγορασες
al-ex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 νομιζω οτι τελωνειο δεν πληρωνεις και απο αμερικη αλλα μονο αν στο στειλουν με usps Οπως τα λεει ο iNorganic ειναι και ειναι πολυ δυσκολο ν αποφυγεις τον ελεγχο και κατα συνεπεια το τελωνειο, λογω μεγεθους και βαρους του πακετου. Παντως εγω εχω φερει, δε πληρωσα τελικα, αλλα νομιζω επαιξα τυχη.
fsbmaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 USPS ΕXPRESS κατα 95% ΔΕΝ θα περασει απο τελωνειο ετσι στελνουν απο iphones μεχρι vaio tz5 σε τιμες λουκουμι
anpetsalis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 τελικα πωσ μπορω κανω εξυπνες αναζητησεις και να μου εμφανιζει μονο τα προιοντα απο ευρωπαικες χωρες???
al-ex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 τελικα πωσ μπορω κανω εξυπνες αναζητησεις και να μου εμφανιζει μονο τα προιοντα απο ευρωπαικες χωρες??? Θα μπεις στα sites του ebay των χωρων που σ ενδιαφερουν
bandit4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 για να μην ανοιγω αλλο θεμα και επειδη μου εχει τυχει 2-3 φορες με αγορες απο e-bay. υπαρχει προγραμμα η εστω καποιο κολπο με το οποιο καταφερνεις να κανεις την τελικη και νικητηρια προσφορα μιας δημοπρασιας λιγα δευτερα πριν να κλεισει? ρωταω γιατι εκει που πιστευα πως εχω σχεδον σιγουρη μια αγορα πεταγοταν καποιος στο τελος και μου την εκανε.αν παλι τα τυπακια ηταν τοσο απιαστα στο timing χαλαλι τους...
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 για να μην ανοιγω αλλο θεμα και επειδη μου εχει τυχει 2-3 φορες με αγορες απο e-bay.υπαρχει προγραμμα η εστω καποιο κολπο με το οποιο καταφερνεις να κανεις την τελικη και νικητηρια προσφορα μιας δημοπρασιας λιγα δευτερα πριν να κλεισει? ρωταω γιατι εκει που πιστευα πως εχω σχεδον σιγουρη μια αγορα πεταγοταν καποιος στο τελος και μου την εκανε.αν παλι τα τυπακια ηταν τοσο απιαστα στο timing χαλαλι τους... Ναί υπάρχει. Μπές στο http://www.auctionsniper.com Αρκετά αποτελεσματικό.
al-ex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 για να μην ανοιγω αλλο θεμα και επειδη μου εχει τυχει 2-3 φορες με αγορες απο e-bay.υπαρχει προγραμμα η εστω καποιο κολπο με το οποιο καταφερνεις να κανεις την τελικη και νικητηρια προσφορα μιας δημοπρασιας λιγα δευτερα πριν να κλεισει? ρωταω γιατι εκει που πιστευα πως εχω σχεδον σιγουρη μια αγορα πεταγοταν καποιος στο τελος και μου την εκανε.αν παλι τα τυπακια ηταν τοσο απιαστα στο timing χαλαλι τους... Αν το καλοσκεφτεις, το πιο καλο ειναι να βαζεις απο την ωρα που βλεπεις κατι και σε ενδιαφερει, την ανωτατη τιμη στην οποια θα ησουν πολυ ευχαριστημενος να το κερδιζες, και μην ασχολεισαι παλι μεχρι το τελος. Αν παλι το μετανοιωσεις, εχεις περιθωριο να κανεις bid retract
bandit4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 thanks ΤΟΞΟΤΗΣ.θα το τσεκαρω τωρα για να δω και τους ορους χρησης. οσον αφορα αυτο που λες ALEX θα σου φερω ενα παραδειγμα: εστω οτι εχεις δει ενα λαπτοπ που σου γυαλισε και λες δινω μεχρι 250?, και η δημοπρασια παει εκει στο περιπου, και στο χτυπαει ο αλλος στο τελος για 251? και στο παιρνει.δεν ειναι κριμα γι'αυτο το 1? να το χασεις?αλλα απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι και ανωτατη 252 να ειχες βαλει, θα στο χτυπουσε με 253 καπως.αυτο το καπως ψαχνω να βρω.ισως οντως να ειναι θεμα timing και αν κρατηθει μια τιμη χαμηλα σε σχεση με το προσδοκιμο να μπορει να παιξεις καλυτερα. οπως και να εχει ευχαριστω...
al-ex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ισως οντως να ειναι θεμα timing και αν κρατηθει μια τιμη χαμηλα σε σχεση με το προσδοκιμο να μπορει να παιξεις καλυτερα.οπως και να εχει ευχαριστω... Κανενας δε θα το χτυπησει τελευταια δευτερολεπτα με 1 ευρω πανω απο τη τιμη που φαινεται, για τον απλο λογο οτι δε μπορει να ξερει τι ποσο εχει βαλει ο τελευταιος πλειοδοτης. Εαν καποιος ενδιαφερεται να το παρει θα βαλει 10-20 ευρω πανω για να το σιγουρεψει οσο γινεται. Ισως κλεισει η δημοπρασια με 1 ευρω πανω απο το ποσο που ειχες χτυπησει εσυ, αλλα δε μπορεις να ξερεις τι τελικο ποσο ειχε βαλει ο winning bidder. Αρα, ουτε κι εσυ μπορεις να κανεις αυτο, αλλα ουτε και χρονο εχεις να βαζεις ενα, ενα ευρω. Το λινκ που σου εδωσε ο αλλος φιλος, δε ξερω πως λειτουργει, αλλα πιστευω οτι λειτουργει συμφωνα με οτι σου προτεινα εγω. Δλδ οριζεις ενα ανωτατο ποσο με το οποιο θα εισαι ευχαριστημενος να παρεις αυτο που θελεις. Τωρα αν το χασεις για 1 ευρω, που οπως ειπα δε ξερεις αν πραγματικα ειχε βαλει μονο ενα ευρω πανω η αρκετα περισοτερα, το ebay δε φευγει, θα ξαναβρεις αυτο που θελεις, στη τιμη που εσυ θελεις
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ναί ουσιαστικά αυτό κάνει. Του ορίζεις το ακριβές ποσό που θέλεις να δαπανήσεις για το αντικείμενο καθώς και τον ακριβή χρόνο που θέλεις να χτυπήσει την δημοπρασία. Το ασφαλές περιθώριο είναι τα 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να του δώσεις να κάνει χτύπημα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν το ποσό είναι μικρότερο εννοείται πώς έχασες. Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για κάποιες δημοπρασίες που τελειώνουν κάτι περίεργες ώρες στίς οποίες αδυνατώ να βρίσκομαι σε υπολογιστή. Όταν βρίσκομαι σε υπολογιστή προτιμώ να τις χτυπάω μόνος μου. Είναι απλά μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για τις φορές που δεν μπορείς να είσαι παρόν κατά την λήξη μιας δημοπρασίας που σε ενδιαφέρει να την χτυπήσεις στο τέλος της.
bandit4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ευχαριστω παιδια.... θα συνεχισω να τις χτυπαω εγω και ας χανω στο δευτερολεπτο(οσο γι'αυτες που ληγουν σε περιεργες ωρες...τις αφηνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.