danaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 τα εχω εδω και 2 μερες! δεν πατανε! ΠΕΤΑΝΕ Κι εμένα, παρά τα όσα γράφονται, πάνε πολύ γρήγορα... Κανένα πρόβλημα.
dimsk31 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το ελληνικο service pack 1 για τα vista ειναι διαθεσιμο μεσω του WINDOWS UPDATE
angelo5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κάνω έλεγχο για αναβαθμίσεις και επιστρέφει ότι τα Windows είναι ενημερωμένα, γιατί; Έχω έκδοση Bussiness Ελληνικά. Στην έκδοση δεν γράφει πάντως Service Pack, είμαι σίγουρος ότι δεν το έχω περάσει!
angelo5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 update: μάλλον έχω unsupported drivers http://support.microsoft.com/kb/948343/ Άντε τώρα να ψάχνεις για updates!
alkisg Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Είναι διαθέσιμο και για download: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746
dennis11 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 παιδια μολις τωρα το περασα μεσω WU εκτος απο την αντιγραφη αρχειων δεν βλεπω καποια σημαντικη διαφορα
pc_admin Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εκτος την ταχυτητα στην αντιγραφη αρχειων (ειδικα σε usb δισκους και usb flash ηταν βασανο) ,ειδα και πολυ καλη αποκριση γενικα στα windows ακομα και σε απλα πραγματα πχ τωρα ανοιγει πολυ πιο γρηγορα το control panel ή φακελοι που ειχαν εικονες ή video
danaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Όλα είναι αρκετά πιο γρήγορα. Τουλάχιστον στο δικό μου το laptop...
sheik Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ρε παιδια μονο εγω αντιμετωπισα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ προβλημα? Μου ηρθε ενημερωση στα (ελληνικα) vista μου οτι ειναι διαθεσιμο. Κατεβηκε,ξεκινησα την εγκατασταση εκανα μια επανεκκινηση και πριν μπει στα windows μου εβγαλε το κλασσικο "γινεται ενημερωση service pack 1 απο 3 : τοσο% ολοκληρωθηκε" και εφυγα απο το σπιτι διοτι ειχα μαθημα.Γυρναω 3 ωρες μετα και το βρισκω ακομα στο 1 απο 3 και 12% ολοκληρωση. Ειδα οτι δεν αποκρινοταν,το αφησα κανενα μισαωρο ακομη και τπτ. Κανω reset,συνεχιζει η εγκατασταση,τελειωνει το πρωτο μερος,κανει επανεκκινηση και ξεκιναει το 2ο....τελειωνει κ εκεινο,κανει επανεκκινηση και μου βγαζει πλεον κατι σαν γραμμη εντολων-περιβαλλον οπου φαινοταν να ενημερωνει κατι αρχεια κλπ. Μονο που κολλησε στα 30000/64900... Tο αφησα λιγη ωρα αλλα τιποτα.Ξανακανω restart,ξανα τα ιδια.... Δοκιμαζω ασφαλη λειτουργια,δεν ξεκινανε.Δοκιμαζω τελευταιες γνωστες ρυθμισεις(κατι σαν επαναφορα δηλαδη) αλλα ξανα τα ιδια. Βαζω το cd,κανω επιδιορθωση 2-3 φορες αλλα τιποτα.Προσπαθω απο το cd να κανω επαναφορα,αλλα παλι τιποτα. Οποτε απηυδησα και μολις επεστρεψα απο ενα ξεγυρισμενο γαμω-format,που δε με χαλασε καθολου....
Arxontis Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρε παιδια θα θεσω το εξης προβλημα... εχω βαλει το Sp1 με το μαιμου λειτουργικο (αυτο που σταματαει το ρολοι στις 30 μερες) οι μερες μου πλεον εχουν γινει 28 και πεφτουν ! δοκιμασα να βαλω το Βιος emulator αλλαξε το προγραμμα (τωρα στο σειριακο αριθμο λεει 1234-ΟΕΜ-12312 κλπ) αλλα ακομα οι μερες πεφτουν... καμμια ιδεα? ( ενημερωτικα εχω ολα τις ενημερωσεις και δεν ειχε δημιουργηθει καποιο προβλημα)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρε παιδια θα θεσω το εξης προβλημα... εχω βαλει το Sp1 με το μαιμου λειτουργικο (αυτο που σταματαει το ρολοι στις 30 μερες) οι μερες μου πλεον εχουν γινει 28 και πεφτουν ! δοκιμασα να βαλω το Βιος emulator αλλαξε το προγραμμα (τωρα στο σειριακο αριθμο λεει 1234-ΟΕΜ-12312 κλπ) αλλα ακομα οι μερες πεφτουν... καμμια ιδεα? ( ενημερωτικα εχω ολα τις ενημερωσεις και δεν ειχε δημιουργηθει καποιο προβλημα) Ναι, υπάρχει λύση: να αγοράσεις νόμιμο αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος! Και να διαβάσεις τους Όρους Χρήσης του forum: http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?a=24
ntg1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μου αρέσει που η Microsoft προτείνει στην ιστοσελίδα της να μην κατεβάσουμε το μεγάλο αρχείο update για το Service Pack 1, διότι μέσω του Windows Update θα λάβουμε αυτόματα ένα πολύ μικρότερο αρχείο εφόσον θέλουμε να αναβαθμίσουμε μόνο έναν υπολογιστή... Το γεγονός πως το Windows Update δεν διαθέτει ακόμα το Service Pack 1, δεν παίζει μάλλον κανέναν ρόλο! Σας προτείνουμε εναλλακτική λύση, δεν σας ενημερώνουμε όμως πως για την ώρα δεν μπορείτε να την επιλέξετε!! :lol::lol:
gRim Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εγώ το κατέβασα μια χαρά από windows update μόνο 60mb αφού είχα κάνει όλα τα άλλα update..
lef50 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Το πηρα και εγω απο update πριν μια ωρα το πηρε κανονικα ενω το rc1 δεν το ειχε δεκτει δεν βλεπω καμμια διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.