Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκανα update τους Drivers της Creative οπως ζηταγε η MS, εβγαλα τη καμερα της Logitech και ολοι οι αλλοι λογοι που ανεφερε στο site δεν μου ηταν applicable. Παρολαυτα το SP δεν εμφανηστηκε Στο Windows update. Ετσι κατεβασα το αρχειο και το εγκατεστησα χειροκινητα. Μπηκε μια χαρα και εχω δει βελτιωση τοσο στο χρονο αντιγραφης αρχειων αναμεσα στους δισκους μου, οσο και στην εκινηση... Not bad!

Μα μόνο χειροκίνητα γίνεται νομίζω προς το παρόν. Στο windows update θα εμφανιστεί μέσα Απριλίου, ή κάνω λάθος;

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδιά το πέρασα και εγώ μόλις τώρα. η διαδικασία κράτησε 35 λεπτά με 3 shutdown σύνολο.

Το startup κάνει πολυ περισσότερο (1:23 από 39 sec που ήταν).

κάτι άλλο δεν παρατηρώ προς το παρόν...

1 λεπτό και 23 δευτερόλεπτα στο μηχάνημα της υπογραφής σου;;;;:X:shock:

Δημοσ.

τώρα που έκανα αρκετες επανεκκινήσεις και στάνιαρε φόρτωσε σε 41 sec. (ξεκινάω να μετράω με το που κάνει beep έτσι; )

Αν αναλογιστείς οτι έχω και ενα ηλίθιο πρόβλημμα στο boot το οποίο τρώει κανα 5-6 sec καλά είναι...

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν φτάνει στο 84% στο 3ο στάδιο της εγκατάστασης μου βγάζει μπλέ οθόνη και μου λέει κάτι για hardware ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;

Δημοσ.
700ΜΒ είναι η έκδοση για τα 64bit. Η μικρότερη είναι για τα 32άρια.

Είδε κανένας με 32bit/SP1 αν το PC του βλέπει πάνω από 3GB μνήμης?

Το ειχα δοκιμασει με το SP1 OEM πριν κανα μηνα περιπου. Στις ιδιοτητες του υπολογιστη ελεγε 4 γιγα ενω στην διαχειρηση εργασιων ελεγε 3300ΜΒ :cry:

Και ξανα γυρισα στα 64bit :lol:

Δημοσ.

Χαίρετε...

Έχει εγκαταστήσει κανείς επιτυχώς, το SP1, σε μηχάνημα με κάρτα ήχου Realtek High Definition Audio;

Έχω ένα laptop Toshiba Satellite A100-003, με τη συγκεκριμένη κάρτα ήχου (driver version 6.0.1.5326) και απ' ό,τι έχω διαβάσει σε διάφορα fora αλλά και στο site της Microsoft, υπάρχει πρόβλημα "μουγκαμάρας", μετά την εγκατάσταση του SP1. Δεν ακούγετε τίποτα, λένε... από τα ηχεία!

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, που με φρενάρει, στο να "αναβαθμιστώ"...

Δημοσ.
Χαίρετε...

Έχει εγκαταστήσει κανείς επιτυχώς, το SP1, σε μηχάνημα με κάρτα ήχου Realtek High Definition Audio;

Έχω ένα laptop Toshiba Satellite A100-003, με τη συγκεκριμένη κάρτα ήχου (driver version 6.0.1.5326) και απ' ό,τι έχω διαβάσει σε διάφορα fora αλλά και στο site της Microsoft, υπάρχει πρόβλημα "μουγκαμάρας", μετά την εγκατάσταση του SP1. Δεν ακούγετε τίποτα, λένε... από τα ηχεία!

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, που με φρενάρει, στο να "αναβαθμιστώ"...

Στο δικό μου μηχάνημα με onboard Realtek High Definition Audio δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους drivers.

Δημοσ.
Στο δικό μου μηχάνημα με onboard Realtek High Definition Audio δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους drivers.

Ευχαριστώ, για την απάντησή σου...

Σου είναι εύκολο να μου πεις, ποια είναι η version του driver σου; Έχω διαβάσει κάτι, για ασυμβατότητα, από μια version κι έπειτα...

Και μια άλλη ερωτησούλα: Αν εγκαταστήσω το SP1 και αποδειχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο (ή με οτιδήποτε άλλο), μπορώ να του κάνω uninstall, ή να γυρίσω σε κάποιο restore point;

Δημοσ.

Ευχαριστώ κι εσένα Μέντορα...

Εγκατέστησα κι εγώ το SP1 πριν από λίγο, και τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα... Μου έφυγε ένα άγχος... :)

Δημοσ.

Παιδια εγω το εβαλα και πλεον δεν μπορω να μπω στα network drives του παλιου μου υπολιγιστη στο σαλονι που τρεχει xp pro sp2. ολο access denied. παρολο που εχω τους σκληρους shared και τικαρισμενη η επιλογη να αφηνουν τα xp να αλλαζουν οι χρηστες του δικτυου τα περιεχομενα του δισκου. Ο μονος τροπος για να δω και να αλλαξω/παρω/βαλω αρχεια ειναι να κανω το εξης αβολο: share τον φακελο που θελω να δουλεψω, για να τον δουν τα vista και μετα παλι un-share....

τι εχει γινει? ειναι επειγον παρακαλω βοηθεια

και στα 2 admin ειμαι

Δημοσ.

και μια ηλιθια ερωτηση...επειδη ο υπολογιστης εχει φαει και γαμω τα μπουκωματα να κανω κανα format πριν απο την εγκατασταση του service pack?το κραξιμο δεκτο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...