Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπα δεν το πιασα κάποια μικροπροβληματακια με sigmatel και intel κάρτες γραφικών(ναι αυτά έχω στο laptop). Αν ήταν στο gnu/linux θα χε γίνει επανάσταση από τα msbots.Εγώ μέσα στο ΣΚ θα βάλω κατευθείαν vista sp1 στο desktop(3.6, 1024) γιατί δν είμαι βλάκας να παίρνω καινούργιο pc για ΛΣ

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι ήξερα που εγκατέστησα τα Αγγλικά OEM δηλαδή ε???

Όπως και να χει...Στον τομέα της πληροφορικής τα Ελληνικά SUX!!!

Βάζεις EN έκδοση και ξεχνάς προβλήματα συμβατότητας με προγράμματα (^$%%#%7^ unicode)!

Δημοσ.
Κάτι ήξερα που εγκατέστησα τα Αγγλικά OEM δηλαδή ε???

Όπως και να χει...Στον τομέα της πληροφορικής τα Ελληνικά SUX!!!

Βάζεις EN έκδοση και ξεχνάς προβλήματα συμβατότητας με προγράμματα (^$%%#%7^ unicode)!

Τελικά, υπάρχει και το greek... Για κατασκευαστές...

Δημοσ.

Γιατι ολοι λετε για 700 ΜΒ?? Το λινκ στην αρχη του thread οδηγει σε αρχειο 400 ΜΒ. Εχω καταλαβει κατι λαθος?

Δημοσ.

700ΜΒ είναι η έκδοση για τα 64bit. Η μικρότερη είναι για τα 32άρια.

Είδε κανένας με 32bit/SP1 αν το PC του βλέπει πάνω από 3GB μνήμης?

Δημοσ.
Μπράβοοοοοοοοοο! Τρέχουν καλύτερα τα Vista!! Mεγάλη επιτυχία!!!!

Θα μπορούσες να είσαι λιγότερο ειρωνικός(ή)-εκδηλωτικός(ή) Smartdeal.

Όσοι γράφουμε εδώ, δεν έχουμε πάθει πλάκα με τα vista... Τα τσεκάρουμε μιας και είναι, δυστυχώς, μονόδρομος (είτε λέγονται vista είτε windows 7) στο χώρο των pc. Προσωπικά, ανοίγω περισσότερο το linux pc μου αλλά, θέλω να μάθω περισσότερα και για τα vista. Ό,τι και να λέγεται, εγώ πιστεύω ότι έχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα XP.

Από κει και πέρα, καλό είναι να εξετάζουμε κριτικά το θέμα των vista χωρίς κραυγές και κοτσιδοτραβήγματα...

Δημοσ.

παιδιά το πέρασα και εγώ μόλις τώρα. η διαδικασία κράτησε 35 λεπτά με 3 shutdown σύνολο.

Το startup κάνει πολυ περισσότερο (1:23 από 39 sec που ήταν).

κάτι άλλο δεν παρατηρώ προς το παρόν...

Δημοσ.
παιδιά το πέρασα και εγώ μόλις τώρα. η διαδικασία κράτησε 35 λεπτά με 3 shutdown σύνολο.

Το startup κάνει πολυ περισσότερο (1:23 από 39 sec που ήταν).

κάτι άλλο δεν παρατηρώ προς το παρόν...

Περισσότερο;

Περίεργο... Λιγότερο έπρεπε να είναι.... Ξαναμέτρα το μετά από δυο τρία startup.

Δημοσ.

Εκανα update τους Drivers της Creative οπως ζηταγε η MS, εβγαλα τη καμερα της Logitech και ολοι οι αλλοι λογοι που ανεφερε στο site δεν μου ηταν applicable. Παρολαυτα το SP δεν εμφανηστηκε Στο Windows update. Ετσι κατεβασα το αρχειο και το εγκατεστησα χειροκινητα. Μπηκε μια χαρα και εχω δει βελτιωση τοσο στο χρονο αντιγραφης αρχειων αναμεσα στους δισκους μου, οσο και στην εκινηση... Not bad!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...