afentiko7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ωπα δεν το πιασα κάποια μικροπροβληματακια με sigmatel και intel κάρτες γραφικών(ναι αυτά έχω στο laptop). Αν ήταν στο gnu/linux θα χε γίνει επανάσταση από τα msbots.Εγώ μέσα στο ΣΚ θα βάλω κατευθείαν vista sp1 στο desktop(3.6, 1024) γιατί δν είμαι βλάκας να παίρνω καινούργιο pc για ΛΣ
danaos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Άδικο πάντως να πρέπει να περιμένουμε το Μάιο εμείς που έχουμε ελληνικά vista...
cybernero Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Κάτι ήξερα που εγκατέστησα τα Αγγλικά OEM δηλαδή ε??? Όπως και να χει...Στον τομέα της πληροφορικής τα Ελληνικά SUX!!! Βάζεις EN έκδοση και ξεχνάς προβλήματα συμβατότητας με προγράμματα (^$%%#%7^ unicode)!
danaos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Κάτι ήξερα που εγκατέστησα τα Αγγλικά OEM δηλαδή ε???Όπως και να χει...Στον τομέα της πληροφορικής τα Ελληνικά SUX!!! Βάζεις EN έκδοση και ξεχνάς προβλήματα συμβατότητας με προγράμματα (^$%%#%7^ unicode)! Τελικά, υπάρχει και το greek... Για κατασκευαστές...
random Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 έτοιμο και το Windows Vista Ultimate SP1 Toilet edition !! εδώ τα pre orders, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. και όχι. το αντίστοιχο για Ελληνικά Vista δεν βγήκε ακόμα. αυτό δεν ξέρω τι είναι.. ισως κάποιο patch για mac osx
KostasV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Γιατι ολοι λετε για 700 ΜΒ?? Το λινκ στην αρχη του thread οδηγει σε αρχειο 400 ΜΒ. Εχω καταλαβει κατι λαθος?
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 700ΜΒ είναι η έκδοση για τα 64bit. Η μικρότερη είναι για τα 32άρια. Είδε κανένας με 32bit/SP1 αν το PC του βλέπει πάνω από 3GB μνήμης?
danaos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 danaos τι εγινε τελικα,το περασεs; Όλα καλά - ευτυχώς - . Μια χαρά πάει...
smartdeal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μπράβοοοοοοοοοο! Τρέχουν καλύτερα τα Vista!! Mεγάλη επιτυχία!!!!
danaos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μπράβοοοοοοοοοο! Τρέχουν καλύτερα τα Vista!! Mεγάλη επιτυχία!!!! Θα μπορούσες να είσαι λιγότερο ειρωνικός(ή)-εκδηλωτικός(ή) Smartdeal. Όσοι γράφουμε εδώ, δεν έχουμε πάθει πλάκα με τα vista... Τα τσεκάρουμε μιας και είναι, δυστυχώς, μονόδρομος (είτε λέγονται vista είτε windows 7) στο χώρο των pc. Προσωπικά, ανοίγω περισσότερο το linux pc μου αλλά, θέλω να μάθω περισσότερα και για τα vista. Ό,τι και να λέγεται, εγώ πιστεύω ότι έχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα XP. Από κει και πέρα, καλό είναι να εξετάζουμε κριτικά το θέμα των vista χωρίς κραυγές και κοτσιδοτραβήγματα...
Vice Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 παιδιά το πέρασα και εγώ μόλις τώρα. η διαδικασία κράτησε 35 λεπτά με 3 shutdown σύνολο. Το startup κάνει πολυ περισσότερο (1:23 από 39 sec που ήταν). κάτι άλλο δεν παρατηρώ προς το παρόν...
danaos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 παιδιά το πέρασα και εγώ μόλις τώρα. η διαδικασία κράτησε 35 λεπτά με 3 shutdown σύνολο. Το startup κάνει πολυ περισσότερο (1:23 από 39 sec που ήταν). κάτι άλλο δεν παρατηρώ προς το παρόν... Περισσότερο; Περίεργο... Λιγότερο έπρεπε να είναι.... Ξαναμέτρα το μετά από δυο τρία startup.
KostasV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εκανα update τους Drivers της Creative οπως ζηταγε η MS, εβγαλα τη καμερα της Logitech και ολοι οι αλλοι λογοι που ανεφερε στο site δεν μου ηταν applicable. Παρολαυτα το SP δεν εμφανηστηκε Στο Windows update. Ετσι κατεβασα το αρχειο και το εγκατεστησα χειροκινητα. Μπηκε μια χαρα και εχω δει βελτιωση τοσο στο χρονο αντιγραφης αρχειων αναμεσα στους δισκους μου, οσο και στην εκινηση... Not bad!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.