Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα 20 λεπτάκια μου πήρε με 2-3 restarts όλα κι όλα.

@nzeppos αυτό που λες με τα gb που ελευθερώνονται το παρατήρησα και εγώ....Μου προέκυψαν....50gb παραπάνω ελεύθερα μετά το πέρασμα του sp και δεν έχω αντιληφθεί να λείπει κάτι :P.

Πάντως εκεί που ξεκίναγε σφαίρα το μηχάνημα τώρα κάπως αργά για 10-15 secs.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρα περασα το SP1 σε vista ultimate "maimou" μεσω windows update και μαλιστα με μολις 65ΜΒ download... ολα με 3 restart δουλεψαν ρολοι, κερδισα (πως?) περιπου 3GB στον σκληρο δισκο (αν και τον ειχα παντα καθαρο) και μια αυξηση της ταχυτητας (με τον ραπτορ) ειναι εμφανης στο λειτουργικο...

Κατα τα αλλα, ολα ειναι ιδια και χαιρομαι που δεν εβγαλε κανενα μηνυμα "αγοραστε γιατι το κλεινουμε!"

Το καλυτερο λειτουργικο εγινε το ιδιο γρηγορο οπως τα ΧΡ πλεον...

Δημοσ.

Καλα ρε μαγκες μονο σε μενα δηλαδη δεν μπορει να μπει το SP1? Εχει μουλαρωσει και βγαζει κατα την εγκατασταση ενα error, ειτε το κανω μεσω windows update ειτε το κανω κατευθειαν απο το αρχειο που κατεβασα ολοκληρο 400 κατι ΜΒ. Δεν θυμαμαι τωρα τον κωδικο που βγαζει αλλα το εχουν πολλοι το προβλημα και δεν βρισκουν λυση. Κατι λεει να σβησουμε ενα αρχειο pending.xml απο τον φακελο winsxs αλλα εγω δεν το εχω το αρχειο. Τι κανουμε ρε σεις? Κανεις αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα να δουμε πως θα το λυσουμε?

u9xmrgshl9o8cdak6ygd.jpg

Δημοσ.
Καλα ρε μαγκες μονο σε μενα δηλαδη δεν μπορει να μπει το SP1? Εχει μουλαρωσει και βγαζει κατα την εγκατασταση ενα error, ειτε το κανω μεσω windows update ειτε το κανω κατευθειαν απο το αρχειο που κατεβασα ολοκληρο 400 κατι ΜΒ. Δεν θυμαμαι τωρα τον κωδικο που βγαζει αλλα το εχουν πολλοι το προβλημα και δεν βρισκουν λυση. Κατι λεει να σβησουμε ενα αρχειο pending.xml απο τον φακελο winsxs αλλα εγω δεν το εχω το αρχειο. Τι κανουμε ρε σεις? Κανεις αλλος που να εχει το ιδιο προβλημα να δουμε πως θα το λυσουμε?

u9xmrgshl9o8cdak6ygd.jpg

Και εγω το ιδιο προβλημα. Κανενας Χριστιανός?:fear:

Δημοσ.

Μου μπήκε και δουλεύει άψογα, αναγνωρίζει και το mp3 μου πλέον (Zen Stone Plus 2GB) που το αναγνώριζεμόνο στα xp μου, δεν έχει και drivers πουθενά κιόλας, παρά μόνο firmware...

Δημοσ.
Μου μπήκε και δουλεύει άψογα, αναγνωρίζει και το mp3 μου πλέον (Zen Stone Plus 2GB) που το αναγνώριζεμόνο στα xp μου, δεν έχει και drivers πουθενά κιόλας, παρά μόνο firmware...

γι'αυτό εγώ μιλάω και λέω ότι είναι νωρίς...

δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, εγώ προσωπικά θα τα βάλω όταν θα είναι πλήρη και θα αναγνωρίζουν τα πάντα.

Δημοσ.
Στο site που λέει το error πήγες? Τι ακριβώς αναφέρει?

Χαζομαρες, να τσεκαρω την RAM, να τσεκαρω τον σκληρο και τετοιες βλακειες, το μηχανημα δουλευει σουπερ και δεν εχει κανενα προβλημα. Απελπιστηκα και υπεκυψα και εκανα τα τεστς και εννοειται δεν εχω κανενα προβλημα. Ειδα στο ιντερνετ οτι το εχουν απειροι το προβλημα και απορω που δεν το εχει κανεις εδω μεσα εκτος απο ενα παιδι... Ελπιζω να βγει κανα πατσακι να τελειωνουμε με τις βλακειες της Microsoft...

Δημοσ.
nzeppos εγω που το εβαλα σε ενα φιλο μου και εχει καιρο τα vista πηρε 30-45 λεπτα (core 2 duo @ 2ghz). εμενα πρεπει να μου πηρε καμια ωρα (amd64 @ 3,5ghz ), πιστευω θεμα hardware περισσοτερο, στα νεα pc 30-45 λεπτα πρεπει να κανει. Αν σου πηρε τοσο πολυ κατι τρεχει με το συστημα σου

Μην ξεχνάς και την απεγκατάσταση του SP1 RC αλλά και την εγκατάσταση από SP1 executable update και όχι από Windows Update (Εννοείται ότι το σύστημα είναι όπως και να χει updated αλλά με τον offline installer πιστεύω ότι περνάει ξανά αυτά τα update)

Όσον αφορα τον λόγο που είπα ότι θα βάλω Ubuntu Dual-boot...

Εντάξει δεν έχω πρόβλημα με τα Vista (όχι τραγικά προβλήματα δηλαδή γιατί προβλήματα υπάρχουν αλλά όχι άξια αναφοράς σε αυτό το post!) αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις με τα Windows...

Εκεί θες την δύναμη του LINUX... ;)

Τώρα τι είναι αυτά που δεν μπορώ να κάνω με Vista και μπορώ με Linux, είναι άλλη συζήτηση που γίνεται μόνο μέσω pm ;)

Δημοσ.

Απο την δικη μου σκοπια δεν ειχα κανενα προβλημα με την εγκατασταση του sp1 αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η λειτουργια του sleep συνηθως το κανω παντα shutdown γιατι με το sleep παντα κολουσε πριν sp1 χτες που δοκιμασα το sleep λειτουγισε αψογα

χρισημοποιειτε το sleep των vista να πειτε εντυπωσεις ? Παντως με το sleep ανοιγει σφαιρα

Δημοσ.

απο τιs λιγεs ωρεs που εχω βαλει το service pack1 και τιs δοκιμεs που εχω κανει ,ενα εχω να πω.

ολα ειναι γρηγοροτερα,πολλα προβληματα εχουν λυθει και σκεφτομαι οτι οταν βγει με το καλο το pack2 θα ειναι οτι καλυτερο εχει περασει σε λειτουργικο windows,ακομα και οι πολεμιοι των vista θα το βαλουν.

βεβαια εγω εχω καλο μηχανημα και ultimate 64bit,δεν ξερω τιs εντυπωσειs για τιs αλλεs βερσιον,αλλα εγω ειμαι ενθουσιασμενοs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...