Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από Windows Update η όλη διαδικασία download+install+1mono reboot κράτησε λίγο λιγότερο από μισάωρο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Μου φαίνεται περίεργο πάντως που κάποιοι μιλάνε για 10λεπτα boots. Σ'εμένα έχει κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα γίνεται το boot στα Vista σε σχέση με τα XP ακόμα και μ'ένα σωρό προγράμματα στο startup.

Προφανώς πρόκειται για πρόσφατη εγκατάσταση, περίμενε λίγο και θα δεις. Το μόνο που μένει τελικά από Vista είναι εμφάνιση και διάφορες άλλες άσχετες/ανούσιες/αχρείαστες λειτουργίες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω εχω την Αγγλικη και κατεβασα το αγγλικο service pack και μου λεει

οτι η γλωσσα που εχω installed δεν ειναι ιδια με το servise pack που κατεβασα...

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία...

Έχω τα Vista Ηομε Premium Αγγλικά.

Vista SP1 RC από Ιανουάριο.

Όταν κυκλοφόρησε το SP1 επίσημα για τους OEM το εγκατέστησα στο LAPTOP (Acer 5920G).

1μιση ώρα απεγκατάσταση του RC και άλλη τόση εγκατάσταση του SP1 Final.

Εδώ και ένα μήνα περίπου που έχω τα SP1 όλα λειτουργούν καλύτερα.

Ανανέωσα και το Empowering Framework της ACER (μιλάμε για buggie program!) στην τελευταία έκδοση για SP1.

All work fine...7 μέρες uptime με βάτραχο / MSN και κάποια άλλα προγράμματα να τρέχουν στο background δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Υπόψην ότι το λειτουργικό δεν είναι φρέσκο (από τον Αύγουστο έχω να του κάνω format...απλά βαριέμαι να κάνω όλη την διαδικασία...)

Εντύπωση μου έκανε ότι θέλει 5-7 GB ελεύθερα για να γίνει η εγκατάσταση...ίσως να μην είναι 600mb file updates αλλά 600mb patches....(όποιος καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ patch-update έχει πιάσει το νόημα...).

Γενικά πάντως (και χωρίς να ακούγομαι πικρόχολος...) στο επόμενο format το PC θα τρέχει Dual-Boot Ubuntu-Vista (αν και το ενδεχόμενο XP αντί Vista είναι πολύ πιθανό...).

ΑΥΤΑ!!!

Δημοσ.

παιδιά εγώ έχω το λαπτοπ hp dv9393 και όταν κάνω αναζήτηση για update δεν μου το εμφανίζει, μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω ?

Δημοσ.

Τν κατέβασα γρήγορα-γρήγορα πριν,κ η εγκατάσταση πήρε κάπου 40 λεπτά.4 boots έκανε τσακ μπαμ,κ έκανα αυτό που είπατε με τους σκληρούς,φίνα πάει τ πράγμα.

Κτ που λέτε για τ ελληνικό sp,αφού τα έχετε θάψει τα vista κ όλο τ κατηγορείτε κ η m$ τα έχει γράψει εκεί που δν πιάνει μελάνι,οπότε τ πάει λάου λάου τ θέμα,γιαυτό....

Δημοσ.

η MS οτι και να λεμε τα λεφτα που ηθελε να πιασει απο τα βιστα,τα εχει πιασει.

για αλλουs λογουs δεν εχει δωσει με την μια και τιs 36 γλωσσεs,παροτι ειναι ετοιμεs και ηδη αρκετοι εχουν το service pack και στα ελληνικα απο οτι εμαθα.

πιστευω οτι θα τιs δωσει και τιs υπολοιπεs γλωσσεs συντομοτερα απο οτι λεει.

Δημοσ.

cybernero οσο καλυτερα σου δουλευουν τα vista τοσο τα μισεις? :D γιατι εγω αυτο καταλαβα με το post σου.

Ναι το sp1 εχει καμια 10ρια προβληματα με drivers (certain versions of five audio drivers (RealTek AC'97, two versions of SigmaTel, Creative Audigy, and Conexant HD Audio), two biometric fingerprint sensors (AuthenTec and UPEK), Intel Display, a Texas Instruments Smart Card Controller, the Sierra Wireless AirCard 580 with the Watcher.exe application, and the Symantec software driver for the Symantec Endpoint Protection and Symantec Network Access Control clients ποιο αναλυτικα εδω) και εχει σκοπο να βγαλει Updates στο windows update που θα μπαινουν πριν την εγκατασταση του sp1 και μετα θα μπαινει το sp1 κανονικα. τα updates αυτα μεχρι τον επομενο μηνα θα εμφανιστουν ως optional και μετα απο λιγο καιρο θα ειναι important. Αλλα οπως και να εχει το πολυ πολυ να πρεπει να ξαναβαλεις drivers η να κανεις μια επισκεψη στο control panel.

Kαι εγω που εχω την audigy 2 zs ειχα προβλημα στην αρχη

More info here

Στα μεσα απριλιου ερχεται για της υπολοιπες γλωσσες

Δημοσ.
Την ίδια έκδοση έχω και εγώ, εγκατέστησε το sp άφοβα, δουλεύει μια χαρά.

Ευχαριστώ, και εγώ αυτήν έχω. Στις ιδιότητες γράφει DELL και δεν ζητάει key στην εγκατάσταση, αυτή δεν είναι;

Δημοσ.
Έχω τα Vista Ηομε Premium Αγγλικά.

Vista SP1 RC από Ιανουάριο.

Όταν κυκλοφόρησε το SP1 επίσημα για τους OEM το εγκατέστησα στο LAPTOP (Acer 5920G).

1μιση ώρα απεγκατάσταση του RC και άλλη τόση εγκατάσταση του SP1 Final.

Εδώ και ένα μήνα περίπου που έχω τα SP1 όλα λειτουργούν καλύτερα.

Υπόψην ότι το λειτουργικό δεν είναι φρέσκο (από τον Αύγουστο έχω να του κάνω format...απλά βαριέμαι να κάνω όλη την διαδικασία...)

Σωστός. Περίπου τόσο φαίνεται να είναι η φυσιολογική ώρα uninstall/install του SP1. Κάτι μισάωρα που ακούω μου φαίνονται εντελώς κουφά, χωρίς βέβαια να τα αμφισβητώ. Ίσως σε φορτωμένο PC/laptop που τρέχει ήδη Vista εδώ και κανα χρόνο (χωρίς format) η διαδικασία να αργεί περισσότερο. Κι εγώ έκανα πάνω από 3 ώρες για την όλη ιστορία (είχα κάποιες μικροεπιπλοκές βέβαια).

All work fine...7 μέρες uptime με βάτραχο / MSN και κάποια άλλα προγράμματα να τρέχουν στο background δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Έτσι. 7 μέρες uptime είναι πραγματικά λίγο για τα Vista. Έχω πλέον συνηθίσει σε 15θήμερα (και βάλε) χωρίς restart, σε PC που τρέχει πολλά πράγματα 24/7. Τώρα τελευταία βέβαια έχουμε τις διακοπές της ΔΕΗ, οπότε...

Εντύπωση μου έκανε ότι θέλει 5-7 GB ελεύθερα για να γίνει η εγκατάσταση...ίσως να μην είναι 600mb file updates αλλά 600mb patches....(όποιος καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ patch-update έχει πιάσει το νόημα...).

Γενικά πάντως (και χωρίς να ακούγομαι πικρόχολος...) στο επόμενο format το PC θα τρέχει Dual-Boot Ubuntu-Vista (αν και το ενδεχόμενο XP αντί Vista είναι πολύ πιθανό...).

Εμένα πάλι μου έκανε εντύπωση πως όταν ξεκίνησα την απεγκατάσταση του SP1 RC είχα στο C: ελεύθερα 11GB και όταν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του SP1 final ο ελεύθερος χώρος είχε αυξηθεί στα 19GB! Dual Boot Vista-Ubuntu έχω στο laptop (στο desktop δεν χρειάζομαι το Ubuntu) αλλά βέβαια έχω το αιώνιο πρόβλημα, ότι ενώ το U7.10 δουλεύει μέσες άκρες δεν ξέρω τι να το κάνω, αφού για τις δουλειές που το θέλω μπορώ να κάνω τα πάντα στα Win πιο εύκολα.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε Hal.

τα έχω διάβαση αυτά αλλά τίποτα δεν ισχύει. έχω κατεβάσει το πακέτο manual και το εγκατέστησα και δουλεύει κανονικά. δεν ξέρω όμως γιατί δεν μου το εμφάνιζε στο update.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

nzeppos εγω που το εβαλα σε ενα φιλο μου και εχει καιρο τα vista πηρε 30-45 λεπτα (core 2 duo @ 2ghz). εμενα πρεπει να μου πηρε καμια ωρα (amd64 @ 3,5ghz ), πιστευω θεμα hardware περισσοτερο, στα νεα pc 30-45 λεπτα πρεπει να κανει. Αν σου πηρε τοσο πολυ κατι τρεχει με το συστημα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...