MixalisX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 το εβαλα και εγώ, κανένα πρόβλημα, αλλά καμια εμφανή αλλαγή για την ώρα. Το μόνο που πρόσεξα είναι οτι ''απομαιμουδοποιήθηκε'' το λειτουργικό. Αλλά πιστεύω μέσα σε 15 μέρες θα έχει βγεί φρέσκια ''μπανάνα'' για να το ''μαιμουδοποιήσω'' παλι. Υ.Σ. Όντως πολύ σταθερά τα vista απο τότε που τα έβαλα ξεχασα που βρίσκεται το reset στο κουτί μου.
Exoskeletor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Γιατί όλοι βλέπετε το μέγεθος του sp και δυσανασχετείτε;Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Αν για παράδειγμα γίνει αλλαγή στον κώδικα σε ένα dll που έχει μέγεθος 512kb το νέο dll που θα προκύψει θα είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος. Το οτι θα αντικατασταθεί το παλιό δε σημαίνει πως θα είναι 100% καινούργιο. Αλλά και έτσι να είναι (που δεν είναι), δηλαδή κάθε φορά να πετάνε τον παλιό κώδικα και να φτιάχνουν καινούργιο, από τι στιγμή που συνήθως βελτιώνονται τα πράγματα, πάλι δεν καταλαβαίνω την απορίες και διαπιστώσεις, σε σχέση με το μέγεθος. ελα μου ντε. και να πω πως και τα 700 Mb ειναι πολλα στις μερες μας... ουτε demo δεν χωραει
palawiaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Κάτι σκέφτηκα.. Αν άλλαζα language pack σε αγγλικό θα δεχόταν να το εγκαταστήσω; Και μετά να το ξαναγυρίσω στα ελληνικά Δεν γίνεται φίλε μου!!!Και εγώ πήγα να το κάνω αλλά με πέταξε
furious99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 το εβαλα και εγώ, κανένα πρόβλημα, αλλά καμια εμφανή αλλαγή για την ώρα. Το μόνο που πρόσεξα είναι οτι ''απομαιμουδοποιήθηκε'' το λειτουργικό.Αλλά πιστεύω μέσα σε 15 μέρες θα έχει βγεί φρέσκια ''μπανάνα'' για να το ''μαιμουδοποιήσω'' παλι. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2065521&postcount=14 google it
g-e-o Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 παιδια πως θα καταλαβαω ποια εκδοση εχω ? την 32 η την 64 bit? που η τι πρεπει να κοιταξω??
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεξί κλικ "ο υπολογιστής μου", "ιδιότητες" και το γράφει στον τύπο λειτουργικού συστήματος.
xolloth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 και η ελληνικη βερσιον ειναι ετοιμη οπωs και ολεs [36]γλωσσεs που υποστηριζει η MS στο service pack1,αλλα για λογουs που ξερει η MS δεν τιs κυκλοφορει συγχρονωs. αυτο ειναι κατι που το εμαθα σημερα απο φιλο που εχει μαγαζι με pc και που ηδη χρησιμοποιει την βερσιον με ολεs τιs γλωσσεs,στα pc που φτιαχνει η πουλαει. αυριο θα την περασω και γω.
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Εχω μια εκδοση ενεργοποιημενη κατευθειαν απο την Dell... Θα σας πω εντυπωσεις κι αν δουλευει,απο αυριο. Την ίδια έκδοση έχω και εγώ, εγκατέστησε το sp άφοβα, δουλεύει μια χαρά.
Simacom Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Το εβαλα πηρε κανα μισαωρο αλλα καμια διαφορα εως τωρα παλι για να κανει boot θελει κανα 10λεπτο στο ΗΡ 6680 Εχω απογοητευτει
Lupus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Οσοι εχετε Realtech HD audio driver εως και εκδοση 6.0.1.5497, μην το βαλετε... μου εξαφανισε ολα τα analog devices. To προβλημα το εχουν και αλλοι. http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=2905195&SiteID=17 Επισης μετα το boot μου ζηταει ενα .msi του microsoft live και δεν το βρισκει... Αυτα τα ολιγα και τα παντα στο pc genuine.
madboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Το εβαλα πηρε κανα μισαωρο αλλα καμια διαφορα εως τωρα παλι για να κανει boot θελει κανα 10λεπτο στο ΗΡ 6680Εχω απογοητευτει Στο δικό μου φορητό πριν βάλω το SP1 ο χρόνος εκκίνησης ήταν στα 2 λεπτά περίπου. Μετά την εγκατάσταση του SP1 οι πρώτες 4 εκκινήσεις ήταν στα 4 λεπτά και τώρα μετά απο 8 εκκινήσεις ο χρόνος είναι στα 2.20
Kork Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Από Windows Update η όλη διαδικασία download+install+1mono reboot κράτησε λίγο λιγότερο από μισάωρο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Μου φαίνεται περίεργο πάντως που κάποιοι μιλάνε για 10λεπτα boots. Σ'εμένα έχει κάνει εντύπωση το πόσο γρήγορα γίνεται το boot στα Vista σε σχέση με τα XP ακόμα και μ'ένα σωρό προγράμματα στο startup.
oranje Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εγω βρηκα μια εκδοση και την εγκατεστησα σε ελληνικα παραθετω κ εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.