Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Κάτι σκέφτηκα.. Αν άλλαζα language pack σε αγγλικό θα δεχόταν να το εγκαταστήσω; Και μετά να το ξαναγυρίσω στα ελληνικά
GiannisMetal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 καλά...εγώ δεν είμαι vista hater, αλλά όντως με 700+ mb, δεν μιλάμε για service pack, αλλά για νέο λειτουργικό! εγώ πάνως θα παραμείνω xp, θα περιμένω να βγει και το επόμενο service pack(που δεν θα αργήσει πάρα πολύ πιστεύω), και μόλις γίνουν σταθερά και αξιόπιστα, θα τα βάλω.
S.M.Greek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Καλά, για τα Ελληνικά vista πότε θα βγεί sp περίπου? Επίσης για τα win xp ξέρει κανείς ποτε θα βγει το sp3?
DarkOrion Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Υπάρχει περίπτωση να γίνει slipstreamed το sp1? Δηλαδή να το ενσωματώσω στο dvd των vista, ώστε να εγκαθίσταται αυτόματα?
Hlapatsas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Υπάρχει περίπτωση να γίνει slipstreamed το sp1? Δηλαδή να το ενσωματώσω στο dvd των vista, ώστε να εγκαθίσταται αυτόματα? Δοκίμασαι το VLite...
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 καλά...εγώ δεν είμαι vista hater, αλλά όντως με 700+ mb, δεν μιλάμε για service pack, αλλά για νέο λειτουργικό!εγώ πάνως θα παραμείνω xp, θα περιμένω να βγει και το επόμενο service pack(που δεν θα αργήσει πάρα πολύ πιστεύω), και μόλις γίνουν σταθερά και αξιόπιστα, θα τα βάλω. Σταθερά και αξιόπιστα ήδη είναι, το μόνο ερωτηματικό είναι αν υποστηρίζουν το σύστημα σου και τα περιφερειακά σου.. Ούτε μπλε οθόνες, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα, σε laptop toshiba, pc bto turbo x και ένα άλλο hp. Με το sp1 διορθώνονται άλλοι τομείς και όχι η σταθερότητα τους.. btw κάπου στα 400 mb ήταν το 10.5.2. update στο leopard, just sayin Edit: Διάβασα στο pc world νομίζω, ότι το ελληνικό sp1 θα είναι έτοιμο μέσα μαιου, καλά κρασιά δηλαδή :S
nzeppos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Σταθερά και αξιόπιστα ήδη είναι, το μόνο ερωτηματικό είναι αν υποστηρίζουν το σύστημα σου και τα περιφερειακά σου.. Ούτε μπλε οθόνες, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα, σε laptop toshiba, pc bto turbo x και ένα άλλο hp. Με το sp1 διορθώνονται άλλοι τομείς και όχι η σταθερότητα τους.. btw κάπου στα 400 mb ήταν το 10.5.2. update στο leopard, just sayin Edit: Διάβασα στο pc world νομίζω, ότι το ελληνικό sp1 θα είναι έτοιμο μέσα μαιου, καλά κρασιά δηλαδή :S +1000. Σωστός. Μακράν τα σταθερότερα windows ever. Ούτε τα Server 2003 R2 δεν είναι τόσο σταθερά (που λέει ο λόγος). Τρέχω SP1 RC εδώ και μήνες και είδα βελτίωση σε κάποιους τομείς, κυρίως την περιβόητη αύξηση της ταχύτητας στις μεταφορές αρχείων. Όσα bug όμως είχα πριν την εγκατάσταση του SP1 RC παρέμειναν. Τώρα προσπαθώ να βάλω το ρημάδι το SP1 final και κάνει 500,000 ώρες, έλεος. Μισή ώρα να βγάλω το παλιό SP1, μετά να ξαναβάλω κάτι updates, μετά να βγάλω το Greek Language Pack και τώρα περιμένω να εγκατασταθεί το SP1. Τι raid0 και κουρεφέξαλα, 3 ώρες περιμένω και ακόμα. Δεν πειράζει όμως. Έχω υπομονή, είμαι από τους ελάχιστους που δουλεύει Vista και δεν θέλει να βλέπει ΧΡ ούτε για πλάκα.
dkoum Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 στο microsoft update service υπαρχει μια εκδοση του sp1 που ειναι μολισ 50mb και η ιδια η microsoft προτεινει για εγκαταστασ σε εναν υπολογιστη να γινει μεσω του windows update
kx5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε σε 40 λεπτά στον Τ7500 του laptop. Δεν υπάρχει αισθητή βελτίωση στις επιδόσεις. Ένα bug που λύθηκε είναι το προειδοποιητικό μήνυμα για remote desktop προς παλαιότερες εκδόσεις των Windows.
xolloth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 δοκιμασε να μεταφερειs αρχεια απο τον ενα δισκο στον αλλο και θα δειs θεαματικη βελτιωση στην ταχυτητα.
afantos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Η ρημάδα η μεταφορά αρχείων είναι όντως πιο γρήγορη και πιο ομαλή, δεν κάθεται να υπολογίζει την ώρα που θα χρειαστεί να αντιγράψει πιο πολύ ώρα από την ίδια την μεταφορά...
thodoras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Oσοι εχετε crackarησμενα win μακρια απο το update KB940510 Exoskeletor με ενα γρηγορο search που εκανα στα downloads της microsoft δεν βρηκα κανενα update KB940510...Εισαι σιγουρος οτι το εγραψες σωστα? Και τι ακριβως κανει αυτο που θα πρεπει να το αποφυγουμε???
capthookb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Γιατί όλοι βλέπετε το μέγεθος του sp και δυσανασχετείτε; Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Αν για παράδειγμα γίνει αλλαγή στον κώδικα σε ένα dll που έχει μέγεθος 512kb το νέο dll που θα προκύψει θα είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος. Το οτι θα αντικατασταθεί το παλιό δε σημαίνει πως θα είναι 100% καινούργιο. Αλλά και έτσι να είναι (που δεν είναι), δηλαδή κάθε φορά να πετάνε τον παλιό κώδικα και να φτιάχνουν καινούργιο, από τι στιγμή που συνήθως βελτιώνονται τα πράγματα, πάλι δεν καταλαβαίνω την απορίες και διαπιστώσεις, σε σχέση με το μέγεθος.
mourlos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μόλις εγκατέστησα το SP1 πήρε μιάμιση ωρίτσα στον ταπεινό μου P4 @ 3.3.... όλα καλά μέχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.