Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγω που εχω την εκδοση 6.0.1.5391 γιατι δεν εχω καποιο προβλημα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια απο που μπορω να κετβασω το ελληνικο sp1 ????Καπου το ειχα αλλα δεν το βρισκω.... Ευχαριστω. Edit Το βρηκα τελικα. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746
Cyberbob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πάλι καλά που με το service pack βελτιώθηκε κάπως η ταχύτητα στο surfing
agalmata Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερώτηση παίδες Πως μπορώ να εμφανίσω δεξιά κάτω στην γραμμή εικονιδίων , το δίκτυο ; Κάπως το εξαφάνισα και δεν μπορώ να το επαναφέρω
tsakonas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεξι κλικ στην system tray - properties -notification area-tick network
nemgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ και λίγες μέρες αποφάσισα να μπω και εγώ στο κλαμπ των Vista. Για καλή μου τύχη δε χρειάστηκε να τα αγοράζω καθώς μου τα διαθέτει δωρεάν και νόμιμα η σχολή μου μέσω του προγράμματος MSDN Academic Alliance. Έβαλα λοιπόν την Αγγλική έκδοση των Vista Business, και έκανα τα απαραίτητα updates και μαζί με αυτά εγκατέστησα και το serice pack 1. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως στο system properties το λειτουργικό βλέπει 2 Gb ram ενώ έχω μόνο 1024 (2 χ 512). Στο Task Manager και στο CPU-Z όμως βλέπω το πραγματικό μέγεθος της ram μου. Είναι bug του sp1 ή είναι κάτι φυσιολογικό; edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ την έκδοση 64 bit των Vista Business
dermitzakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 να σας πω την αληθεια μου αρεσουνε πολυ τα vista και το περιβαλον τους αλλα καλυτερα δεν θα ηταν σε οποιους αρεσει τοσο πολυ το περιβαλον τους να βαλουν στα xp ενα θεμα vista και ολα ωραια και ολα καλα.εγω νομιζω παντως οτι καλυτερα ειναι να το κανουμε ετσι για καποιο καιρο και μετε βλεπουμε.
johnysdast Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Κατεβαζω τωρα το πρωτο servive pack για την ελληνικη εκδοση.Δεν ειμαι πολυ σχετικος και δεν ειχα ψαξει.Ευχαριστω.Να δω αν ολα θα πανε καλα.Και τι δαφορες θα υπαρξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.