Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια απο που μπορω να κετβασω το ελληνικο sp1 ????Καπου το ειχα αλλα δεν το βρισκω....

Ευχαριστω.

Edit

Το βρηκα τελικα.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση παίδες

Πως μπορώ να εμφανίσω δεξιά κάτω στην γραμμή εικονιδίων , το δίκτυο ; Κάπως το εξαφάνισα και δεν μπορώ να το επαναφέρω

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες αποφάσισα να μπω και εγώ στο κλαμπ των Vista. Για καλή μου τύχη δε χρειάστηκε να τα αγοράζω καθώς μου τα διαθέτει δωρεάν και νόμιμα η σχολή μου μέσω του προγράμματος MSDN Academic Alliance.

Έβαλα λοιπόν την Αγγλική έκδοση των Vista Business, και έκανα τα απαραίτητα updates και μαζί με αυτά εγκατέστησα και το serice pack 1. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως στο system properties το λειτουργικό βλέπει 2 Gb ram ενώ έχω μόνο 1024 (2 χ 512). Στο Task Manager και στο CPU-Z όμως βλέπω το πραγματικό μέγεθος της ram μου.

Είναι bug του sp1 ή είναι κάτι φυσιολογικό;

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ την έκδοση 64 bit των Vista Business

Δημοσ.

να σας πω την αληθεια μου αρεσουνε πολυ τα vista και το περιβαλον τους αλλα καλυτερα δεν θα ηταν

σε οποιους αρεσει τοσο πολυ το περιβαλον τους να βαλουν στα xp ενα θεμα vista και ολα ωραια και ολα καλα.εγω νομιζω παντως οτι καλυτερα ειναι να το κανουμε ετσι για καποιο καιρο και μετε βλεπουμε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατεβαζω τωρα το πρωτο servive pack για την ελληνικη εκδοση.Δεν ειμαι πολυ σχετικος και δεν ειχα ψαξει.Ευχαριστω.Να δω αν ολα θα πανε καλα.Και τι δαφορες θα υπαρξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...