Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δικός μου υπολογιστής είναι ένας laptop acer 5920G. Πέρασα το Service Pack σε Vista x64, μπήκε σε 30-45 λεπτά περίπου, και μου δημιούργησε 2 προβλήματα.

- Realtek HD Audio: Εγκαθιστούσα τους drivers, και την επόμενη φορά που ξεκίναγα τον υπολογιστή δεν υπήρχαν :confused:

Τελικά έβαλα την 6.0.1.5470 version και από τότε δεν ξαναφύγαν!

- Synaptics Touchpad: Είμαι 95% σίγουρος ότι σταμάτησε να λειτουργεί όταν έβαλα το SP. Πριν λειτουργούσε κανονικότατα με τα Vista, και από τότε που έβαλα το SP είναι νεκρό. Κατέβασα τους drivers που δίνει το support site της Acer για τον συγκεκριμένο υπολογιστή και όταν πάω να τους κάνω εγκατάσταση μου λέει "Could not find OS specific setup program". Τώρα έχω βάλει κάτι drivers που έχω βρει για τα Vista SP1 από άλλα site αλλά και πάλι δεν λειτουργεί...

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια... εγω δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω το Sp1... εχω μαιμουδενια Vista Ultimate x64 Ελληνικα... αλλα πεταει συνεχως ενα σφαλμα.... Με στελνει σε μια σελιδα τις Microsoft για να βρω λυση.. αλλα τπτ...

Δημοσ.

Δεν ξερω παιδια εγω εχω τα 32μπιτα περασα Sp1 και κατι ενημερωσεις και ο υπολογιστης -εκτος απο ενα κρασαρισμα- μετα την επανεκκινηση δουλευει αψογα ! Περασα το SP1 απο την σελιδα της ΜΣ

544ΜΒ η ολη διαρκεια της εγκαταστασης ηταν 40 -45 λεπτα οι οδηγοι λειτουργουν κανονικα τα προγραμματα το ιδιο..

Δημοσ.

μια ερωτηση ειδα οτι με το service pack 1 για 32 bit παντα βλεπει το λειτουργικο 4γιγα ραμ.το θεμα ειναι αν το βλεπει τυπικα η ουσιαστηκα.δηλαδη τα χρησιμοποιει η οχι?ηξερα οτι τα 32bit συστηματα λογω αρχητεκτονικης δεν βλεπουν παμω απο 3 τελικα τι ισχυει?

Δημοσ.
Ρε παιδια... εγω δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω το Sp1... εχω μαιμουδενια Vista Ultimate x64 Ελληνικα... αλλα πεταει συνεχως ενα σφαλμα.... Με στελνει σε μια σελιδα τις Microsoft για να βρω λυση.. αλλα τπτ...

Εσυ δηλωνεις οτι χρησιμοποιεις παρανομο λογισμικο και οταν βγαινω εγω και λεω (που ταχω αγορασει και πολλοι αλλοι)οτι τα vista ειναι προβληματικα και το sp1 επισης οι υποστηρικτες των vista λενε οτι φωναζουν αυτοι που εχουν μαιμουδες βλεπει κανεις λογικη σε αυτο?

Δημοσ.

Πρώτον ένα το βάλλεται και πάτε στην αξιολόγηση του συστήματος και την ξανακκκινίστε θα σας βαθμολογήσει την ram (1024) με μεγάλη βαθμολογία από το πριν

όντως είναι πολύ γρήγορα το λειτουργικό με το sp1

δυστυχώς υπάρχουν μερικά αλλά

έτσι που τα δοκίμασα μία ώρα δεν φορτώνει τον πινάκα έλεγχου

δεν μπορείς να κάνεις άλλο λογαριασμό χρήστη

η εξατομίκευση και πολλές λειτουργίες που γίνονταν απο την επειφάνεια εργασίας δεν λειτουργούν και το τρελό δεν εχει τα airo

και το δοκίμασα μία ωρα !!!!

ααα ξέχασα οταν σε ενα pc εκανα activasion με το πρώτο crack ekama format διότι δεν ξεκινούσε το σύστημα

Δημοσ.

Με γνήσια Vista εγώ δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα...

Η εγκατάσταση του έγινε μέσα σε 20 λεπτά το πολύ με 3 restarts προς το τέλος.

Ειδικά από όσα ανέφερε ο από πάνω μου τίποτα απολύτως.

Έχω παρατηρήσει ότι όντως είναι πιο γρήγορα στο bootarisma καθώς και

στο κλείσιμο. Το άνοιγμα των προγραμμάτων γίνεται πιο ομαλά και γρήγορα.

Ότι έχω συνδέσει μέχρι στιγμής πάνω στο PC το έχουν "δει" και εγκαταστήσει

χωρίς πρόβλημα.

Πιο πάνω είδα έναν που ρωτούσε για τη ποσότητα της μνήμης. Εγώ έχω 3Gb Ram

και την έχει δει κανονικά. Με τόση μνήμη τα Vista τρέχουν άψογα. Ακόμη και

στα games είδα διαφορα προς το καλύτερο από το 1Gb Ram που είχα μονο.

Γενικά τρελες διαφορες όπως είχα δει με το SP2 στα ΧΡ, δεν είδα εδώ εκτος από αυτά

που ανέφερα. Αλλα όπως και να το κάνουμε SP είναι αυτό, δε λέει να μη το βάλεις.

:-)

Δημοσ.

εχω γνησια vista (ελληνικά) και μολις εβαλα το service pack 1 ο υπολογιστης ανοιγει με μεγαλυτερη καθυστερηση.πιο πολλα κολληματα.

Δημοσ.

Τελευταία βλέπω ότι ο υπολογιστής δεν επανέρχεται μετά από αναμονή.Πατάω πληκτρολόγιο, ποντίκι, αλλά μπα τίποτα δεν επανέρχεται απλά αναβοσβήνει το power led.

Δεν είναι σίγουρος αν έγινε μετά από το sp ή έγινε κάτι άλλο.

Ο μόνος τρόπος γιά να ανοίξει μετά είναι να πατάω παρατεταμένα το κουμπί γιά να σταματήσει το αναβόσβημα στο φωτάκι καί μετά με ένα νέο πάτημα να ξεκινάει από την αρχή

Δεν θέλω να φορτώσω κανένα backup καί το πρόβλημα να παραμένει γιατί δεν ξέρω αν συνέβη πριν ή μετά πού πήρα το backup.

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με διαχείρηση ενέργειας?

Δημοσ.

Εγω δεν ειδα τα vista να γινονται πιο stable με το sp1.

Μαλλον παμε για την ιδια ιστορια με τα xp τα οποια 'στρωσανε' μετα το sp2.

Δημοσ.

Εγω παλι ειδα μεγαλη διαφορα στις μεταφορες αρχειων....

Το προβλημα που εχω το οποιο το ειχα και πριν αλλα τωρα ειναι εντονοτερο ειναι οτι οταν π.χ εχω ανοιχτο καποιον torrent client να κατεβαζει ή ξερω γω καποιον browser και ταυτοχρονα ακουω μουσικη απο wmplayer η μουσικη τρωει κολληματα και βλεπω οτι ο επεξεργαστης δουλευει απο 50-80%

Τι φταιει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...