Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το πρώτο Service Pack για τα Windows Vista

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο σε μένα ακόμα δεν εμφανίστηκε το SP1 στο Windows Update!:mad:

O μοναδικός λόγος που μπορώ να φανταστώ, είναι πως ίσως επειδή έκανα αναβάθμιση από Home Premium σε Ultimate, υπάρξει ξεχωριστός τύπος update ο οποίος θα εμφανιστεί στη πορεία...

Δημοσ.

Εγώ αυτό που διαπίστωσα μετά την εφαρμογή του SP1, είναι ότι βλέπει και τα 4 Gb μνήμη του μηχανήματός μου.

Δημοσ.

Στην περιπτωσή μου που το εγκατέστησα σε 2 φορητούς κατέβασα το αρχείο που έδινε απο την αρχή η ΜΣ στα 544ΜΒ, αφού είχα κατεβάσει αναβαθμίσεις καλύτερα να επιλέξετε το πακέτο που ειναι ολοκληρωμένο. Το καλό ειναι ότι έκανε μόνο 1 φορά επανεκκίνηση, φυσικά το καλύτερο ειναι ότι δεν τρώει γιγκαμπάιτ άσκοπα απο τον δίσκο και μπουτάρει καλυτερα...

Δημοσ.
Εγώ αυτό που διαπίστωσα μετά την εφαρμογή του SP1, είναι ότι βλέπει και τα 4 Gb μνήμη του μηχανήματός μου.

φίλε μου ποιά εκδοση των vista εχεις ' εννοω 32 η 64 bit ? Γιατί θέλω να βάλω 2χ 2gb μνήμη , αλλά έχω 32 bit...

Δημοσ.

Φίλε yassan έχω την έκδοση των 32 bit, τα εγκατέστησα μόλις χθές και δεν θέλω να είμαι απόλυτος βέβαια για την λειτουργικότητά τους άλλα στις ιδιότητες αυτό δείχνει.

Έγω πάντως έχω 4x1 Gb.

Δημοσ.

Εχει χιλιοειπωθει.

Δειχνει 4 οσο και εχεις αλλα χρησιμοποιει 3,5.

Απλα με το SP1 κανανε αυτην την πατεντα να δειχνει 4 οποτε μην ψαρωνετε.

Αν πχ βαλετε ενα απλο gadget που δειχνει την καταναλωση της μνημης θα δειτε οτι δειχνει 3528mb η καπου εκει.

Οποιος θελει 4gb+ τοτε μονο 64bit

Δημοσ.
Δοκιμασε να βάλεις καποιους κωδικοποιητες επάνω (αν δεν εχεις ηδη)

Ευχαριστω θα το κοιταξω εν καιρω για την ωρα εχω κανει επαναφορα και εχω κλεισει τα update.SP1? οχι ευχαριστω!!!

Δημοσ.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ windows vista basic ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΕΚΑΝΕ update ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η Conexant - Audio - Conexant High Definition Smartaudio HD2

Ημερομηνία εγκατάστασης: ‎22/‎4/‎2008 4:44 μμ

Κατάσταση εγκατάστασης: Απέτυχε

Λεπτομέρειες σφάλματος: Κωδικός 800705B4

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ Χ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ.

Δημοσ.

Μάπα το sp1 των Vista...το βαλα και μόλις με 5 ώρες λειτουργίας ξαναπέρασα το image που είχα με τα XP και αναμένω το SP3..Μεγάλη απάτη αυτά τα vista και το SP1 το καλύτερο πυροτέχνημα για το ΠΑΣΧΑ...μόνο που έσκασε νωρίτερα και...Κρίμα γιατί το πλήρωσα αυτά τα vista και θα πάνε κατευθείαν στον κάδο...

Δημοσ.

εγκατεστησα 5 μερες τωρα το sp1 και ορισμενες φορες οταν ανοιγουν τα windows μαυριζει η οθονη οποτε αναγκαζομαι να κανω restart.To ολο συστημα αρκετα πιο γρηγορο αλλα μου τρεχει μονο ο internet explorer 64bit και καθολου στα 32bit.Οσο και να ψαχνω δεν βρισκω ακρη.Εχω τα Vista Home Premium 64bit.Καθε γνωμη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...