okubo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καλημερα/σπερα σε ολους! ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει το rock band στην ελλαδα για το ps3? ψαχνω παντου αλλα δε βρισκω καμια πληροφορια... απο οτι βλεπω ομως το παιχνιδακι θα τα σπαει και θα ειναι οτι πρεπει για παρεα που γουσταρει ροκ... ευχαριστω εκ των προτερων.
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Rock Band στην Ελλάδα από το καλοκαίρι ενώ υπήρχαν φήμες για μεγαλύτερη καθυστέρηση στην έκδοση του PS3...ακόμα δυστυχώς δεν ξέρουμε τπτ και κρίμα γιατί το παιχνίδι τα σπάει
stavrossak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το καλοκαίρι από που προκύπτει? Είναι υποθέσεις ή έχουμε κάτι στάνταρ.Πάντως η Microland στο site λέει 21-3-2008 για το παιχνίδι χωρίς τα περιφερειακά (μούφα δηλαδή).Αλλά αφού τα ps3 games είναι region free μπορεί να τα φέρνει από ΗΠΑ.
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το καλοκαίρι από που προκύπτει? Είναι υποθέσεις ή έχουμε κάτι στάνταρ.Πάντως η Microland στο site λέει 21-3-2008 για το παιχνίδι χωρίς τα περιφερειακά (μούφα δηλαδή).Αλλά αφού τα ps3 games είναι region free μπορεί να τα φέρνει από ΗΠΑ. από έγκυρες πηγές, δηλαδή με προμηθευτές...κρίμα και το περιμένω καιρό το παιχνίδι...επίσης πρώτα παίζει να έρθει η σόλο έκδοση χωρίς τα όργανα αφού είναι γνωστό ότι παίζει η κιθάρα του GH στο Rock Band (το αντίθετο δεν ισχύει)...πριν τον Ιούνιο δεν το βλέπουμε με την καμία
stavrossak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ε αν δεν έρθουν και τα ντραμς δεν λέει.Και εγώ το περιμένω καιρό, (από πέρσι το καλοκαίρι είχε βγει το promotion) και έχω απογοητευτεί πολύ. Πρώτη φορά νομίζω καθυστερεί τόσο πολύ PAL έκδοση παιχνιδιού.Πρέπει να πουλάει τρελά στις ΗΠΑ και να μην έχει μείνει ούτε drumstick για εμάς!!!
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 παιδια για να μην ανοιγω θεμα βρηκα αυτο,σχετικα σχετικο, και θελω να κανω μια ερωτηση θελω να αγορασω το rock band 2 μαζι με μια κιθαρα για το ps3 και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2, ποια προτεινετε και γιατι; εχει κανεις καμια να μας πει εντυπωσεις;ευχαριστω 1. απο το 1ο παιχνιδι πρεπει να ναι αυτη. 2. επισημη κιθαρα του 2ου 3. λιγο υπερβολικη στην οψη, αλλα λεω μπας και ειναι καλη
supermario29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ε αν δεν έρθουν και τα ντραμς δεν λέει.Και εγώ το περιμένω καιρό, (από πέρσι το καλοκαίρι είχε βγει το promotion) και έχω απογοητευτεί πολύ. Πρώτη φορά νομίζω καθυστερεί τόσο πολύ PAL έκδοση παιχνιδιού.Πρέπει να πουλάει τρελά στις ΗΠΑ και να μην έχει μείνει ούτε drumstick για εμάς!!! Παντως τα drums του GHWT ειναι καλυτερα σε στησιμο απο του RB2. Το RB2 εχει 1 ταμπουρο, 1 hihat και 2 tom που αλλοτε ειναι και πιατινια.Τα οποια ολα ειναι στην ιδια ευθεια. Συν τη μποτα. Το GHWT εχει 1 ταμπουρο, και 2 tom στην ιδια ευθεια και 1 hi-hat και 1 πιατινι τα οποια ειναι λιγο πιο ψηλα, οπως θα επρεπε να ειναι. Συν τη μποτα.
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Παντως τα drums του GHWT ειναι καλυτερα σε στησιμο απο του RB2. Το RB2 εχει 1 ταμπουρο, 1 hihat και 2 tom που αλλοτε ειναι και πιατινια.Τα οποια ολα ειναι στην ιδια ευθεια. Συν τη μποτα. Το GHWT εχει 1 ταμπουρο, και 2 tom στην ιδια ευθεια και 1 hi-hat και 1 πιατινι τα οποια ειναι λιγο πιο ψηλα, οπως θα επρεπε να ειναι. Συν τη μποτα. υπαρχει λυση http://www.amazon.com/gp/product/B001G57Y02/ref=s9_sdps_c1_s2_p63_t2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1BG49R1TPXMYXN8M5Z96&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463383351&pf_rd_i=507846
supermario29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει λυση http://www.amazon.com/gp/product/B001G57Y02/ref=s9_sdps_c1_s2_p63_t2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1BG49R1TPXMYXN8M5Z96&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463383351&pf_rd_i=507846 Αφου θα πληρωσεις που θα πληρωσεις εξτρα για τα πιατινια, γιατι να μην παρεις το Full Bundle του GHWT και σκετο το παιχνιδι (το DVD) του Rock Band 2;;; Ετσι θα εχεις και 2 παιχνιδια και ολα τα οργανα.
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 βασικα κιθαρα θελω να παρω αλλα αν παρω τυμπανα, το ντραμ σετ ολο απο αμαζον μου ερχεται πιο φθηνα απο το φουλ σετ του gh
supermario29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 βασικα κιθαρα θελω να παρωαλλα αν παρω τυμπανα, το ντραμ σετ ολο απο αμαζον μου ερχεται πιο φθηνα απο το φουλ σετ του gh Εγω ελεγα οτι αν ειναι να παρεις το RB2 Full Bundle και να πληρωσεις για τα εξτρα πιατινια (και να εχεις 1 παιχνιδι), παιρνεις το GHWT Full Bundle πληρωνεις εξτρα για το RB2 software και εχεις 2 παιχνιδια. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω...
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι καταλαβα τι λες. εγω αυτο που θελω να κανω βασικα ειναι να παρω απο δω κιθαρα + rb2 και οταν ερθω ελλαδα ολο το set ghwt που εχε και τα τυμπανα. δεν τα παιρνω απο εδω επειδη εχω ηδη πολλα πραγματα και θα εχω ππροβλημα χωρου οταν γυρισω. για τις κιθαρες καμια αποψη;α πο τα λινκ που ανεβασα χθες;
supermario29 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Για τις κιθαρες, εγω τουλαχιστον, δεν ξερω να σου πω κατι. Τα Rock Band τα πηρα "σκετα" (χωρις οργανα) οποτε δεν γνωριζω αν ειναι καλες ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.