Προς το περιεχόμενο

connex αποριες.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!απο εχθες ειμαι ενας μελλοντικος χρηστης του connex!σπουδαζω στο ρεθυμνο και λογο του οτι το πανεπιστημιο ειναι αρκετα μακρια αποφασισα με τον κολλητο μ να βαλουμε απο κοινου ιντερνετ. πιο συγκεκριμενα αποφασισαμε λογω του οτι αυτος εχει τηλεφωνικη γραμμη να βαλουμε το κονεξ στα 24 ΜΒ. θα το πληρωνουμε απο κοινου οποτε ολα καλα!!καποιες αποριες τωρα!μενει στον 1ο και μενω στον 2ο.ακριβως το ενα σπιτι κατω απτο αλλο!θα μας δωσουν απτον οτε ενα wirless philips!! το ξερεται? απο σημα πως θα ειμαι ? η αποσταση ειναι πολυ μικρη!!

2) τι ταχυτητα θεωρητικα θα πρεπει να πιανω για 24αρα συνδεση ωστε να ειμαι ικανοποιημενος? το ελαχιστο δηλαδη!!

3) θα ειμαστε 2 λαπτοπ. πως κληδωνουμε το ιντερνετ ωστε να μην κλεβουν οι καλοι μας γειτονες??

καποιοα αλλη συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

1. Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσετε να κανετε τη δουλεια σας με το wireless που δινει ο ΟΤΕ καλυτερα να παρετε ενα δικο σας και ακομα καλυτερα να συνδεεσαι και εσυ με καλώδιο.

2. Εγω με 24 πιανω 14-16 αλλα ουσιαστικα δουλευει σαν 8;

3. Υπαρχουν 2 επιλογες η μια ειναι να κλειδωσετε το wireless και να μην μπορει να παρει κανεις (ουτε και εσυ) η αλλη ειναι να βαλετε ενα κωδικο για οποιον θελει να συνδεθει μεσω του interface του router.

Δημοσ.

1) Αν είναι το router ακριβώς από κάτω, θα συνδέεσαι. Αν είναι διαγώνια σε μεγάλη απόσταση, δύσκολα.

2) Δεν υπάρχει ελάχιστο. Οι περισσότεροι που βάζουν 24 την βάζουν επειδή δίνει 1mbit upload. Στο adslgr.com υπάρχει θέμα που δίνει ο καθένας την ταχύτητα με την οποία συνδέεται ανάλογα με την περιοχή.

3)Στις ρυθμίσεις του router, στο wireless να ενεργοποιήσεις ασφάλεια WPA , και το passphrase που θα δόσεις να έχει ακριβώς 8 χαρακτήρες για μέγιστη συμβατότητα με τις περισσότερες κάρτες ασύρματου δικτύου.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.τωρα οσο αναφορα το μοντεμ μπορουμε να παρουμε καποιο δικο μας και να γλυτωσουμε τα 30 ευρω του οτε? για προτεινεται καποιο μοντεμ με μεγαλη εμβελεια!!και 3! θα εχω καλο σημα εγω που ειμαι ακριβως απο πανω απο το σπιτι?ευχαρισυω!

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.τωρα οσο αναφορα το μοντεμ μπορουμε να παρουμε καποιο δικο μας και να γλυτωσουμε τα 30 ευρω του οτε? για προτεινεται καποιο μοντεμ με μεγαλη εμβελεια!!και 3! θα εχω καλο σημα εγω που ειμαι ακριβως απο πανω απο το σπιτι?ευχαρισυω!

τι εννοεις να γλυτωσουμε τα 30?? Τα διπλασια θα δωσεις τουλαχιστον οποιο αλλο αν παρεις

Δημοσ.

εννοο να μην πληρωσω τα 30 ευρω αλλα να παρω κατευθειαν ενα αλλο μοντεμ!!αυτο το Philips που μου ειπανε απο εκει οτι δινουν τι λεει?ξερει κανεις?

Δημοσ.

Ισως να μπορεις να αλλαξεις και να ζητησεις ενσυρματο και οχι ασυρματο router για να μπορεσεις να γλυτωσεις τα 30 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...