Swimmer21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εχω κοψει εδω και 1,5 μηνα τον ΟΤΕ (μονο τηλεφωνια) και εχω παρει 2play Hol... το θεμα ειναι πως τον τελευταιο λογαριασμο του ΟΤΕ δεν τον εχω πληρωσει ακομα...αλλα σημερα με πηραν τηλεφωνο για να παω τελικα να τον πληρωσω.... Να παω ή οχι? Ετσι κ αλλιως δεν μπορουν να μου κοψουν το τηλεφωνο....μηνυση παιζει?
alexnir Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 παιζει να σου κανουν αγωγη. τραβα δωστους τα λεφτα να υσηχασεις μια και καλη...
spirosta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Για αγωγή δεν παίζει εκτός και αν το ποσό είναι πάνω από 300 Ευρώ νομίζω... Αλλά αν δεν πληρώσεις δεν θα μπορέσεις να ξαναβάλεις ΟΤΕ στο όνομα σου. Δηλαδή αν θες να ξαναγυρίσεις για οποιονδήποτε λόγο και δεν θα μπορείς στο όνομα σου και πιθανότατα θα χάσεις το νούμερο σου. Και για να ξεμπερδέψεις τότε θα μπλέξεις αφού στο ποσό που θα χρωσταγες θα μπουν πρόστιμα και αρκετοί τόκοι. Συμπέρασμα: Πλήρωσε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Ποτε μα ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει... Παρεπιμπτώντος εμένα δεν μου ζήτησαν το Netmod. Και ούτε το πήγα. Και από γνωστό στο 134 ξέρω ότι το νούμερο μου δεν χρωσταει και ούτε έχει καμία εκρεμμότητα. Αλλά για καλό και για κακό το έχω φυλάξει... Είναι μουσειακό κομμάτι.. Ή τουλάχιστον θα γίνει..
we_will_rise Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πλήρωσε τα για να μην είσαι γύφτος.Απλό. +1 ΣΩΣΤΟΣ !
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Όχι γύφτος, κλέφτης, για να είμαστε ακριβείς. Όπως δε θα πλήρωνες απλήρωτο τον λογαριασμό του εστιατορίου, οφείλεις να πληρώσεις μια υπηρεσία την οποία χρησιμοποίησες.
MiltoZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Πλήρωσε τα για να μην είσαι γύφτος.Απλό. Ωραίος. 4o ποστ... πάλι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.