klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας. Δεν είμαι φαν των laptop και γενικά προτιμώ πάντα ένα "γουρούνι" desktop για να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς οι συνθήκες απαιτούν ένα φορητό εδώ και χρόνια.. Anyway χρειάζομαι να αναβαθμιστώ και κατευθύνομαι προς έναν 17ρι που δεν θα έχει ιδιαίτερη σχέση με το gaming αλλα κατα βάση θα τρέχει photoshop και φυσικά θα εξαντλείται στο browsing Κινούμαι σε καλή εικόνα και καλή ποιότητα κατασκευής και με ένα ελαφρύ προς μέτριο multitasking. Επόμενο upgrade δεν αναμένεται σύντομα μιας και η χρήση του θα είναι περιορισμένη οπότε καλό θα ήταν ο επεξεργαστής του να έχει κάποια χρόνια ζωής μπροστά του και να μην είναι απο τους τελειωμένους της γενιάς του. Απο $$ ξεκινάω απο τα ευχάριστα 900 και φτάνω στα παρατραβηγμένα 1200.. Συνοψίζοντας: office pc 15-17" για ψιλοphotoshop και αρκετό multitasking μέχρι 1200? ? Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ
michalis2610 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Κάνε μια υπερβαση στον πορυπολογισμό σου και πήγαινε για αυτό.
Bougas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγω προτεινω κατι σε Toshiba. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079808 εχει Core2Duo,καλη 2600 καρτα γραφικων,ενσωματωμενη καρτα wifi και καμερα 1,3mp,και γενικα ειναι εξαιρετικο λαπτοπ για τα χρηματα του. για 17αρι παμε πανω απο τα 1200 οποτε δεν εχω κατι να σου προτεινω.
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Αυτα τα δύο τα είχα βλεφαριάσει και γω ψάχνοντας...99% θα πάω για ένα απο τα δύο και μάλλον για το 23Μ για να ξεμπερδεύω... Λογικά θα το πάρω αύριο οπότε όποιος έχει καμια ακόμα φαεινή ιδέα είναι ευπρόσδεκτος... Τηνχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.