Houston Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 carlmikaze, εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ήσουν κοριτσάκι?
Fidelio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι και εγώ την ίδια εντύπωση έχω χιουστον. Και επισης ,ο will we rise έχει σε πολλά δικιο σύμφωνα με την ροη της συζήτησης και πιστεύω οτι έχει γίνει το εξής λάθος :διαφωνείτε πάνω στο ίδιο θέμα απο δύο διαφορετικές οπτικές , αναφέρομαι στον λουσι και τον will we rise, που σε μια άλλη εκδοχή της κουβέντας θα συμφωνούσατε. Αυτα
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως όταν έχω την άποψη πως οποιοδήποτε έξοδο για οτιδήποτε στρατιωτικής φύσης είναι μια ακόμη αποτυχία του είδους μας, είμαι στην απέναντι όχθη από τον βη βηλ ράηζ.
Fidelio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ωστόσο όμως , εγώ και σαν γνήσιος Waldorf σοφός γαρ αλλά γελοίος , ξέρω πολύ καλά τι λέω ! Και εδώ να θέσω ένα ερώτημα , ήταν στα αλήθεια αυτος ο περιβόητος τραπεζίτης αναρχικός ή δεν ήταν;
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ήταν διασκεδαστικός απλώς. Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από αυτόν τον συγγραφέα υπερπροσπάθειας.
we_will_rise Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως όταν έχω την άποψη πως οποιοδήποτε έξοδο για οτιδήποτε στρατιωτικής φύσης είναι μια ακόμη αποτυχία του είδους μας, είμαι στην απέναντι όχθη από τον βη βηλ ράηζ. όντως, και το ποτάμι δείχνει βαθύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως όταν έχω την άποψη πως οποιοδήποτε έξοδο για οτιδήποτε στρατιωτικής φύσης είναι μια ακόμη αποτυχία του είδους μας, είμαι στην απέναντι όχθη από τον βη βηλ ράηζ. Η ίδια η φύση θεωρεί αδιανόητο να παραδίδεσαι αμαχητί, η φύση θα είχε αποτύχει αν υπήρχε είδος που να μην θέλει να επιβιώσει. Δηλαδή αν υποθέσουμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον είμαστε το πιο εκλεπτυσμένο σοφό ον του ηλιακού συστήματος, που έχουμε λύσει τις διαφορές μας μια και καλή και επικοινωνούμε μόνο με τραγούδια, και ξαφνικά στα καλά καθούμενα μας την πέσουν δηλητηριώδεις εξωγήινοι, πάλι το πράγμα στα όπλα θα κατέληγε. Το όπλο είναι μονόδρομος όπως το κεντρί για τον σκορπιό. Αποτυχία είναι η παράδοση του είδους και η κακή οργάνωση προετοιμασίας για το χειρότερο. Υ.Γ Πρέπει να παραδεχθείς πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραδοσιακά κακές σχέσεις με το νερό, οι οποίοι επιδίδονται σε πλιάτσικο από τότε που έβγαλαν πόδια στην θέση των πτερυγίων. Δηλαδή θα πρέπει να παραδεχθείς ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που τον φτύνουν τον δικό σου πολιτισμό, και δεν είναι καθόλου ευγενικοί μερικές φορές. Εσύ σαν πιο ανεπτυγμένος άνθρωπος που είσαι, κανονικά θα πρέπει να τον προσέχεις τον στρατιωτάκο. Μπορεί να μην είναι έξυπνος σαν εσένα, αλλά εσύ τον χρειάζεσαι τελικά πιο πολύ απ' όσο χρειάζεται αυτός τον εαυτόν του.
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 @lucifer πως γινετε να παρουσιαζεσαι εδω σαν αντιθετος με τον στρατο κ απο την αλλη να γραφεις για γερμανια,οπλα,ναζιστικα κτλ? ή αν δεν ισχυει το παραπανω ,η μανια σου με σατανισμο ερχετε σε αντιθεση με τον στρατο λογο μοτιβο :πατρης θρησκεια ορθοδοξια? @carmikaze best σαν αφηγητης,μετα το χαλασες.
Lucifer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αιγέα, κανένα άλλο είδος δεν σφάζεται μεταξύ του. Εξ' ου και το "αποτυχία του είδους μας". Τώρα η προοπτική να ετοιμάζουμε λοκατζήδες σε περίπτωση ντου από αρειανούς, δεν ξέρω, δεν με έχει απασχολήσει. @lucifer πως γινετε να παρουσιαζεσαι εδω σαν αντιθετος με τον στρατο κ απο την αλλη να γραφεις για γερμανια,οπλα,ναζιστικα κτλ?ή αν δεν ισχυει το παραπανω ,η μανια σου με σατανισμο ερχετε σε αντιθεση με τον στρατο λογο μοτιβο :πατρης θρησκεια ορθοδοξια? Όλα τα λεγόμενα περί του όμορφου 39-45, περιορίζονται σε εκείνη την εποχή. Το πρώτο μίασμα στη λίστα μου είναι οι νεοναζί και οι φασίστες, καθώς πλέον δεν είναι καιρός για τέτοια. Απλώς μου αρέσει να σκέφτομαι πως θα ήθελα ΤΟΤΕ και μόνο, να είχαν πάει αλλιώς τα πράγματα. Επιπλέον δεν έχω μανία με σατανισμό, αυτά είναι για 15χρονα που ακούνε πρώτη φορά Iron Maiden. Η αντίθεσή μου με το στρατό πηγάζει από το γεγονός πως αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχουμε πάρει πρέφα τίποτα. Δεν είμαι κανένας χίπης, αλλά η ανικανότητα ενός είδους να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα μέλη του και μάλιστα σε μια κλίμακα που μετριέται σε αριθμό κρατών, με θλίβει. Αθηναίοι έσφαζαν Σπαρτιάτες, Βυζαντινοί γκρέμιζαν ναούς, πυρηνικές βόμβες στη Χιροσίμα, τανκ σε πανεπιστήμια και πύραυλοι σε μαιευτήρια -τι ακριβώς πάει καλά με αυτά; Μου θυμίζει λίγο τον παππού μου, του έδειχνα φωτογραφίες από το μουσείο βασανιστηρίων της Πράγας και αφού του είχα εξηγήσει 3-4 μηχανές, γυρίζει με την απλότητα ενός αγράμματου και δίχως ευκαιρία να ψαχτεί ανθρώπου και λέει "ο άνθρωπος στον άνθρωπο...".
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αφου δεν γουσταρεις μαυριλα κτλ. γιατι εχεις διαλεξει lucifer-Σεμιαζά-συμβολα ktl δεν θεωρεις οτι εποχη χιτλερ κ στρατος εχει πολλα κοινα στοιχεια?
livewire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αιγέα, κανένα άλλο είδος δεν σφάζεται μεταξύ του. Εξ' ου και το "αποτυχία του είδους μας". Ξεχνάς το πολεμοχαρές σπίσιζ "Παοξήδες". Έχει παρατηρηθεί ότι όταν δεν υπάρχει πρόκληση από άλλο είδος, πλακώνονται μόνοι τους.
paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Λουσι : εδώ κάνεις λάθος . Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος , αλλά στα μυρμίγκια υπάρχουν αποδείξεις ότι πολεμάνε μεταξύ τους . Επίσης , τα ζώα δεν έχουν νοημοσύνη ανάλογη με των ανθρώπων . Αλλά (και το τονίζω το αλλά) το ένστικτο της ανωτερότητας και επιβολής στους ομοίους τους το έχουν . Αλλιώς δεν θα πολέμαγαν για την αρχηγία της αγέλης ή το ποίος θα γίνει ταίρι της θυλυκιάς κλπ κλπ .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αιγέα, κανένα άλλο είδος δεν σφάζεται μεταξύ του. Εξ' ου και το "αποτυχία του είδους μας". Aυτό είναι αστικός μύθος κι εσύ τουλάχιστον έπρεπε να το γνωρίζεις. Λίγα είδη χτυπιούνται μέχρι θανάτου, όμως και όλα τα υπόλοιπα χτυπιούνται όπως και να 'χει γιατί ο ανταγωνισμός γενικώς είναι ένα κόλπο της φύσεως που χρησιμοποιείται για την εξέλιξη των ειδών. Είτε πρόκειται για καναρίνια είτε για λιοντάρια. Τώρα η προοπτική να ετοιμάζουμε λοκατζήδες σε περίπτωση ντου από αρειανούς, δεν ξέρω, δεν με έχει απασχολήσει. και λυπάμαι που δεν κατάλαβες την παραβολή με τους αρειανούς. κρίμα γιατί οι... αρειανοί είναι ανάμεσά μας. Αλλά ως είδος γνωρίζεις το βίτσιο π.χ των Γερμανών κάθε 50 χρόνια να θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη. Έτσι ξεδίνουν από τη δουλειά. Όλα τα λεγόμενα περί του όμορφου 39-45, περιορίζονται σε εκείνη την εποχή. Το πρώτο μίασμα στη λίστα μου είναι οι νεοναζί και οι φασίστες, καθώς πλέον δεν είναι καιρός για τέτοια. Απλώς μου αρέσει να σκέφτομαι πως θα ήθελα ΤΟΤΕ και μόνο, να είχαν πάει αλλιώς τα πράγματα. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες πως το "45 θα ήθελες να είχαν πάει αλλιώς τα πράγματα, αλλά 24 ώρες παραμονής στο 1943 θα σε έκανε να νοσταλγήσεις έντονα τους iron maiden. Αυτοί είναι χρήσιμοι στην ανθρωπότητα για να φτιάχνουν μηχανές και αυτοκίνητα, να γράφουν μουσικές, να είναι μεγάλοι φιλόσοφοι συγγραφείς και ποιητές, και να παράγουν γενικώς περισσότερο από ανθρώπινα. Τα τζαπάνια της Ευρώπης. Ένταξει, με το ίδιο ταλέντο μπορούν σίγουρα να φτιάξουν πολύ καταστροφικά όπλα αλλά προτιμώ τα σκάνδαλα της siemens. Επιπλέον δεν έχω μανία με σατανισμό, αυτά είναι για 15χρονα που ακούνε πρώτη φορά Iron Maiden. Δεν σε κατηγόρησα ποτέ ότι έχεις, άσε που και να έχεις είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να σκοτώσεις και πάρα πολλά πράγματα. Άρα είσαι μάλλον ακίνδυνος και τι σημασία έχει που πιστεύεις; Σημασία έχει τι είσαι πρόθυμος να κάνεις γι' αυτό που πιστεύεις. Εγώ που δεν είμαι μουσουλμάνος μπορεί και να το καταλάβω το κοράνι, άλλοι που είναι όμως μπορεί να μην καταλαβαίνουν και πολλά πράγματα. Σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν παρερμηνείες. Αθηναίοι έσφαζαν Σπαρτιάτες, Βυζαντινοί γκρέμιζαν ναούς, πυρηνικές βόμβες στη Χιροσίμα, τανκ σε πανεπιστήμια και πύραυλοι σε μαιευτήρια -τι ακριβώς πάει καλά με αυτά; Σε έναν κόσμο που ήταν μικρός από παλιά, οι Αθηναίοι έτυχε να διαβάζουν περισσότερο και να είναι λίγο πιο έξυπνοι από τους άλλους. Δεν χρειάζονταν απαραιτήτως τα όπλα, και μόνο με την ζυγαριά και μερικές τριήρεις, θα μπορούσαν να κάνουν deal για να νοικιάσουν πυραμίδα. Το εμπόριο άνθισε την Αθήνα που σαν εσένα, δεν ήταν απαραιτήτως πολεμόφιλη. Είναι βέβαιο πως η στρατιωτική μηχανή της ήταν εξαιρετικά αξιόλογη και ο άνθρωπος από τότε μπορούσε να σκεφτεί διαβολομηχανές, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε "στυγνοί ιμπεριαλιστές". Εκβιαστές πολιτικάντηδες υπήρχαν και τότε, όπως υπήρχαν και σκοπιμότητες. Οι Σπαρτιάτες θεωρούσαν επίσης πολύ ανεπτυγμένη την πόλη τους κυρίως γιατί βασίζονταν σε μια άλλη φιλοσοφία, λιτή και στεγνή, σχεδόν ινδιάνικη. Ούτε αυτοί είχαν σκοπό να κατακτήσουν τον κόσμο αλλά έβλεπαν την Αθήνα να έρχεται κατά πάνω τους. Άνθρωποι του ίδιου είδους, θεωρητικά, λίγο πιο εξελιγμένοι. Όχι πάντα με κακές διαθέσεις, αλλά σίγουρα θα τους χαλούσαν το κυνήγι και την ησυχία τους. Θα διατάρασσαν την διατροφή τους, τα έθιμά τους, θέλοντας και μη. Η καμηλοπάρδαλη τρώει μόνο ένα είδος ψηλής Ακακίας. Στους αιώνες που το κάνει αυτό η Ακακία ανέπτυξε ένα δυσάρεστο δηλητήριο, μπορεί όμως να το παράγει για πολύ λίγο και σε πολύ μικρές ποσότητες. Έτσι όταν αρχίσει να τρώγεται η πρώτη Ακακία της σειράς, διοχετεύει ένα αέριο που δίνει σήμα στην διπλανή ακακία να αρχίσει να παράγει δηλητήριο. Η διπλανή Ακακία αρχίζει να παράγει δηλητήριο και παράλληλα εκπέμπει σήμα στην παραδιπλανή ακακία. Σίγουρα θα πέθαναν πολλές καμηλοπαρδάλεις από αυτό, αλλά δεν έμειναν με σταυρωμένα τα... χέρια. Έτσι λοιπόν μετά από χιλιάδες χρόνια η καμηλοπάρδαλη τρώει ανά 5 ακακίες. Λέγεται "εξέλιξη". Πάντα υπάρχει ένας ηττημένος κι ένας νικητής και εναλλάσσονται με σκοπό την πρόοδο. Γι' αυτό μετά Αθηναίοι & Σπαρτιάτες τους τσάκισαν τους Μογγόλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.