carlmikaze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν μπορώ, έχω εδώ τον Βαμβακάρη από το μεσημέρι και στα αλήθεια δεν αντέχω άλλο. Ελπίζω μετά να καβαλήσω το μοτοκούζι και να τύχει να βρεθούμε σε καμιά κόντρα!
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου οι μισοί ήταν αρχισυνδικαλιστές και μάλιστα φανατικοί κομμουνιστές, ενώ οι άλλοι μισοί ήταν καλλιτέχνες με κλίση προς την μουσική και την ζωγραφική. Ο ίδιος ούτε άθεος είμαι, ούτε η πιο εμπλουτισμένη κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου έπιασε τόπο. Άσε που γενικώς πλην της ζωγραφικής συντηρώ κάποια απέχθεια για το μπουζούκι κι ας έτυχε να πίνει καφέ στο σπίτι μου ο Ζαμπέτας. Άρα ως επιχείρημα είναι μάλλον ανόητο. Τίποτα δεν προδικάζει ότι το παιδί του μπάτσου π.χ δεν θα γίνει αντιεξουσιαστής ή και το αντίθετο. Το περιβάλλον στο οποίο αναφέρεσαι δεν προωθεί τον συντηρητισμό, αλλά τις επιλογές. Επίσης όταν ξαναέρθει στην επικαιρότητα το θέμα για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους, πρόσεχε, θα παραμονεύω.
=-sp00ker-= Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ειναι καποια παιδια που δεν ζουν τοσο φυσιολογικα οπως τα υπολοιπα..ανα 2 χρονια αλλαζουν σχολειο..αλλαζουν φιλους,γειτονια,σπιτι...πολλα χρονια της ζωης τους ενδεχεται να τα κρατησουν οι παππουδες και οι γιαγιαδες τους ωστε να μην υφιστανται την ψυχικη ταλαιπωρια των μεταθεσεων..να τελειωσουν 1 δημοτικο και οχι 2 με 3...που στερουνται τον πατερα τους γιατι ειναι σε μεταθεση καπου παραμεθορια ενω η μητερα τους αναγκαζεται να μεινει μαζι τους ειτε για να τελειωσουν το σχολειο και να δωσουν εξετασεις ειτε γιατι η ιδια δουλευει και δεν μπορει να ακολουθησει τον συζυγο της γιατι θα χασει την δουλεια της..υπαρχει καποια προνοια για αυτα τα παιδια?να μπαινουν με καποιο ποσοστο στις ανωτερες και ανωτατες σχολες?τιποτα...αφημενα στην μοιρα τους...απλα ατυχησαν ναναι παιδια ανθρωπων που ανα 2 χρονια μετατιθενται για να φυλαττουν τα συνορα.... ναι κλάψτε για τα παιδιά των καραβανάδων....
alexiou92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 προσπαθώ ευγενικά να σου πω πως λες σαχλαμάρες! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του, χωρίς να γίνετε αντικείμενο κριτικής και μάλιστα κακής και αναιδούς ναι κλάψτε για τα παιδιά των καραβανάδων.... Εσύ παιδί τίνος είσαι για να κλάψουμε για σένα? Εγώ πάντως δημοσίου υπαλλήλου.
carlmikaze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Από τη στιγμή που κάποιος εκφράζει μια οποιαδήποτε άποψη, εκτίθεται προς οποιαδήποτε κριτική, και ο παρατηρητής μάτια έχει, αυτιά έχει, καταλαβαίνει. Καμία ξεφτίλα, μην τα ισοπεδώνεις όλα αρχηγέ!
alexiou92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά δεν μπορείς να λες σε κάποιον ότι λέει σαχλαμάρες Προσβάλλεις την προσωπικότητά του Και το ξεφτίλα το έσβησα πριν γράψεις, γιατί είδα ότι είναι πολύ
carlmikaze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά με προσέβαλλες με το "ξεφτίλα", και πιστεύω πως κάπου εδώ ήρθε πια η ώρα να ζητήσεις συγνώμη επιτέλους.
Houston Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Και κάτι που έχει μπερδέψει, το οτι δουλεύει σε στρατόπαιδο ΔΕΝ σημαίνει ότι θα κάνει και το σπίτι του στρατόπαιδο.... τι λε ρε φίλε ξέρω κάτι ταξίαρχους που κάθονται προσοχή στην γυναίκα τους Παντως και γω πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με την ανατροφή των παιδιών. Γνώρισα παιδιά ανωτατων αξιωμ. που ήταν μια χαρά και κάναμε και παρέα. Επίσης οι πιο στρατόκαυλοι είναι αυτοί που βγάζουνε τα αποθυμένα τους στο στρατόπεδο από την παντόφλα που τρώνε σπίτι και συνήθως εκει είναι παναγίτσες. paredwse, με κάλυψε ο lucifer : επικοινωνιακό χασμα
alexiou92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά με προσέβαλλες με το "ξεφτίλα", και πιστεύω πως κάπου εδώ ήρθε πια η ώρα να ζητήσεις συγνώμη επιτέλους. Το ξεφτίλα δεν το πα για σένα, αλλά για το πως έγινε το θέμα γενικά Και εκτός αυτού το έχω σβήσει Νομίζω ότι εκλαμβάνεις κάποια πράγματα όπως σε συμφέρουν Ασχολήσαι με την πολιτική?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Το περιβάλλον στο οποίο αναφέρεσαι δεν προωθεί τον συντηρητισμό, αλλά τις επιλογές.Επίσης όταν ξαναέρθει στην επικαιρότητα το θέμα για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους, πρόσεχε, θα παραμονεύω. To περιβάλλον αυτό πρεσβεύει απόλυτες ιδεολογικές απόψεις που ουδεμία σχέση έχουν με τις επιλογές. Δεν είναι καν συζητήσιμοι έτσι προέκυψε η -μοναδική- επιλογή: Ή θα πεθάνω φτωχός μαλ@κας ιδεολόγος στο γενικό κρατικό ή θα πεθάνω στο Ωνάσσειο. Πάντως μέχρι και ο παππούς που ευχαρίστως θα κρεμούσε παπά, στις τελευταίες του ώρες έβλεπε αγίους. Δεν ξέρω αν ήταν ο άγιος Στάλιν αλλά οπωσδήποτε ο απολογισμός για τα κέρδη και τις υποθήκες για το μέλλον μιας ζωής γίνεται κυρίως από τους απογόνους. Στην περίπτωσή του ήταν απογοητευτικά τα αποτελέσματα. Δηλαδή το μόνο που κατάφερε εν τέλει είναι να μετακομίσει ένα ολόκληρο εργοστάσιο στην Βουλγαρία και να πεθάνει από τον καημό του αφήνοντας στην χήρα και τα παιδιά μηδενικά εισοδήματα και 150 οικογένειες χωρίς δουλειά. Ούτε ο εργοστασιάρχης τα έβαψε μαύρα, ούτε ο συνδικαλισμός τον έκανε ήρωα σαν τον αδερφό του στο μπλόκο της κοκκινιάς. Μάλλον παραμύθιαζε τον ευατό του για να είναι αυτός καλά. Το ίδιο δεν κάνουν και οι στρατιωτικοί; Υ.Γ Μακάρι να διοχέτευε όλη αυτή την ενέργεια για κάτι χρήσιμο. Ίσως έπρεπε να σκεφτεί πως θα μεγαλώσει το εργοστάσιο και όχι πως θα το καταστρέψει.
alexiou92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Καλύτερα "φτωχός μαλ@κας ιδεολόγος" αλλά ακόμα καλύτερα εύπορος μέσα από δουλειά και όχι άλλα μέσα και ιδεολόγος Μ@λ@κ@ς όμως πάντα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 αλλά ακόμα καλύτερα εύπορος μέσα από δουλειά και όχι άλλα μέσα και ιδεολόγος Μ@λ@κ@ς όμως πάντα Ακριβώς. Στην τελική οι άνθρωποι έχουν την τάση να αυτοπροσδιορίζονται και να αυτοκατατάσσονται σε ομάδες, είτε λέγονται ΠΑΟ, είτε λέγονται Έλληνες, είτε λέγονται ΠΑΣΟκια, είτε λέγονται σατανιστές. Πάντως όλοι κάπου θεωρούν πως ανήκουν, αυτό βεβαίως δεν δίνει το αυτόματο δικαίωμα για εμφύλιο πόλεμο. π.χ στον camlmiκaze δεν αρέσει η μηχανάρα μου αλλά κι εμένα δεν μ' αρέσουν τα ωδεία. Απλώς το αφήνεις ως έχει.
carlmikaze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡΣ!
alexiou92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Στην τελική οι άνθρωποι έχουν την τάση να αυτοπροσδιορίζονται και να αυτοκατατάσσονται σε ομάδες Βασικό στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης Και ο εμφύλιος η προσπάθεια επιβολής και κυριάρχησης της κάθε ομάδας Και πάντα αναίτια και αδικαιολόγητα
alexiou92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΕΗΤΟΡΣ! Ποιο είναι το πολιτικό post?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.