far3ll Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Γινεται να κολλησει ιο? αν ναι πως γινεται να βγει???
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εξ ορισμού δεν είναι read-only; Πώς να γραφτεί εκεί κάτι; Αν έδινες μερικές πληροφορίες παραπάνω (τίνος ROM), ίσως να μπορούσε να απαντήσει κάποιος πληρέστερα.
far3ll Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εξ ορισμού δεν είναι read-only; Πώς να γραφτεί εκεί κάτι;Αν έδινες μερικές πληροφορίες παραπάνω (τίνος ROM), ίσως να μπορούσε να απαντήσει κάποιος πληρέστερα. στον υπολογιστη μου πριν 1 βδομαδα κολησε εναν ιο και εκανε επανακινεισεισ προσπαθησα να κανω φορματ αλλα μου εβγαζε μια μπλε οθονη με ακαταλαβιστικα το πηγα σε ενα μαγαζι με υπολογιστεσ και μου ειπε οτι μαλλον εχει ιο η ρομ
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Χμμ η RAM λογικά θα σου είπε. Βέβαια αυτό είναι αδύνατο μιας και τα περιοχόμενά της διαγράφονται όταν κλείνεις τον υπολογιστή. Οπότε κάτι άλλο δεν πάει καλά με το pc σου.
PETROS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καταφέρνεις να τον ανοίξεις καθόλου? έστω και με safe mode?
far3ll Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καταφέρνεις να τον ανοίξεις καθόλου?έστω και με safe mode? exoun kolhsei ta bios
cmaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δοκιμασε να κανεις ενα BIOS Reset, κλεινοντας το ρευμα απο τον υπολογιστη σου και αφαιρωντας για 2-3 λεπτα την εσωτερικη μπαταρια της μητρικης. Πιθανον να λυσει το προβλημα σου. Διαφορετικα μπορει πραγματι να εχει κολλησει ιο το Chip του BIOS η για καποιον αλλο λογο να εχει καταστραφει. Επισης αυτο υποδεικνυει καποια αλλη ζημια στο υπολοιπο Hardware του υπολογιστη σου (μητρικη, μνημη, CPU, καρτα γραφικων...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.