ciricaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Καλησπερα θα αγορασω νεο laptop και εχω κολλησει σε αυτο το μοντελο της acer http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907952 Βεβαια το βρηκα και στο zero1 με χαμηλωτερη τιμη. Εχω καποιους ενδιασμούς ομως 1. Σε διαφορα forum, αρκετοι κατακρινουν το service της acer επειδη δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα. Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο; 2.Το συγκεκριμενο μοντελο κυκλοφορει μόνο στην Ιταλια (απο όπου ερχονται και στην Ελλάδα) και στην Ταϊλανδη. Είναι υποπτο αυτο; 3. Μηπως να περιμένω για την νέα σειρα 6920G; Ευχαριστω εκ των προτερων.
michalis2610 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το συγκεκριμένο φορητό είναι πάρα πολύ καλό. Το πρόβλημα όπως σωστά γράφεις είναι το επίπεδο του after sales support της Acer και παρόλο που η 2ετής εγγύηση είναι ένας λόγος να τολμήσεις για Acer, προσωπικά θα πρότεινα να κοιτάξεις και κάτι άλλο όπως το A200-23V. Ειδικά η προσφορά από το Πλαίσιο με τα 4 χρόνια εγγύηση και τη βάση σύνδεσης Dynadock είναι εξαιρετική.
snowtoos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ρε φιλε και γω αναλογους ενδοιασμουσ εχω,,,,αλλα θα προλαβουν τα νεα λαπτοπ τις φοιτηττικες επιδοτησεισ????γενικα αποτι παρατηρω προσπαθουν να ψιλοδιωξουν εμπορευμα οι εταιριες στους φοιτητες,,,,
juniorjack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Το συγκεκριμένο φορητό είναι πάρα πολύ καλό. Το πρόβλημα όπως σωστά γράφεις είναι το επίπεδο του after sales support της Acer και παρόλο που η 2ετής εγγύηση είναι ένας λόγος να τολμήσεις για Acer, προσωπικά θα πρότεινα να κοιτάξεις και κάτι άλλο όπως το A200-23V. Ειδικά η προσφορά από το Πλαίσιο με τα 4 χρόνια εγγύηση και τη βάση σύνδεσης Dynadock είναι εξαιρετική. Κ γω έχω ενδοιασμούς για τα Acer κ τα Toshiba είναι Toshiba, αλλά από πλευράς χαρ/κών τη σύγκριση τη βρίσκω λίγο άτυχη..Το acer φοράει τον καλύτερο επεξεργαστή που κυκολοφορεί σε φορητό προς το παρόν.. Όλα τα λαπτοπ που δίνονται με φοιτητική επιδότηση έχουν 2 χρόνια εγγύηση.. Φίλε ciricaki εγώ σε αυτά τα χρήματα θα σκεφοτμουνα το Pavilion 6770, αν κ ο Acer υπερτερεί σε κάρτα γραφικών κ έχει κ BluRay drive (κ λίγο μεγαλύτερο δίσκο)..
21century Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Θα πρότεινα για πολλούς και διαφορους λόγους Toshiba, LG και δεν θα το μετανιώσεις..
snowtoos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_197&products_id=9713 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69980926&product=1080830 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69980926&product=1079360 για να μην ανοιγω νεο θεμα και επειδη και μενα με αφορα η αγορα μ επιδοτηση ποιο απο τα τρια θα προτιμουσατε και γιατι???? τα δυο πρωταα ιδια χρηματα αλλα διαφορετικες ποιοτητες και διαφορετικα χαρακτηριστικα....το αλλο ειναι η εναλλακτικη σε πιο χαμηλο μπατζετ....
sintalkas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μετάξυ αυτών που ανάφερεις θα διάλεγα α) τον ΗΡ για το δύνατο επέξεργαστη και β) τον lenovo γιατί είναι πολύ ποιοτικός και αξιοπίστος και είναι από τα κάλυτερα μοντέλα φορητών υπόλογιστων που κυκλόφορουν.Τον Turbox δεν θα τον κοίταζα καν γιάτι ενώ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά δεν είναι καθόλου ποιοτικός και αν δεν κάνω λάθος φόρα σάσι Vestel που είναι πολύ κάκης ποιότητας.
snowtoos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 βασικα αποτι μου ειπαν ειναι σασι clevo=ποιοτικο....αλλα μεγλο το διλλημα...δλδ εσυ προτεινεισ τον λενοβο'????αλλη προταση κανεισ!?
valekgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Σε μια φοιτητικη επιδότηση των 500 ευρώ ας πούμε , εαν αγοραστεί ενας φορητός 1000 ευρώ , πληρώνεις τα αλλα 500 απο τσέπη δικιά σου ? ή αφορά συγκεκριμένα "φτηνά" μοντέλα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Στα φοιτητικά, για να το ξεκαθαρίσουμε, ισχύει το εξής: 1) Το φορητό πρέπει να έχει 2 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον, με 30 μέρες αντικατάσταση και 12 μήνες δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη. 2) Πρέπει να έχει λειτουργικό και σουίτα γραφείου εξελληνισμένη (και το open office αρκεί). Στο χρηματικόν του πράγματος, ισχύει επιδότηση 80% ΈΩΣ του ποσού των 500 ευρώ, το οποίο μεταφράζεται ως εξής: 1)Αν το φορητό κοστίζει κάτω από 625 ευρώ, επιδοτείται το 80% της αξίας του και εσύ πληρώνεις τα υπόλοιπα 2)Αν το φορητό κοστίζει από 625 ευρώ και πάνω, επιδοτούνται τα 500 ευρώ και εσύ πληρώνεις τα υπόλοιπα.Άνω όριο αξίας δεν υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.