zazaza Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Αν θέλω να το βάλω στην κατσαρόλα να το βράσω, είναι παράνομο; όχι plz μην το κάνεις μηηηηη....
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Να ευχαριστήσω τον paredwse για τα φώτα περι του θέματος. Για τα αντίγραφα ασφαλείας όμως τί παίζει? Και να δώσω ένα παράδειγμα: Έχω τη κονσόλα μου και την έχω τσιπάρει, κάτι που είναι δικαίωμά μου επί της ιδιοκτησίας μου. Έχω και 100 αυθεντικά παιχνίδια, για τα οποία έχω φτιάξει 100 αντίγραφα ασφαλείας. Πάω ταξίδι σε φίλο και έχω σε μιά τσάντα τα 100 αυθεντικά δισκάκια, κάποιος μου τη κλέβει ή απλώς χάνω τη τσάντα και μένω με τη κονσόλα και τα 100 αντίγραφα ασφαλείας. Μετά από καιρό μου κάνει έλεγχο η αστυνομία και θεωρεί ότι έχω δισκάκια τα οποία απέχτησα παράνομα και ότι ουδέποτε είχα τα αυθεντικά δισκάκια. Όφειλα να κρατώ φυλαγμένες τις αποδείξεις αγοράς των αυθεντικών δίσκων?
xvagos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Χαχα... Άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Να ευχαριστήσω τον paredwse για τα φώτα περι του θέματος. Για τα αντίγραφα ασφαλείας όμως τί παίζει? Και να δώσω ένα παράδειγμα: Έχω τη κονσόλα μου και την έχω τσιπάρει, κάτι που είναι δικαίωμά μου επί της ιδιοκτησίας μου. Έχω και 100 αυθεντικά παιχνίδια, για τα οποία έχω φτιάξει 100 αντίγραφα ασφαλείας. Πάω ταξίδι σε φίλο και έχω σε μιά τσάντα τα 100 αυθεντικά δισκάκια, κάποιος μου τη κλέβει ή απλώς χάνω τη τσάντα και μένω με τη κονσόλα και τα 100 αντίγραφα ασφαλείας. Μετά από καιρό μου κάνει έλεγχο η αστυνομία και θεωρεί ότι έχω δισκάκια τα οποία απέχτησα παράνομα και ότι ουδέποτε είχα τα αυθεντικά δισκάκια. Όφειλα να κρατώ φυλαγμένες τις αποδείξεις αγοράς των αυθεντικών δίσκων? Χαχα...Άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας! Όπως λέει ο xvagos, θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Γιατί ακόμα και εάν έχεις τις αποδείξεις αγοράς των αυθεντικών παιχνιδιών, ίσως να έχεις πουλήσει τα παιχνίδια και να μην τα 'χεις χάσει. Βέβαια το να σου κάνει έλεγχο η αστυνομία στο σπίτι είναι κάπως απίθανο αλλά λέμε τώρα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 (of topic)paredwse εχεις wii? offtopic: Όχι, δεν χρησιμοποιώ καμία παιχνιδομηχανή. Ένα Xbox αγόρασα αλλά το χρησιμοποιώ ως media player (με τη βοήθεια του xbmc), δεν παίζω παιχνίδια.
naruto14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά σορρυ που ξεθαύω αυτό το topic αλλά έχω μερικές απορίες. Αν πας σε κάποιον και σου τσιπάρει την κονσόλα [στην περίπτωση μας το Wii] αυτός που θα το κάνει θα είναι παράνομος? Γιατί έχω ακούσει να κλείνουν μαγαζιά που κάνουν τσιπακια και τέτοια. [βέβαια ταυτόχρονα πουλάν και αντεγραμμενα, δεν ξέρω αν εχει σχεση αυτό] Off topic: Να πουλάς μεταχειρησμένα είναι παράνομο? Δηλαδή αν έχεις ένα χειρηστήριο Wii και το πουλάς σε κάποιον αλλά χωρίς να λες ότι το έχεις κατασκευάσει εσύ είναι παράνομο?
john_who Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά σορρυ που ξεθαύω αυτό το topic αλλά έχω μερικές απορίες. Αν πας σε κάποιον και σου τσιπάρει την κονσόλα [στην περίπτωση μας το Wii] αυτός που θα το κάνει θα είναι παράνομος? Γιατί έχω ακούσει να κλείνουν μαγαζιά που κάνουν τσιπακια και τέτοια. [βέβαια ταυτόχρονα πουλάν και αντεγραμμενα, δεν ξέρω αν εχει σχεση αυτό] Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που κλείνουν τα μαγαζιά, το ότι πουλάνε αντιγραμμένα Off topic: Να πουλάς μεταχειρησμένα είναι παράνομο? Δηλαδή αν έχεις ένα χειρηστήριο Wii και το πουλάς σε κάποιον αλλά χωρίς να λες ότι το έχεις κατασκευάσει εσύ είναι παράνομο? όχι βέβαια, 500 αγγελίες έχει για μεταχειρισμένα εδώ στο φόρουμ.
daeva Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Θα ξεκινήσω παρόμοια με τον φίλτατο naruto14, Παιδιά σορρυ που ξεθαύω αυτό το topic αλλά έχω μια απορία άμα δεν ξέρω κανέναν σχετικό με το βύσσινο και έχουν περάσει και τόσα χρόνια από την κυκλοφορία του Wii πώς βρίσκω κάποιον/κάπου να το τσιπάρω στην Αθήνα που να ειναι σίγουρο οτι δεν θα μου το "τουβλώσει", και ποιά ειναι μια λογική τιμή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα