marlakos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ελα φίλε,ρώτησα στο Βόλο για chip και μου είπε 70 οπότε μάλλον πολλά σου είπε.Ψάχνω και εγώ κάτι στη θεσσαλονίκη για πιο σίγουρα.Το motherboard του wii θέλει τρόχισμα για να βάλεις wiikey?
Vamire666 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ρε φιλαρακι μου αρεσει που γραφεις εδω στο φορουμ για τσιπακια κα μ@@@@ιες!!!Εγω παλι θα εκτιμουσα να πανε οι μπατσοι να κλεισουν το μαγαζακι αυτο που βαζει το τσιπακι και να παρουν κ εσενα μεσα μπας και δεν το τσιπαρεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις κακο στο wii!!!!
xrikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ρε φιλαρακι μου αρεσει που γραφεις εδω στο φορουμ για τσιπακια κα μ@@@@ιες!!!Εγω παλι θα εκτιμουσα να πανε οι μπατσοι να κλεισουν το μαγαζακι αυτο που βαζει το τσιπακι και να παρουν κ εσενα μεσα μπας και δεν το τσιπαρεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις κακο στο wii!!!! -----------
xrikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ελα φίλε,ρώτησα στο Βόλο για chip και μου είπε 70 οπότε μάλλον πολλά σου είπε.Ψάχνω και εγώ κάτι στη θεσσαλονίκη για πιο σίγουρα.Το motherboard του wii θέλει τρόχισμα για να βάλεις wiikey? -----------
xvagos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά μην ανοίγετε τζάμπα post. Καταρχήν αυτό που ζητάτε είναι παράνομο και μην περιμένετε να σας πουν που να πάτε και τη να κάνετε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ρε φιλαρακι μου αρεσει που γραφεις εδω στο φορουμ για τσιπακια κα μ@@@@ιες!!!Εγω παλι θα εκτιμουσα να πανε οι μπατσοι να κλεισουν το μαγαζακι αυτο που βαζει το τσιπακι και να παρουν κ εσενα μεσα μπας και δεν το τσιπαρεις το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις κακο στο wii!!!! Θα σε συμβουλεύσω να χαλαρώσεις λίγο και να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Δεν είναι ύφος αυτό! Παιδιά μην ανοίγετε τζάμπα post.Καταρχήν αυτό που ζητάτε είναι παράνομο και μην περιμένετε να σας πουν που να πάτε και τη να κάνετε. Γιατί είναι παράνομο; Ποιός το λέει αυτό; Είναι παράνομο να κάνω ό,τι γουστάρω στο μηχάνημα που αγόρασα; Αν θέλω να πάρω ένα τσεκούρι και να το σπάσω, είναι κι αυτό παράνομο; Αν θέλω να το βάλω στην κατσαρόλα να το βράσω, είναι παράνομο;
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Γιατί είναι παράνομο; Ποιός το λέει αυτό; Είναι παράνομο να κάνω ό,τι γουστάρω στο μηχάνημα που αγόρασα; Αν θέλω να πάρω ένα τσεκούρι και να το σπάσω, είναι κι αυτό παράνομο; Αν θέλω να το βάλω στην κατσαρόλα να το βράσω, είναι παράνομο; Εμμμμμ Τότε για ποιό λόγο σβήστηκε η απάντηση μου στο θέμα; (όχι οτι καίγομαι αλλα να ξέρουμε και τι να μπαίνουμε στον κόπο να απαντάμε και τι όχι.. )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ΕμμμμμΤότε για ποιό λόγο σβήστηκε η απάντηση μου στο θέμα; (όχι οτι καίγομαι αλλα να ξέρουμε και τι να μπαίνουμε στον κόπο να απαντάμε και τι όχι.. ) Η μόνη απάντησή σου που σβήστηκε απαντούσε σε ένα post γραμμένο σε greeklish. Όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η χρήση greeklish στο forum από 1.1.2008 και μηνύματα σε greeklish καθώς και μηνύματα που απαντούν σε μηνύματα σε greeklish (όπως το δικό σου) διαγράφονται. Πάντως το μήνυμά σου δεν διαγράφηκε επειδή δίνεις συμβουλές και οδηγίες για τσιπάρισμα της κονσόλας.
sheik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι σε καμια περιπτωση παρανομο.Παρανομο ειναι να παιζεις αντιγραμμενα παιχνιδια και οχι γνησια.Το να τσιπαρεις την κονσολα,ω ναι, ειναι απολυτως νομιμο...
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Φυσικά και είναι νόμιμο... Στο κάτω κάτω μερικοί είμαστε κανίβαλοι με τα δισκάκια μας, οπότε αφού τα έχουμε αγοράσει, έχουμε κάθε δικαίωμα να παίζουμε με back up δισκάκια, ώστε να μην καταστρέφουμε τα αυθεντικά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι σε καμια περιπτωση παρανομο. Παρανομο ειναι να παιζεις αντιγραμμενα παιχνιδια και οχι γνησια.[...] Ούτε καν αυτό! Παράνομο είναι να αγοράζεις, πουλάς, διαθέτεις, αποκτάς παιχνίδια των οποίων δεν είσαι ο νόμιμος κάτοχος, δηλαδή δεν έχεις πληρώσει για να τα αποκτήσεις (εφ' όσον φυσικά είναι παιχνίδια επί πληρωμή και όχι freeware). Δεν είναι παράνομο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Αν πάω στο σπίτι του φίλου μου του Γιάννη και μου πει να κάτσουμε να παίξουμε το Χ παιχνίδι, δεν μπορώ να ξέρω αν έχει νόμιμο αντίγραφο του παιχνιδιού - ούτε με ενδιαφέρει.
xvagos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν είπα ότι είναι παράνομο για εμάς, αλλά για αυτόν που τα πουλάει και κάνει και τέτοιες δουλειές, για αυτό και να μην περιμένει να του δώσουμε και διεύθυνση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν είπα ότι είναι παράνομο για εμάς, αλλά για αυτόν που τα πουλάει και κάνει και τέτοιες δουλειές, για αυτό και να μην περιμένει να του δώσουμε και διεύθυνση. Γιατί είναι παράνομο γι'αυτόν που τα πουλάει; Αν δηλαδή πάω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και μου πει ο πωλητής "μεγάλε, με 10, 20, 100 ευρώ παραπάνω, θα σου βάλω την τάδε εξάτμιση, το τάδε ξύλινο τιμόνι, φώτα Xeon" κλπ. Αυτό δεν είναι τροποποίηση του αρχικού προϊόντος; Δεν γίνεται εν γνώσει του αγοραστή και με τη συναίνεσή του;
optostyle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Για να μη το κουραζετε το τσιπακι ΔΕΝ ειναι παρανομο....απλα χανεις εγγυησεις και τετοια.... edit:και απλα δεν δινουμε στοιχεια του τυπου που βαζει τα τσιπακια ,γιατι πολυ απλα ειναι διαφημιση..αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα