ale3is Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος να κανω το παραπανω setup?τι να βαλω πρωτα,τι δευτερο και τι στο τελος?με το boot τι θα γινει?επισης,εχω 80γιγα δισκο και σκεφτομαι την εξης λυση,20 για winxp,20 για ubuntu,20 για mac και 20 σε φατ32 ή ντφς(οτι βολευει περισσοτερο ωστε να τον βλεπουν ολα τα λειτουργικα).Τι προτεινετε? Ολα αυτα σε xps M1210.
chrisimone Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καλο κουραγιο .... ειναι δυσκολο αυτο που πας να κανεις .. ειδικα σε λαπτοπακι...
pangreek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος να κανω το παραπανω setup?τι να βαλω πρωτα,τι δευτερο και τι στο τελος?με το boot τι θα γινει?επισης,εχω 80γιγα δισκο και σκεφτομαι την εξης λυση,20 για winxp,20 για ubuntu,20 για mac και 20 σε φατ32 ή ντφς(οτι βολευει περισσοτερο ωστε να τον βλεπουν ολα τα λειτουργικα).Τι προτεινετε?Ολα αυτα σε xps M1210. Σε αυτές τις περιπτωσεις ξεκινας με windows και ακολουθεις με Linux και mac αν και μπορείς μα βαλεις win+mac και το ubuntu σε εξωτερικο usb δίσκο. καλη επιτυχια.
rem_rem Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος να κανω το παραπανω setup?τι να βαλω πρωτα,τι δευτερο και τι στο τελος?με το boot τι θα γινει?επισης,εχω 80γιγα δισκο και σκεφτομαι την εξης λυση,20 για winxp,20 για ubuntu,20 για mac και 20 σε φατ32 ή ντφς(οτι βολευει περισσοτερο ωστε να τον βλεπουν ολα τα λειτουργικα).Τι προτεινετε?Ολα αυτα σε xps M1210. Πρώτα Gates μετά Linux λόγω καλύτερου boot managment.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.