varemarious Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Γειά σας προσπαθώ να κάνω το τέστ με την απόσταση της γραμμης μου στο παρακάτω λινκ http://fremnet.net/article/216/adsl-theoretical-speed-calculator που βρήκα αλλά έχω ένα μικρό μπέρδεμα.... στο site μου ζητάει Downstream attenuation (dB)... εαν πάω στο Status του router μου βρίσκω Downstream Line Attenuation: το οποίο είναι καθαρός αριθμός δηλ 47 (αν ισχύει την κάτσαμε) και το Downstream Margin: το οποίο είναι (dB) και είναι 11dB (αν ισχύει κάτι γίνεται) ποιό απο τα 2 είναι το σωστό αυτη τη στιγμή ...να ξέρω να κλάψω ή να χαρώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 τα 47db είναι αυτά τα οποία βάζεις για να υπολογίσει το site στα πόσα θα μπορείς να συγχρονίσεις...απογοητευτικό πράγματι...
varemarious Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ok ξεκινάω το κλάμα αααααααααααα απο τα αποτελέσματα μπορώ να εχω μεγαλύτερη ταχύτητα 6405kbit/s δηλαδή αν θα κάνω μια σύνδεση 8άρα θα πιάνω τα 6405kbit/s ή πρέπει να κάνω 24άρα για να τα πιάσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 καλύτερα να πας για 4mbit παρά για 8...
varemarious Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ πάω να αποσυρθώ στα διαμερίσματα μου να κλάψω με την ησυχία μου και να θρηνήσω την 24άρα που δεν θα αποκτήσω ... ευχαριστώ :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.