christomar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τη μορφή ημερομηνίας στην Access. Όταν κάνω προεπισκόπηση στον υπολογιστή μου, η ημερομηνία βγαίνει με αγγλική μορφή, δηλαδή 03-18-08, ενώ όταν το εκτυπώνω φαίνεται με ελληνική μορφή: Tuesday, 18th of March 2008, χωρίς εγώ να κάνω κάποια αλλαγή...πώς και γιατί γίνεται αυτό?Και πώς μπορώ να αλλάξω τη ρύθμιση και να βγαίνει στον υπολογιστή μου με την ελληνική μορφή?Επίσης, κατά τη μεταφορά από έναν υπολογιστή σε άλλον, γίνεται αυτόματη αλλαγή σε όλη τη βάση όλων των ημερομηνιών από αγγλική μορφή σε ελληνική..αυτό πώς γίνεται και γιατί?Ευχαριστώ προκαταβολικά!
dks_1979 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πρέπει να αλλάξεις τα regional settings του PC σου σε ελληνικά (ή αν δεν θέλεις για κάποιο λόγο, άλλαξε μόνο το format της ημερομηνίας στα regional settings). Από εκεί παίρνει η Access το format με το οποίο θα εμφανίζει τις ημερομηνίες.
christomar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Να σαι καλά, σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.