Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για νεο pc

yassan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια, λιγη βοηθεια θελω. καινουργιο pc, γενικης χρησης, μεχρι 1100 - 1150 ευρω. επεξεργαστη intel e8χχχ, καρτα γραφικων 8800 GT (??), οθονη 20αρα wide , υπαρχουν προτασεις ?? ευχαριστω.

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση ,

μπες λιγο στο http://www.plaisio.gr build 2 order ,

μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα συστήματα ,

αν θέλεις κάτι έτοιμο πες μου να σου φτιάξω εγώ ενα και τι θα έπαιρνα στη θεση σου..

σε κόβω gamer άρα μπορω να βοηθήσω

Δημοσ.

valekgr, ευχαριστω, δεν ειμαι gamer, ποια η γνωμη σου για την συνθεση του pabou 13 ? νομιζω πως με καλυπτει, και μου αρεσουν πολλυ οι επιλογες του ' κατι τετοιο σκεφτομουν..

Δημοσ.

φιλε pabou 13 , ουτε στο μυαλο μου να ησουν ... 1,000 ευχαριστω. δυο πραγματακια μονο ΄ 1ον θα περιμενω το plaisio, να φερει τον Ε8400,να τα μονταρουν κιολας & 2ον δεν με ενδιαφερει το o/c, χρειαζομαι εξτρα ψυξη για cpu ? ευχαριστω και παλι...

Δημοσ.
[...] δεν ειμαι gamer[...]

Αν δεν είσαι gamer θα πρότεινα να κοιτάξεις για κάποιο πιο οικονομική κάρτα γραφικών για να εξοικονομίσεις 100+?. Αν παίζεις κανα (ψιλοσύγχρονο) παιχνιδάκι πού και πού ή αν σκοπεύεις να ασχοληθείς στο μέλλον και δεν θες να αναβαθμίσεις σύντομα, ας την ως έχει.

Δημοσ.

To Πλαίσιο έχει κάτι αιώνες να φέρει τον intel8400.

Για κάποιο λόγο επίσης φέρνει μόνο σε tray έκδοση τους επεξεργαστές της intel. (ίσως για να πουλήσει και τα aftermark coolers που κατά τη γνώμη δε σου χρειάζονται και δεν έχεις λόγο να σκάσεις άλλο ένα 50αρι αν δεν κάνεις overclocking)

Επίσης, καλά τα λέει ο pabou13 αλλα δοκίμασε να βάλει την ψύκτρα που σου προτείνει στο συγκεκριμένο mboard της Gigabyte?

Όπως ρητά αναφέρεται στο site της thermalright για να μπει το συγκεκριμένο cooler σ' αυτή τη μητρική πρέπει να ξηλώσεις πρώτα την ψύκτρα απ' το chipset της mboard!

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/mcl/ultra-120-mcl.htm#

Όταν ένας θέλει να κάνει αναβάθμιση περιμένει μια γνώμη από κάποιον που έχει αγοράσει κάτι και όχι απο έναν που απλά κοιτάει το site του Πλαισιου και φτιάχνει μια σύνθεση.

Δυστυχώς όμως απ' τους 10αδες που ρωτάνε εδώ μέσα καθημερινά για νέο σύστημα σχεδόν κανένας δε μπαίνει στον κόπο κανένας να πει προσωπική άποψη αφού αγοράσει.

Απομένουν έτσι 5-6άτομα που συστηματικά προσπαθούν εδώ μέσα να βοηθήσουν, χωρίς όμως να έχουν αγοράσει ποτέ τους τα συγκεκριμένα πράγματα που προτείνουν, ούτε μπορούν να εγγυηθούν ασυμβατότητες.

post-16-129062962192_thumb.jpg

Δημοσ.

ενταξει αφου δεν τον ενδιαφερει το o/c αυτος κανει νομιζω.

ειναι πολυ καλος και αθορυβος, τον εχω και εχω στον δικο μου και με εχει εντυπωσιασει.

Δημοσ.

αμα τον παρει σε box και οχι tray ο ανεμιστηρας που θα εχει μεσα θα του κανει και με το παραπανω;)

edit: δεν ειχα δει το μυνημα σου doc1000 οταν εγραφα αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...