Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Βαλτε videos απο διαφορα lives που σας αρεσανε αν γινεται οχι απο κινητα, να μην χασουμε τα αυτια μας αρχιζω : Pearl Jam - Black ( live @ madison square garden)
livewire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Toufa, πρωί πρωί είχα να κάνω άλλες δουλειές, αλλά με γ@μ@ς! Αλόρα, Δύο αποσπάσματα από την εμφάνιση του Πρύτανη στην Αθήνα. Εγώ τον είδα στη Σαλόνικα πάντως και μπορώ να πώ ότι το feeling ήταν τεν τάιμς πιο ανεβασμένο από Αθήνα. Το Principal Club, σαφώς πιο ταιριαστό για τέτοια φάση, καλύτερες χορεύτριες και η μπάντα (7-8 άτομα) δεν σταμάτησε επί 3 ώρες να έχει στην χορογραφία της αρμονία που θα ζήλευε και ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης. Καλούτσικοι και οι Human Touch! Από Αθήνα το απόσπασμα, Ξυλουργείο εγώ. Τα καλύτερα προς το φινάλε.
Garnele Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 synch 2007 - Αθήνα Οι τσκ τσκ τσκ (!!!) πραγματικά έκλεψαν την παράσταση. Το ίδιο και οι mum, αλλά δυστυχώς δεν κυκλοφορεί κάποιο αξιόλογο βιντεάκι στο γιου τιουμπ ώστε να παραθέσω
Ceridwen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 synch 2007 - Αθήνα Οι τσκ τσκ τσκ (!!!) από τη στιγμή που σκέφτηκα το πόσο μου θυμίζει τον Μίκα ο τύπος, καταστράφηκε το live
zenso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 synch 2007 - Αθήνα Οι τσκ τσκ τσκ (!!!) πραγματικά έκλεψαν την παράσταση. Αυτό ίσως δεν είναι απαραίτητα καλό.Περί ορέξεως,βέβαια.. Προσωπικά πήγα στο synch για Bonobo και Μum,και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κρίμα που δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο vid απ'αυτούς. βάζω τρία βίντεο,και αν κι έχω δει τους 2 πρώτους,δεν ήταν σ'αυτά τα live. cinematic orchestra - breathe (Barbican, 2007) victor wooten - amazing grace,bass solo (Budapest, 2007) Αυτή πρέπει να είναι μία απ΄τις σπουδαιότερες χρήσεις ηλεκτρικού μπάσου tom waits - jockey full of bourbon (Warsaw, 2000) αυτά για την ώρα
Garnele Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 από τη στιγμή που σκέφτηκα το πόσο μου θυμίζει τον Μίκα ο τύπος, καταστράφηκε το live Ευτυχώς! Ευτυχώς δεν το σκέφτηκα. ειδικά τη στιγμή που έσκασε η θεά αποσυντονίστηκα εντελώς η αλήθεια είναι Αυτό ίσως δεν είναι απαραίτητα καλό.Περί ορέξεως,βέβαια.. Προσωπικά πήγα στο synch για Bonobo και Μum,και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κρίμα που δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο vid απ'αυτούς. μ, θα συμφωνήσω με τις εντυπώσεις σου προσθέτοντας όμως Χάκε, [!!!] κι ένα βίντεο αρκετά καλής ποιότητας Γενικότερα, το συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν αρκετά "εξευρωπαϊσμένο" νομίζω και ανέβασε τον πήχη για τα ελληνικά δεδομένα. Είδομεν φέτος.
livewire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 βάζω τρία βίντεο,και αν κι έχω δει τους 2 πρώτους,δεν ήταν σ'αυτά τα live. victor wooten - amazing grace,bass solo (Budapest, 2007) Αυτή πρέπει να είναι μία απ΄τις σπουδαιότερες χρήσεις ηλεκτρικού μπάσου tom waits - jockey full of bourbon (Warsaw, 2000) Κάτσε ρε zenso, γιατί θα τρελαθώ. Έχεις δει Victor Wooten? Που? Respect πάντως. Toufa, μιλάμε για live τα οποία έχουμε παρακολουθήσει οι ίδιοι ή γενικότερα live που μας άρεσαν?
livewire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ωραία πάσα. κατ το δε τσέις. Αν θα ήθελα να βρεθώ σε 2-3 συναυλίες και μετά να κλείσω ως μουσικόφιλος, θα επέλεγα το live των Gov't Mule την παραμονή πρωτοχρονιάς 1999-->2000. Με τον Allen Woody alive and kickin' ακόμα, το powert trio του Warren Haynes έμπαινε στο νέο μιλλένιουμ με άγριες διαθέσεις. , Άλλο μεγάλο event ήταν η σειρά συναυλιών προς τιμήν του Allen Woody "Deepest End" με τη συμμετοχή μερικών από τους πιο βιρτουόζους και ψαγμένους bassίστες της πιάτσας. Και όχι μόνο βέβαια. , , Γενικά, όπου εμφανίζεται ο Warren κλάνουν π@τ@τες οι μπάτσοι & τα ματ. ,
zenso Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Κάτσε ρε zenso, γιατί θα τρελαθώ.Έχεις δει Victor Wooten? Που? Hey,don't get crazy man! Ήταν μια νύχτα στο Παρίσι,το 2001. Τον είδα με τους Bela Fleck & the Flecktones,και αυτό το λάηβ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου ν'ασχοληθώ με το εν λόγω όργανο. Εντάξει,αυτό και ο Jaco Pastorius Πάντως έχει έρθει και δω,το 2005 στο Αθηνά Live,αυτή τη φορά μαζί με τους υπόλοιπους Γούτενς. Επίσης,ένα ακόμα live που καθόλου δε θα με χάλαγε να είχα δει,είναι το Pulse Pink Floyd - Time (1994)
livewire Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αυτά είναι. Άλλος ξεκινάει με Βίκτορ Γούτεν κι άλλος με Γκίζερ Μπάτλερ! Μα κι εσύ ούτε ένα sms, ούτε μια αναπάντητη? Στο θέμα που μας καίει, μεγάλης συναισθηματικής αξίας τα live των Pro Pain στο ξυλουργείο και των Slayer στην αποθήκη, αλλά που να βρεις video από αυτά στο νετ!
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ένα παλιό: Κι ένα πιο νέο, το έχω ξαναποστάρει εδώ στο φόρουμ, αλλά είναι απλά γαμάτο performance και το ξαναβάζω: Κι ένα αγαπημένο απόσπασμα από τα σχόλια: PJ's "ahs" at the and of the "Crawl Home" are awful. She has beautiful voice but she should NOT use "ah". Your mom's awful.... not the ah's. Nobody puts PJ in the corner.
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Rollins Band - volume 4 και για σενα parsifal : 2001 a floyd odyssey
zenso Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Αν και βρίσκω τις κλακέτες ένα πολύ αστείο είδος χορού,υπάρχουν περιπτώσεις που τις αντιμετωπίζω με δέος,κυρίως για την ταχύτητα και το συγχρονισμό που επιτυγχάνεται. Αυτό το βίντεο είναι από το Feet of Flames,παράσταση του Michael Flatley,και παρʼόλο που αυτός είναι ο βασικός πρωταγωνιστής/χορευτής ,με το cool-as-i-want-to-be στυλάκι του,ξεχωρίζω το συγκεκριμένο κομμάτι,που είναι η είσοδος του Dark Lord. Άλλο ένα live που θαʼθελα να χα δει από κοντά. Feet of Flames ~ Warriors [Hyde Park , 1998] + Nina Simone ~ Ain't Got No...I've Got Life [Harlem , 1969] Alice Russell ~ High Up On The Hook [Paris , 2006] Και κλείνω μ'αυτό,που είναι ένα απ΄τα πολλά δικά της που θα μπορούσα να βάλω,αλλά οποιοδήποτε απ'αυτά είναι εξίσου εκπληκτικά πανέμορφο,so it doesn't matter. Lisa Gerrard & Pieter Bourke ~ Sacrifice [ ? , 1999]
Toufas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Armin Van Buuren,Harry Lemon @ Venue Ahens25-07-04 video http://rapidshare.com/files/105996221/Armin_Van_Buuren_Harry_Lemon___Ahens_Video_25-07-04.wmv ~30 mins sample :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.