Προς το περιεχόμενο

ACER ASPIRE 5920G-602G25MN να το παρω ή οχι?

stahis87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλος μου που εμπορευεται την acer μου λεει οτι δεν θα εχουμε προβλημα γιατι η alman (αντιπροσωπεια) θα μας εξυπειρετησει σε οποιδηποτε προβλημα . Τα χαρακτηριστικα αυτου του μοντελου ειναι τελεια(επξεργαστης , καρτα γραφικων κτλ κτλ) σε σχεση με την τιμη του (γυρω στα 900 ευρά) και αμεσα πρεπει να αγορασω καινουριο λαπτοπ. βοηθειααα....

Δημοσ.

το εχω παρει εγω εναι μπολυ καλο μηχανημα και γρηγορο

αρκετα καλα πλαστικα

το μονο που με χαλαει ειναι η glare type οθονη, πολυ αντικατοπτρισμος σε εξωτερικους χωρους μονο

το εχω παρει απο τη msystems 840 ευρο και αγορασα και την επεκταση εγγυησης

Δημοσ.
φιλος μου που εμπορευεται την acer μου λεει οτι δεν θα εχουμε προβλημα γιατι η alman (αντιπροσωπεια) θα μας εξυπειρετησει σε οποιδηποτε προβλημα

Τι να πούμε τώρα...Αν εμπιστεύεσαι αγόρασέ το. Ομως για καλό και για κακό αγόρασε και την επέκταση εγγύησης στα 3έτη. Δεν κοστίζει τίποτα σε ενδεχόμενο που κάτι συμβεί στο μέλλον.

Πάντως θα προτιμούσα το ΗΡ Pavilion dv6710ev που υστερεί μόνο στην κάρτα γραφικών αλλά κατά τα άλλα πρόκειται για πολύ ποιοτικότερο φορητό.

Δημοσ.

το έχει και ο φίλος μου εδώ και αρκετούς μήνες και είναι μια χαρά.πάμε όμως οπωσδήποτε και την επέκταση της εγγύησης...

Δημοσ.

Την προηγουμενη εβδομαδα το αγορασα απο msystem 840 euro .Με το που το πηρα ειχε προβλημα στο motherboard(δεν φορτιζε ουτε λειτουργουσε με την μπαταρια)κατευθειαν Τεταρτη MDI και σημερα μετα απο 7 μερες το πηρα και ολλα οκ ευτηχως !

παντως απο επιδοσεις σκιζει! Α!!και η οθονη αν την δεις απο οποιοδηποτε θεση εκτος του κεντρου ασπριζει λιγο!! το συγκρινα με ενα toshiba που ειχα!

Δημοσ.

Το συγκεκρίμενο φορητό το έχει πάρει μια φίλη μου ,

πριν λίγες μέρες τις φόρτωσα προγράμματα κ διάφορα παιχνίδια..

εντάξει καλό ειναι ,

αλλα θα έδινα 100 ευρώ παραπάνω να πάρω το φτηνό SonY Vaio!

Δημοσ.
Το συγκεκρίμενο φορητό το έχει πάρει μια φίλη μου ,

πριν λίγες μέρες τις φόρτωσα προγράμματα κ διάφορα παιχνίδια..

εντάξει καλό ειναι ,

αλλα θα έδινα 100 ευρώ παραπάνω να πάρω το φτηνό SonY Vaio!

ναι θα έπαιρνες ένα vaio που σε καμία περίπτωση δεν θα είχε τις επιδόσεις του acer.θα αγόραζες όνομα και κατασκευή.τίποτα άλλο στα 100 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

εαν σε ενδιαφερουν λιγο και τα παιχνιδια στο συνιστω ανεπιφυλακτα!!

εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου εδω και 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

ο,τι καλυτερο στην κατηγορια του και στην τιμη του!!

το ειχα αγορασει 700ευρω.

νομιζω οτι το ειχε και ο κοστωβολος στην τιμη αυτη.

Δημοσ.

Ναι το είχε σε αυτή τη τιμή αλλά με επεξεργαστή τον 7300 και όχι τον 7500.Πάντως αν τον πάρεις πάρε και μια επέκταση εγγύησης να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο.

Δημοσ.

επέκταση και acer πάνε πακέτο...μην το ξεχνάμε.δεν λέω ότι δεν είναι καλό άλλωστε ήθελα να το πάρω και εγώ αλλά ερωτεύτικά το dell.αλλά πάρε και την εγγύηση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημοσ.

επειδη ψηνομαι και εγω για ενα laptop τελευταια οι επιλογες μου θα ειναι ΗΡ πρωτα και μετα DELL

sony,ibm τα θεωρω ακριβα χωρις ιδιαιτερο λογο,δευτερες μαρκες σαν ACER.Toshiba κτλπ απλα μακρυα

Δημοσ.
δευτερες μαρκες σαν ACER.Toshiba κτλπ απλα μακρυα

:confused:

Οχι και στο ίδιο καζάνι Τοshiba και Acer...

Η Toshiba είναι κάτι σαν τη Mercedes. Εριξε κάπως την ποιότητα αλλά παραμένει μέτρο αναφοράς όσο αναφορά την αξιοπιστία και αυτό στους φορητούς υπολογιστές έχει ανεκτίμητη αξία.

Δημοσ.

ενταξει για να μην σε στενοχωρω πρωτες μαρκες θεωρω HP,IBM,Dell,Sony,Applε ολες οι αλλες απλα ειναι δευτερες

:confused:

Οχι και στο ίδιο καζάνι Τοshiba και Acer...

Η Toshiba είναι κάτι σαν τη Mercedes. Εριξε κάπως την ποιότητα αλλά παραμένει μέτρο αναφοράς όσο αναφορά την αξιοπιστία και αυτό στους φορητούς υπολογιστές έχει ανεκτίμητη αξία.

Δημοσ.

re paides to idio forito pira k ego alla exo ena problem....as mou eksigisei kapoios pos mporo na valo se leitourgia tin tv tuner???dokimasa me tin keraia alla tpt....dokimasa k me kalodio apo tin tileorasi alla pali tpt....mou evgaze 0 kanalia vrethikan....an gnorizei kapoios ti na kano as mou steilei pm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...