Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα εγκατάστασης του SIMS 2

panosnik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Αγόρασα το "the sims 2" και επιχείρησα να το εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου. Εχει windows Vista Home ed. Ξεκινά η εγκατάσταση και αφού δόσω τον κοδικό που μου ζητάει, αρχίζει την αντιγραφή των αρχείων απο το DVD στον σκληρό δίσκο. Τότε μου εμφανίζει το μύνημα :

A problem occured when trying to transfer the file D:\ Support\es\Leeme.txt from the media

Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation ?

Το κουφό είναι οτι μπόρεσα να μεταφέρω το αρχείο αυτό με τον explorer, απο το DVD στο δίσκο χωρίς πρόβλημα !!

Δοκίμασα και τη λύση της εγκατάστασης απο τον σκληρό (αφού αντέγραψα ολόκληρο το DVD σε ένα κατάλογο του C:\) αλλά μου εμφάνισε πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Γνωρίζει κανείς πως το λύνουμε αυτό το πρόβλημα ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

re paidia kai egw to idio problhma exw peira to the sims 2 kai prospa8w na to egkatastisw kai m bgazei auto to minima A problem occured when trying to transfer the file D:\ Support\es\Leeme.txt from the media

to dvd grafei apo pisw oti auto to paixnisi paizei mono se 98/2000/me/xp dhlada prepei na balw xp gia na peksei?? mhpws kserei kaneis????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο αρχειο πρεπει να εχει προβλημα στο spelling!

Το ιδιο προβλημα ειχα με το fifa manager 2008 με το συγκεκριμενο αρχειο.Πρεπει να αντιγραψεις ολο το dvd στο σκληρό και μετα να αλλαξεις το συγκεκριμενο αρχειο. Αν ειναι παρομοιο προβλημα και δεν ειναι προβλημα VISTA.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια!λοιπον..εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα...οταν βαζω το 1o cd...φορτωνει και παει μεχρι 22% και μετα μου βγαζει "A problem occurred when trying to transfer the file.....from the media.Do you want to retry to copy the file,or cancel the installation?" (εχω windows xp)

και δεν μπορω ουτε να το αντιγραψω...:/(ενω ειχα κανει και παλια παρομοια διαδικασια...και δεν ειχα τετοιο προβλημα...)

αν γνοριζετε κατι...παρακαλω να μου απαντησετε γιατι παιδευομαι εδω και πολυ καιρο να το βαλω αλλα δεν τα καταφερνω:(

ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...