Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop 500 -600 E

sylbestros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σπερες παιδες . Λιγο help παρακαλς . Εχω χαθει .

Ψαχνω μερες τωρα για laptοp απο 500 μεχρι 600 Ε .

Τρομερες απαιτησεις δεν εχω ουτε τρελο gaming κανω .Ψαχνω να βρω το καλυτερο ποθ μπορω με αυτα τα λεφτα.

Ειδα πολλα τις τελευταιες μερες . Να τονισω οτι δεν εμπιστευομαι καθολοθ τα Αcer/FS/Innovator/TurboX .

Ειδα αρκετα Dell sto ebay αλλα και παλι δυσκολευομαι να καταληξω καπου . Ψαχνς βασικα απο παντου και εχω χαθει :Ο .

Τελευταιο που μου φαινεται καλο ειναι αυτο

Lenovo 3000 N200 Intel Core Duo T2330 (1.6GHz), 2GB, HDD 160GB SATA, DVD-RW DL, 5-in-1 Multi-card reader, 15.4" WXGA (1280x800) Intel GMA X3100 128MB Shared, 4xUSB 2.0, Firewire, VGA, Modem, Lan 10/100, Wi-Fi, Bluetooth, Windows Vista Home Basic GR, Εγγύηση 1 έτος, 569D958

? 532,26

Φαινεται αρκετα καλο σε σχεση με αυτα που δινει . Εχει κανεις καμια εμπειρια απο το συγεκριμενο μοντελο ? Καποια αλλη προταση κανεις ?

Thanks!

Στο http://www.you.gr το έχει ?499! Μου φαίνεται καλή περίπτωση και το έχω ήδη παραγγείλει. Θα τα φέρουν μέχρι Παρασκευή, οπότε από βδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου θα σας ενημερώσω. Πάντως από reviews σε άλλα sites λένε ότι είναι καλή περίπτωση. Ένας από τους κυριότερους λόγους που το πήρα είναι ότι έχει και πλήρη υποστήριξη για Windows XP!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...