Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop 500 -600 E

sylbestros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπερες παιδες . Λιγο help παρακαλς . Εχω χαθει .

Ψαχνω μερες τωρα για laptοp απο 500 μεχρι 600 Ε .

Τρομερες απαιτησεις δεν εχω ουτε τρελο gaming κανω .Ψαχνω να βρω το καλυτερο ποθ μπορω με αυτα τα λεφτα.

Ειδα πολλα τις τελευταιες μερες . Να τονισω οτι δεν εμπιστευομαι καθολοθ τα Αcer/FS/Innovator/TurboX .

Ειδα αρκετα Dell sto ebay αλλα και παλι δυσκολευομαι να καταληξω καπου . Ψαχνς βασικα απο παντου και εχω χαθει :Ο .

Τελευταιο που μου φαινεται καλο ειναι αυτο

Lenovo 3000 N200 Intel Core Duo T2330 (1.6GHz), 2GB, HDD 160GB SATA, DVD-RW DL, 5-in-1 Multi-card reader, 15.4" WXGA (1280x800) Intel GMA X3100 128MB Shared, 4xUSB 2.0, Firewire, VGA, Modem, Lan 10/100, Wi-Fi, Bluetooth, Windows Vista Home Basic GR, Εγγύηση 1 έτος, 569D958

? 532,26

Φαινεται αρκετα καλο σε σχεση με αυτα που δινει . Εχει κανεις καμια εμπειρια απο το συγεκριμενο μοντελο ? Καποια αλλη προταση κανεις ?

Thanks!

Δημοσ.

Τα λ΄/ενοβο ε'ιναι πολύ καλα αλλά καλύτερα μια τέτοια αγορά απο ελλάδα και ασς ε'ιναι με χειρότερα χαρακτηριστικά

Δημοσ.

Όντως έτσι είναι τα lenovo IBM είναι πολύ κάλα και αξιόπιστα λάπτοπ .Πάντως όπως λέει και ο φίλος μηχάλης 2530 δες και τα ΗΡ 530.

Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=KP479AA

Θα δώσεις 640 βέβαια αλλά αξίζει τα χρήματα.

Να σε ρωτήσω κάτι άν γνωρίζεις? Επειδή κ γω ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο, αλλά επειδή διαβάζω ότι η ΗΡ έχει πολύ πράγμα εγκατεστημένο μέσα στο λάπτοπ, ήθελα να του περάσω από την αρχή VISTA, ώστε να φύγουν ότι έχει προεγκαταστήσει η ΗΡ. Το θέμα είναι πως, θα μου δώσει ένας φίλος μου τα Ultimate, αλλά δεν ξέρω αν σαν serial key, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που θα έχει το λαπτοπ η με δεσμεύει η συγκεκριμένη έκδοση. (Basic) thx...

Η msystems δίνει 3 χρόνια εγγύηση σύνολο έ? Πολύ καλο...

Δημοσ.
Το θέμα είναι πως, θα μου δώσει ένας φίλος μου τα Ultimate, αλλά δεν ξέρω αν σαν serial key

Αλλη τιμή έχουν τα Basic και άλλη Ultimate. Οπότε δεν μπορείς να αγοράζεις τα "φτηνά" και να χρησημοποιείς τα "ακριβά".

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις από την ΗΡ να σου στείλει τα Recovery Disks για το φορητό σου (χωρίς χρέωση σε περίπου 14 ημέρες) και να περάσεις εκ νέου μονο το λειτουργικό και τους οδηγούς χωρίς να συμπεριλάβεις ότι πρόγραμμα δεν επιθυμείς να φορτώσεις το σύστημα. Και απολύτως νόμιμα και θα έχεις τα recovery disks στα χέρια σου σε περίπτωση που κάτι πάει άσχημα στο μέλλον. Απλά αντί για Ultimate θα έχεις Basic...σιγά το θέμα...και τα δύο χάλια είναι.

Πάντως αν θές μπορείς να ζητήσεις από την ΗΡ ακόμα και τα recovery disk για ΧΡ αντί για τα Basic.

Δημοσ.

παιδες ψαχνω και γω για λαπτοπ μονο για ιντερνετ και αμα γινεται λιγοτερο απο 500 ε!!ανοιξα ενα τοπικ και με παραπεμψανε εδω αλλα εγω ψαχνω για κατι λιγοτερο του μετριου.απλα να σερφαρω!

Δημοσ.

@|WISE| Σε παρέπεμψα εδώ γιατί είναι κρίμα να δώσεις 500-550 ευρώ και να πάρεις έναν "κουβά" ενώ μπορείς να διαθέσεις +100 και να πάρεις κάτι ταχύτατο με 3ετή εγγύηση που θα το κρατήσεις χωρίς να δυσανασχετείς για όλο αυτό το διάστημα. Με αυτή τη λογική σου προτείνω το ίδιο φορητό με τον sylbestros.

Αν θεωρείς ότι δεν αξίζει το κόστος τότε φθηνότερο καινούριο είναι αυτό.

Δημοσ.

Sorry, επειδή είμαι λίγο άσχετη, μιας κ ποτέ δεν είχα λάπτοπ στο παρελθόν, τα recovery που αναφέρεις είναι οι drivers που λέμε? Γιατί σκεφτόμουν εφόσον από msystems το παραγγέλνουν από ΗΡ, να τους πω να μου φέρουν κ αυτά μαζί. Εκτός αν πρέπει να το κάνω μόνη μου εφόσον το αγοράσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και ΤΥ για τισ προτασεις.Αργησα βεβαια να απαντησω λογω βεβαρημενου προγραμματος.

Να πω οτι πλεον παραγηλλα το λαπτοπ αλλα ενα διαφορετικο απο αυτο που ελεγα

http://cgi.ebay.com/New-Dell-Vostro-1500-Core-2-Duo-Laptop-Notebook-2GB-RAM_W0QQitemZ130207774468QQihZ003QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Δεν εχω ξαναπαρει απο εβαυ αλλα αυτη η προσφορα ηταν μοναδικη νομιζω .Ενα + ηταν οτι θεωρω το Δελλ πιο αξιοπιστο απο τα υπολλοιπα που υποσχονται πολλα.

σε κανα δυο βδομαδες πρεπει να το εχω στα χερια μου οποτε και θα εχω περισσοτερες λεπτομερειες

Ευχαριστωκαι παλι.

Δημοσ.
Καλησπερα και ΤΥ για τισ προτασεις.Αργησα βεβαια να απαντησω λογω βεβαρημενου προγραμματος.

Να πω οτι πλεον παραγηλλα το λαπτοπ αλλα ενα διαφορετικο απο αυτο που ελεγα

http://cgi.ebay.com/New-Dell-Vostro-1500-Core-2-Duo-Laptop-Notebook-2GB-RAM_W0QQitemZ130207774468QQihZ003QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Δεν εχω ξαναπαρει απο εβαυ αλλα αυτη η προσφορα ηταν μοναδικη νομιζω .Ενα + ηταν οτι θεωρω το Δελλ πιο αξιοπιστο απο τα υπολλοιπα που υποσχονται πολλα.

σε κανα δυο βδομαδες πρεπει να το εχω στα χερια μου οποτε και θα εχω περισσοτερες λεπτομερειες

Ευχαριστωκαι παλι.

Super τιμή!!!

Τελωνείο όμως πόσο?

Δημοσ.
Μαζι με τελωνειο και shipping βγαινει στα 500 και κατι ψιλα.

μπορεις να μου πεις καποια πραγματα που δεν τα βλεπω στο ebay?

οπως το τι καρτα γραφικων εχει??

τι παει να πει Intel Integrated Graphics Media Accelerator??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...