Προς το περιεχόμενο

Εφτασε η ωρα για καινουριο αυτοκινητο.Γνωμες??

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανέλαβε ΕΝΤΕΛΩΣ μόνος σου την ευθύνη, ψάξου στις αντιπροσωπείες, διάβασε λίγο στα φόρουμ αυτοκινήτου (όχι πολύ όμως γιατί θα τη χάσεις τη μπάλα), κάνε τεστ ντράιβ, και πάρε οποιο σου γυαλίσει καλύτερα εσένα.

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι οσο το ψυριζω/αναβαλω τοσο θα σκανε καινουριες προσφορες κτλ με αποτελεσμα να εχω οντως χασει την μπαλα...

π.χ. το Σαββατο θα παω να δω κ το swift sport

Δημοσ.
Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι οσο το ψυριζω/αναβαλω τοσο θα σκανε καινουριες προσφορες κτλ με αποτελεσμα να εχω οντως χασει την μπαλα...

π.χ. το Σαββατο θα παω να δω κ το swift sport

Το οποίο είναι μια κλάση παραπάνω από αυτά που αναφέρεις.

Δημοσ.
Το οποίο είναι μια κλάση παραπάνω από αυτά που αναφέρεις.

Ετσι νομιζω κ εγω...Βεβαια ειναι λιγο ακριβοτερο.Θα δω τι προσφορα θα μου κανουν κ τι επιτοκιο εχουν

Δημοσ.

επιτόκιο δεν έχουν καλό ουτε κάποιες ατοκες δόσεις. Αλλα το swift sport είναι πολύ καλό και εγώ μάλλον αυτό θα πάρω αν και η τιμή του είναι σχετικά τσιμπημένη. 15990+400 περίπου το χρώμα+280 διαφορα έξοδα.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να κάνεις 24ωρο test-drive, αν γίνεται εκεί στην Ελλάδα.

Από δική μου εμπειρία, και από φίλους που βρίσκονται στην κατηγορία αυτή

Kia Pro-Ceed είναι η πρώτη επίλογη. Ιδίως αν μπορείς να το πάρεις με τον 1.6 ή 2.0 CRDI (Turbo Diesel) κινητήρα. Είναι οικονομικό (50.4 mpg o δίλιτρος diesel), ασφαλές (4 αστέρια) και αρκετά καλή σχεδίαση. Από όσα αναφέρεις παραπάνω είναι και το πιο μεγάλο μιάς και είναι στην ίδια κατηγορία με το Focus.

Ως δεύτερη επιλογή, αν δεν σε ενδιαφέρει η σχεδίαση του αμαξιού :-) Skoda Fabia.

Από εκεί και μετά δοκίμασε τα αμάξια. Αυτό είναι το σημαντικότερο πριν αγοράσεις. Μετά κοίτα την τιμή και το αν αντέχει η τσέπη σου.

Προσωπικά έχω ένα Pro-Ceed 2.0 CDRi Sport και ένα Carens CDRi LS 7-θέσεων (2007 μοντέλο). Είμαι ευχαριστημένος και από τα δύο και δεν τα αλλάζω. Γιατί άλλωστε, όταν κάνουν στο 100% την δουλειά τους.

Όταν με το καλό βγάλουν και το KIA Kee βλέπουμε :devil:

Δημοσ.

Με 110$ το βαρέλι το αργό,

θα σου έλεγα να μην πάρεις τίποτα και να καλείς ραδιοταξί.:lol:

Έτσι όπως πάει το πράγμα (γεμίζω το renault megane 1.6 με 60 ευρώ) , σε συμφέρει από το να έχεις αμάξι.

Βάλε service-βενζίνες-ζημιές-τέλη κυκλοφορίας-ασφάλειες , και είναι για αυτοκτονία.

Πάρε ότι πιο οικονομικό βρεις (και σε τιμή αλλά κυρίως σε κατανάλωση),

και ΜΗΝ νομίζεις ότι θα κάνεις επένδυση αγοράζοντας συκγκεριμένη μάρκα λόγω μεταπώλησης.

Τα μεταχειρισμένα έχουν πέσει και πέφτουν συνέχεια και είναι γεμάτες οι μάντρες από απούλητα.

Δεν μας παίρνει πλέον ούτε περιβαλλοντικά ούτε οικονομικά να έχουμε μεγάλα αμάξια. Όσο βλέπω και τους μ@λ@κες και τις κότες με τα SUV των 2,5 τόνων και 3λιτρων κινητήρων που έχουν γεμίσει την Αθήνα, τόσο παρακαλάω να πάει 200$ το πετρέλαιο...

Δημοσ.
Με 110$ το βαρέλι το αργό,

θα σου έλεγα να μην πάρεις τίποτα και να καλείς ραδιοταξί.:lol:

Έτσι όπως πάει το πράγμα (γεμίζω το renault megane 1.6 με 60 ευρώ) , σε συμφέρει από το να έχεις αμάξι.

Βάλε service-βενζίνες-ζημιές-τέλη κυκλοφορίας-ασφάλειες , και είναι για αυτοκτονία.

Πάρε ότι πιο οικονομικό βρεις (και σε τιμή αλλά κυρίως σε κατανάλωση),

και ΜΗΝ νομίζεις ότι θα κάνεις επένδυση αγοράζοντας συκγκεριμένη μάρκα λόγω μεταπώλησης.

Τα μεταχειρισμένα έχουν πέσει και πέφτουν συνέχεια και είναι γεμάτες οι μάντρες από απούλητα.

Δεν μας παίρνει πλέον ούτε περιβαλλοντικά ούτε οικονομικά να έχουμε μεγάλα αμάξια. Όσο βλέπω και τους μ@λ@κες και τις κότες με τα SUV των 2,5 τόνων και 3λιτρων κινητήρων που έχουν γεμίσει την Αθήνα, τόσο παρακαλάω να πάει 200$ το πετρέλαιο...

Μπορε να παρει αυτο:

GiugiaroVadho.jpg

Ουτε βενζινη χρειαζετε ουτε τιποτα. Λιγο νερακι μονο.

Δειτε:http://www.hydrogencarsnow.com

Δημοσ.

παιδες σορυ για το offtopic αλλα για να μην ανοιγω νεο τοπικ αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων!μεχρι 3000 τι μοντελα να κοιταξω?Μιλαμε οτι υππαρχουν αρκετες επιιλογες για αμαξι του 2000 και κατω κ εχω τρελαθει ..καποια μοντελα θα βαλω κ θελω να μου πειτε τι θα προτεινατε..εχω τσεκαρει το swift του 99 το cinquecento sporting που το χει ενας φιλος κ μου αρεσει με καπου στα 2000 ,renault clio τι λετε?μετα παιζει κ το corsa 99 μαζι με starlet 94..μπορει καποιος να βοηθησει μηπως?

Δημοσ.

Ως δεύτερη επιλογή, αν δεν σε ενδιαφέρει η σχεδίαση του αμαξιού :-) Skoda Fabia.

Γιατί το λες αυτό? Το νέο Fabia έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για την εμφάνισή του και είναι και λίγο μεγαλύτερο από το προηγούμενο.

Δημοσ.

Ωχ! τώρα διάβασα με προσοχή το αρχικό σου μήνυμα και είδα ότι δεν ήθελες να σε μπερδεύουμε με άλλες γνώμες! Sorry...

Δημοσ.

Μπα τελικα καλο ειναι τελικα να μου προτεινετε κ κατι διαφορετικο.

Ας μην ειμαι απολυτος.

Εξαλου τα δεδομενα τελικα ολο αλλαζουν με τις αντιπροσωπειες κ παντα βγαζουν καινουριες προσφορες.

Αυριο παω να δω κ swift sport / mazda 2 1.5

Δημοσ.

Πηγα κ ειδα κ τα παραπανω αυτοκινητα

Το swift απορριφθηκε γιατι χωρια οτι εχουν υψηλο επιτοκιο κ το αυτοκινητο τελικα βγαινει πολυ ακριβο δεν κανουν κ κανενα δωρο!!!!

Το mazda 2 ενδιαφερον.Μου αρεσε εξωτερικα δεν με ενθουσιασε εσωτερικα εχει καλες επιδοσεις (ο 1.5 περιπου ομως ιδιες με το peugeot 1.4 95hp) κ 2 μηνες αναμονη....Επιτοκιο 6.1

Τελος σκεφτομαι κ το grande pundo 1.4 120hp που τιμολογιακα ειναι περιπου στα ιδια με το peugeot 1.4 95hp αλλα ειναι πολυ ταχυτερο.

Ποια η γνωμη σας δεδομενου οτι το αυτοκινητο σκοπευω να το κρατησω για πανω απο 6 χρονια. Θα επιλεγατε turbo (αξιοπιστια) ή καλυτερα να στραφω σε ατμοσφαιρικους κινητηρες κ τις παραπανω επιλογες μου???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...